- 24 Nisan 2010
- 4.192
- 5.761
-
- Konu Sahibi dolar milyoneri
Kesinlikle bitmez hic bitmedi ki...Bayram bitmez bizde :))
Aynı fikirdeyim canımKesinlikle bitmez hic bitmedi ki...
Ama sunu cok iyi anlamış olmam lazım..
Zayıflamak kolay ama zayif kalmak zor.
Oyle böyle derken bu kilolar kafana koyunca gidiyor..sonrası önemli...
Bende canın ne istiyorsa istediginde ucundan kıyısından ye aklın kafan kalmasinAynı fikirdeyim canım
Bunun in haftada bir ödül koymak lazım bence
Yani ben kendi adıma öyleyim
Uzun süre diyet yapıp arada ödül yaomadıysam
Gözüm dönmüş gibi yiyorum istediğim kiloya geldiğim zaman
Sonra bir kısır döngünün içinde dönüp duruyorum :)
Benim yaptığım sistemde yasak olan herhangi bir şeyden azıcık bile yesen başa dönüyorsun canımBende canın ne istiyorsa istediginde ucundan kıyısından ye aklın kafan kalmasin
Bu hafta hava güzelGercekten bu kilolar bu yıl çok yavaş gidiyor ..spor hareket sart
MasaAllah bu programı yapabiliyor olman bile büyük tebriği hakediyor.bak brn De cok iradeliyim yemiycem dediğimde yemem ama illa o 40 günde bir yasak yerim..Bu hafta hava güzel
Okul da açılıyor
Sabah yapamam ama çıkışta eve yürüyerek gelmeyi düşünüyorum Yaklaşık 40-45 dk sürer
Kendime haftaya pazara kadar süre veriyorum
Diyet devam hafta içi yürüyüş şeklinde
Yine istediğim sonucu alamazsam başka bi plan devreye girer
Bu ne ya yetti gari
Kız daha yürüyüş yokMasaAllah bu programı yapabiliyor olman bile büyük tebriği hakediyor.bak brn De cok iradeliyim yemiycem dediğimde yemem ama illa o 40 günde bir yasak yerim..
MasaAllah sana
Muhahakkak fark olur hepimiz tartıyı görünce düşüyoruz ama aynada gördüğümüz biz daha önemli degilmi ben aynaya baktığımda mutlu hissediyorum..elhamdülillahKız daha yürüyüş yokyapacam ama inşallah
O zaman da kilolarım gitmezse ben de onları takdir edecem dkdjdkkdkd
Orası öyle canım çok şükür bizim kilomuzda olmayı isteyenler de varMuhahakkak fark olur hepimiz tartıyı görünce düşüyoruz ama aynada gördüğümüz biz daha önemli degilmi ben aynaya baktığımda mutlu hissediyorum..elhamdülillah
Tabiki vermemiz gereken kilolarımiz var
Ama.cok da kötü durumda degiliz
71 1 kilo vermişim az ama olsun..Orası öyle canım çok şükür bizim kilomuzda olmayı isteyenler de var
Sen tartıldın mı bugün
Nasıl durumlar
Hareket etmiyoruz canım bence ondan gitmiyorİlk hedefim 70 di 1 kilo kaldi ama 17 sine kadar 69 olmak istiyordum birseyler yanlis yapiyorum ama neyi bilmiyorum
Hareketi oturtmamız lazim demi..Hareket etmiyoruz canım bence ondan gitmiyor
İki haftadan fazla var bence yapabilirsin
Yok kanka ben haftada beş gün okuldan yürüyerek gelcem evde Leslie falan canım çekmiyor hiçHareketi oturtmamız lazim demi..
Bakalim insaAllah.leslie ikimiz birbirimizi gaza getirtip başlasak bir mil ile birde 100 tane ip atlarız oldu bitti plank yapabiliriz
Benim de hiç çekmiyor yaaaYok kanka ben haftada beş gün okuldan yürüyerek gelcem evde Leslie falan canım çekmiyor hiç
Yarın da tembellik edeyim pazartesi yürüyecemBenim de hiç çekmiyor yaaa
Cok hakli bir sebeb
Ama cok kilon yok kendini sıkıntıya sokma 60 olsan yeter..