- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
- 103
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Bana vursa 1dk durmam bu evde diyorsunuz ya,nereye gitmeyi dusunuyorsaniz simdi de oraya gidin.. te allam yaaNereye sığınırım kime akrabalarım var ama nasıl olur çocukla napcagını bilmiyorum
Şuan daha çok yeni 15 gün falan oldu kaçıyorum ne yapacaklari belli olmaz tehlikeli insanlar çünkü herşeyden önce kendi dogurdum cocuguma bizim cocugumuz diyorlar ben sadece doğuran bı makineymisim yani onu elimden alacaklarini söylüyorlar benimde bosanma davam açıldı mahkeme gününe kadar saklanicam napiyimSonra ne oldu?
Ahiska Facebook ne tam olarak konu ilk açılldıgından beri sormak istediğim bir şey ama bugün dayanamayıp sordumHanımlar çok kötüyüm dondum kaldım suan. Herkes yapar dedim herkesin kocası aldatır ama benim kocam asla dedim büyük konuştum çok büyük. Napıcagımı bilmiyorum kendime yediremiyorum konduramıyorum. Esim dün kendine ahiska da kullanılan facebook açmış. Gerizekalı işte silmeyi unutmuş eve geldi. Çocuguma süt ısıtmak için mutfağa gittim. Baktım esimin telefonunun sarjıma yok sarj takayım dedim ve ban. O uygulamayı gördüm. Girdim ama nasıl elim titriye titriye. Basta ne oldugunu anlamamıştım ama girince anladım. Bir sürü kıza mesaj atmış ve bu ildeki eskort lara bakmış hep mrb yazmış kimse cevap vermemiş. Ellerim ayaklarım vücudum titredi hep. O hayvanın yanına gittim bune dedim. Sakin ol açıklıcam dedi açıkla o zaman dedim. Çocuk var mutfağa gidelim dedi. Gittik. Ve bana açıklaması da ben girmedim bizim tanıdık var onun ismini verdi o girdi onun hesabı var birkaç kişi engellemiş bunu da konuşmak için esimin adına hesap açmış. Bagırılıp çağırdım sen geri zekalısın diye beni de mi öyle zannediyon mal mıyım ben o kadar salak mı görünüyorum dışarıdan daha bir ton sey söyledim. Bide dedim ki salaklık bende tabi büyük konuştum büyük dedim. Benim esim hayatta yapmaz dedim. Bana dediği sey haklısın inanmamakla bende olsam inanmazdım ama Dogru su bu dedi yemin billahi çekti ve tabiki de inanmadım. Çocuk agladı içeri gittim çizgifilm açtım telefondan biraz oturdum ve mutfağa geçtim tekrardan baktım tel elinde ver su telefonu dedim aldım bana versene sana bişey göstercem dedi istemiyorum hiçbirsey gösterme dedim ve ikinci ban mesaj geldi telefonu elimden almaya çalıştı elini ısırdım bas basbagırdım ve açtımkardesine mesaj atmıs. O uygulamada x attı mesajları yengene öyle de yazmış. Kardeşiyle beraber çalışıyorlar bu arada. Oda tamam yazmış ben bunu okudum mutfağı dağıttım oda içeri kaçtı bagırılıp defolup gidicek sin bu evden istemiyorum seni dedim 1 saat telefonunu kurcaladım a dan b ye herseyini be 1 ban daha esim olacak o pis mahlukat yurt dısından araması yapmış ama konısmamıs ve hatta ben telefona bakarken de bir yurt dışı numarası aradı hemen kapattı dun kıyafetlerini yüzüne fırlattım defol git dedim nereye gideyim dedi or****ların yanına git dedim. Çocugu aldım sütünü içirdi yatırdım uyuyakalmış içerde ama bence numara yaptı. Gittim yanına or****ların aradı git konuş dedim. Napcam kızlar napcam hanımlar napcam ya napcam aglamıyorum ağlayamıyorum nedense dün o kadar çok sey yasadım ki bugun çok soguk kanlıyım şoka mı gşrdim sanki böyle birsey olmamış gibi ama o hayvanın yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum babam bayramda memleketimize gidicek dün bana sende gel götüreyim dedi oraya gitcem kafa mı toplucam. hanımlar ben burda bir yazı okumuştum bir kadın aldatılmış ve sonunda da kimse benim kocam yapmaz demesin benimki yaptıysa hepsi yapar demişti inanmamıştım öyleymiş. Bakın ben kesinlikle evime yemegim temizliğime dikkat ederim ilişkiye girmeden önce mutlaka süslenir makyajımı yapar parfümümü sıkar geceliksiz yatağa girmeyen bir insanım nerde hata ya nerde benim oglum doğdu ama ben yine de gözü kaymasın diye o kafa r yorgun olmama ragmen hep süslendim kafam çok karısık hemde çok
Hee ya ne ki ?Ahiska Facebook ne tam olarak konu ilk açılldıgından beri sormak istediğim bir şey ama bugün dayanamayıp sordum
Asıl adı odnoklassniki bizde nasıl facebook varsa onlardada bir bu var ama simdi ki erkekler kızlara yaşamak için bunu kullanıyorAhiska Facebook ne tam olarak konu ilk açılldıgından beri sormak istediğim bir şey ama bugün dayanamayıp sordum
Bende acayip merak ettimHee ya ne ki ?
Bir kac kisi sormus ama cevap goremedim.
