Ahiska face

Şuan daha çok yeni 15 gün falan oldu kaçıyorum ne yapacaklari belli olmaz tehlikeli insanlar çünkü herşeyden önce kendi dogurdum cocuguma bizim cocugumuz diyorlar ben sadece doğuran bı makineymisim yani onu elimden alacaklarini söylüyorlar benimde bosanma davam açıldı mahkeme gününe kadar saklanicam napiyim

Ahiska Facebook ne tam olarak konu ilk açılldıgından beri sormak istediğim bir şey ama bugün dayanamayıp sordum

Nasıl bu kadar dusebiliyolar anlamıyorum. .
Üzülmeyin olur mu bu kadar ucuz şeyler için kalitesini düşüren adamdan kurtuldugunuza sevinin. .

Allah yardım etsin. Umarım kurtulursun.

O zaman genelevlerin kapatilmasi lazim. Genelevlerde bayanlar saglik kontrolunden sonra calismaya devam ediyor sonuclar temiz cikinca. E arada kulucka suresi ya da virusun kandaki konsantrasyonunun yogun olmamasi sebebiyle hastalik tespit edilmeyebiliyor aradan kacabiliyor ama kimse kulucka suresi bilmem ne diye saldim cayira dolasmiyor da... Her iliski oncesi test yaptirma esprimi ciddiye alip kulucka suresi var demen beni guldurdu. Her iliski oncesi test mi olur allaaasen. Adam ayakli bomba. Boyle bir adamla evli kalmanin ne kadar sacma olduguna isaret etmistim.

Ben size olayın tıbbi boyutunu söyledim genelevler nasıl çalışır yada ne sıklıkla test yapılır bilemem. Ben her ikişki öncesi demenize cevaben yazmadım ki TEST e cvben yazdım. Neyse siz nasıl biliyorsanız öyle yapın zira bilen bildiğinden vaZgeçmiyor doğru yada yanlış.

Nasıl bu kadar dusebiliyolar anlamıyorum. .
Üzülmeyin olur mu bu kadar ucuz şeyler için kalitesini düşüren adamdan kurtuldugunuza sevinin. .
Ne kurtulması ya ne annemin evine gidemiyorum annem oturun konuşun dedi bana istemedi beni ya istemedi anlıyonmu çiçek gönderdi tersledim şaka yapmaya çalıştı yaptırtmadım diye yine bana bağırdı ya yine umrunda değilim ben onun değilim. Napıcagımı bilmiyorum yatak odasında ağlıyorum sadece o ise oturma odasında spor haberlerine bakıyor köpek gibi yalvarma gerekicegi yerde bana sinirleniyor ya bıktım ölmek istiyorum sadece

Bosanin niye olecekmissiniz ?

Ben espri yapmistim ama testler hakkinda teorik bilgi danismadim :) Tibbi bir bilgiye ihtiyacim olsa uzmanlariyla gorusurum burada konu arasina yorum yazip tibbi yeterliligi hakkinda bilgi sahibi olmadigim uyelerden fikir almam. Test yapmalik bir durumum da yok da sen niye triplendin:)

Son düzenleme:
Benim helena diye arkadaşım var hep akrabalariyla bu odnoklassnikimidir nedir ordan yazisiyoruz diyordu. birde rus facebook diyor anlatirken :/ belki ben yanlış anladim canim
odnoklassniki de var evet canim birbirinin muadili bu siteler. Fb'a en cok benzeyen vk. Ahiska face'i ilk burada gordum. Her gun yeni bir sey ogreniyoruz gerekli gereksiz ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…