Ahiska face

Yo ben sizle aynı fikirdeyim.O yüzden alıntıladım.
Ama öylede diyemem diye ekledim.

Demek istedigimi anlamadınız sanırım.

Eşim yapmaz demiyorum ki. Benim eşimin yapmış olması fikrimi değiştirmez, ona bakarak dünya üzerinde ahlaklı erkek kalmadığını iddia edemem çünkü. Derdimin eşleri yarıştırmak olduğunu mu sanıyorsunuz

"Her erkek yapar" demek mantıksal çıkarımlarla izah edilemez. Asıl sizin bu genellemenizi ispat etmek için tek tek tüm erkeklerin yaptığını bize göstermeniz gerekiyor. Hukukta dahi masumiyet karinesi vardır. Aksini iddia eden ispat etmekle mükelleftir.

Altina imzami atiyorum, parmagimi basiyorum. Yapmayan erkek yoktur tamamen bir rahatlatma, normallestirme cumlesidir. Iyi erkekler de var dunyada arkadaslar. Sadece kadinlarin arasinda yok iffetli sadik insanlar.

Buyuk lokma ye buyuk konusma demis atalar.. ne kadar haklilarmis

Eş, aile, çocuklar, hayatta hiçbirşey için "Asla" dememek lazım, "asla yapmam/yapmaz" dediğiniz şeyler bir bakmışsınız yapılmış, "asla bakmaz" dediğiniz yerlere bakılmış.
Asla yemez dediğim yemeği büyük iştahla yiyen kızım, asla ayrılmam dediğim şehirden ayrılmam gibi asla dediğim ne varsa yaşadım:)) asla demiyorum artık, olabilir, yapabilir, insandır beşer şaşar, herşey yaşanabilir.

kendinizde hata aramayın çocuğunuzu ve kendinizi düşünün mümkünse boşanın yoksa çekilecek çile değil
her gün eşinize bakarak unutacagınızımı sanıyorsunuz

Valla ablacim aynen, ne zaman buyuk konustum bilerek bilmeyerek hepsini yasadim. Bu yuzden cok korkuyorum buyuk konusmaktan

Dövmen kalıcı mı? Beğendim güzel durmuş.

Siz sadece eşinizin yazışmalarını,üyeliklerini öğrenmekle kalmamış arkadaşarını da öğrenmişsiniz.Bu nasıl oluyo,gerçekten merak ettim.Adamın her girişiminden haberdarsınız,nasıl öğrendiniz?

Cok dogru dedin. Htta bence her iliski oncesi istesin test cunku birinden kapmasa baska birinden kapabilir. O bayanlar sonucta bir kisiyle cinsel iliski yasamiyor. Ondan ona ondan ona. Prezervatife bile guven olmaz yuzde yuz koruyucu degil.
İii de bu hastalıkların bir kuluçka süresi var yani bugün sana bulaşsa ortaya çıkması 6 ay sürer öyle hemen çıkmaZ tahlillerde

Kendini akıllı sanıyır bide kendin salaksın beni de salak mı sanıyorsun de !! yaptığını burnundan fitil fitil getir !!!!

İii de bu hastalıkların bir kuluçka süresi var yani bugün sana bulaşsa ortaya çıkması 6 ay sürer öyle hemen çıkmaZ tahlillerde
Psikolojik olarak kendinizi rahat hissedecekseniz yapın tabi ama gerçek sonuçları kuluçka süresi bitmeden öğrenemezsiniz, kuluçka süresi de hastalıktan hastalığa değişir mesela hiv virüsünün kuluçka süresi 1-4 aydır

Ewet canım sanal poker yani orda sohbet bolumude varya eskort tipli bı bayanla yazismasini yakaladım kadın buna diyorki bayadir görüşemiyoruz özledim seni oda gülücük atiyor bakiyo kadın pek sohbet etmek istemiyo bu s...siz kocam nese canım ben duşa giriyorum öpüyorum seni çok diyo kapatiyolar görünce cinnet geçirdim bide dayak yedim dört senelik evliyim hani hirpalamasi falan olurdu yada yüzümü sikmasi ki ben böyle resmen bı dayak yememistim ertesi gün hiçbir eşya alamadan aldim cocugumu kactim

Sonra ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…