AnladımAsıl adı odnoklassniki bizde nasıl facebook varsa onlardada bir bu var ama simdi ki erkekler kızlara yaşamak için bunu kullanıyor
Nasıl bu kadar dusebiliyolar anlamıyorum. .Ewet canım sanal poker yani orda sohbet bolumude varya eskort tipli bı bayanla yazismasini yakaladım kadın buna diyorki bayadir görüşemiyoruz özledim seni oda gülücük atiyor bakiyo kadın pek sohbet etmek istemiyo bu s...siz kocam nese canım ben duşa giriyorum öpüyorum seni çok diyo kapatiyolar görünce cinnet geçirdim bide dayak yedim dört senelik evliyim hani hirpalamasi falan olurdu yada yüzümü sikmasi ki ben böyle resmen bı dayak yememistim ertesi gün hiçbir eşya alamadan aldim cocugumu kactim
Allah yardım etsin. Umarım kurtulursun.Şuan daha çok yeni 15 gün falan oldu kaçıyorum ne yapacaklari belli olmaz tehlikeli insanlar çünkü herşeyden önce kendi dogurdum cocuguma bizim cocugumuz diyorlar ben sadece doğuran bı makineymisim yani onu elimden alacaklarini söylüyorlar benimde bosanma davam açıldı mahkeme gününe kadar saklanicam napiyim
O zaman genelevlerin kapatilmasi lazim. Genelevlerde bayanlar saglik kontrolunden sonra calismaya devam ediyor sonuclar temiz cikinca. E arada kulucka suresi ya da virusun kandaki konsantrasyonunun yogun olmamasi sebebiyle hastalik tespit edilmeyebiliyor aradan kacabiliyor ama kimse kulucka suresi bilmem ne diye saldim cayira dolasmiyor da... Her iliski oncesi test yaptirma esprimi ciddiye alip kulucka suresi var demen beni guldurdu. Her iliski oncesi test mi olur allaaasen.Psikolojik olarak kendinizi rahat hissedecekseniz yapın tabi ama gerçek sonuçları kuluçka süresi bitmeden öğrenemezsiniz, kuluçka süresi de hastalıktan hastalığa değişir mesela hiv virüsünün kuluçka süresi 1-4 aydır
Ne kurtulması ya ne annemin evine gidemiyorum annem oturun konuşun dedi bana istemedi beni ya istemedi anlıyonmu çiçek gönderdi tersledim şaka yapmaya çalıştı yaptırtmadım diye yine bana bağırdı ya yine umrunda değilim ben onun değilim. Napıcagımı bilmiyorum yatak odasında ağlıyorum sadece o ise oturma odasında spor haberlerine bakıyor köpek gibi yalvarma gerekicegi yerde bana sinirleniyor ya bıktım ölmek istiyorum sadeceNasıl bu kadar dusebiliyolar anlamıyorum. .
Üzülmeyin olur mubu kadar ucuz şeyler için kalitesini düşüren adamdan kurtuldugunuza sevinin. .
Bosanin niye olecekmissiniz ?Ne kurtulması ya ne annemin evine gidemiyorum annem oturun konuşun dedi bana istemedi beni ya istemedi anlıyonmu çiçek gönderdi tersledim şaka yapmaya çalıştı yaptırtmadım diye yine bana bağırdı ya yine umrunda değilim ben onun değilim. Napıcagımı bilmiyorum yatak odasında ağlıyorum sadece o ise oturma odasında spor haberlerine bakıyor köpek gibi yalvarma gerekicegi yerde bana sinirleniyor ya bıktım ölmek istiyorum sadece
Rusların kullandığı facebook degilmi bu. Benim rus arkadaşımda var. Rus face diyor hepAsıl adı odnoklassniki bizde nasıl facebook varsa onlardada bir bu var ama simdi ki erkekler kızlara yaşamak için bunu kullanıyor
Ben espri yapmistim ama testler hakkinda teorik bilgi danismadim :) Tibbi bir bilgiye ihtiyacim olsa uzmanlariyla gorusurum burada konu arasina yorum yazip tibbi yeterliligi hakkinda bilgi sahibi olmadigim uyelerden fikir almam. Test yapmalik bir durumum da yok da sen niye triplendin:)Ben size olayın tıbbi boyutunu söyledim genelevler nasıl çalışır yada ne sıklıkla test yapılır bilemem. Ben her ikişki öncesi demenize cevaben yazmadım ki TEST e cvben yazdım. Neyse siz nasıl biliyorsanız öyle yapın zira bilen bildiğinden vaZgeçmiyor doğru yada yanlış.
Ruslarin facebook'u VK. Bu daha etnik bir site sanirim.Rusların kullandığı facebook degilmi bu. Benim rus arkadaşımda var. Rus face diyor hep
Bu arada Allah yardımcın olsun
Benim helena diye arkadaşım var hep akrabalariyla bu odnoklassnikimidir nedir ordan yazisiyoruz diyordu. birde rus facebook diyor anlatirken :/ belki ben yanlış anladim canimRuslarin facebook'u VK. Bu daha etnik bir site sanirim.
odnoklassniki de var evet canim birbirinin muadili bu siteler. Fb'a en cok benzeyen vk. Ahiska face'i ilk burada gordum. Her gun yeni bir sey ogreniyoruz gerekli gereksiz ))Benim helena diye arkadaşım var hep akrabalariyla bu odnoklassnikimidir nedir ordan yazisiyoruz diyordu. birde rus facebook diyor anlatirken :/ belki ben yanlış anladim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?