Ahiska face

Canım dikkat et hastalık bulaştırmasın sana ve çocuklarına malum dünya kadar bulaşıcı hastalık var.. boşan boşanma Ne olur bilmem ama eşin seni çok güzel kandırmış hala da kandırma peşinde Yok ben yapmadımlar yok kardeşine mesaj atıp yalan hikayeler uydurmalar.. aman çok dikkat et eşinden kan tahlili istemeden bir daha yakınlaşma belki barışırsın bilemem ama hastalık bulaştırmasın belki bi af buyur bk yemiş olabilir dikkatli ol.. gözünün yaşına bakma.. senin anlattığından sonra büyük konuşmamak lazım

Kırdığı cevizlerden ağzına tıkalasaydın hafızaya iyi geliyormuş.Geçmiş olsun vallahi
Ne tikacam ya kendi pisliginde boğulsun mahlukat ben ona öle bir darbe attimki onlar aşiret ve boşanma olmaz şimdi o bölgeye rezil oldu kafasını kaldircak yüzü kalmadı çünkü oglumuda aldım kaçtım anlayana cevizin buyugunu münasip biyerine taktım ben beter olsun umrumda degil

Bana vursun bir dk durmam o evde
Yahu hala bana vursun diyosun yapma arkadaşım ya kendine gel aldatilmissin daha öncesinde dayak yiyosun o çocuklar bu ortamda daha kötü büyüyecek ya sana saygı duymayan bı eşin var hayatında bı korkuluk olması için niye bekliyosun niye bu kadar ozguvensiz zavalliyiz biz kadınlar niye Ebu kadar korkuyoruz niye kendi ayaklarimiz uzerinde durmayıp bı karektarsizi sırf el gün için yada sevgi için hayatimizda barindiriyoruz yapmayın Allah aşkına kendinize gelin silkelenin daha genceciksiniz hayatınızı karartmayin durmayan o evde yada onu gönderin bosanin hemen gidip davanizi acin

Okuyunca sinirden ben kudurdum burada!
Sizi tahmin edemiyorum..
Serefsiz karısı çocuğu mis gibi hayatı varken elin ...larında ne arıyor????
Ama malum bizim milletimiz erkeği kral gibi yetiştirir. Ta çocukluktan beri hem de.. Ve bu bilinçle yetişen erkek de kendinde herşeyi yapabilecek gücü ve yüzü bulur!
Bence kesinlikle boşanın!
Size mikrop falan da bulaştırır bu adam Allah korusun evladınız var

Tuuuuu rezil. Adi herif. Iyiki yakalamissin. Allah iyi niyetli biri oldugun icin karsina cikarmis resmen adamin (baska uygun kelime bulamadim) pisligini. Bu adi sana hastalik da bulastirirdi.

Bir kadinla iliskisi olsa asik olmus gonlu kaymis dersin de adam ne kadar ...pu varsa hepsine yazmis. Ortam kasari olmus resmen. Iflah olmaz. Cok kizdim ya senin gibi bakimli bayana yapilir mi boyle kasarlik!

Cok dogru dedin. Htta bence her iliski oncesi istesin test cunku birinden kapmasa baska birinden kapabilir. O bayanlar sonucta bir kisiyle cinsel iliski yasamiyor. Ondan ona ondan ona. Prezervatife bile guven olmaz yuzde yuz koruyucu degil.

Sizin suçunuz değil,bir arkadaş da demiş ya yorumunda bu karakter meselesi. Ne paspal kadınlar var,eşleri kendi şereflerine yakıştıramadığı için erdemli insanlar oldukları için bir başkasına yan gözle dahi bakmıyor;ne kadınlar var güzelliği hanımlığı takdir gören ama işte eş adam gibi adam olmayınca ne yapacaksınız ? Allah yardımcınız olsun

Içimden bir his diyor ki eşiniz kabul etseydi özür dileseydi aptalca bahaneler sunup "heyecan yasamak istedim" vs deseydi belki siz bu kadar cildirmicaktiniz ama onun ikar edip sizi aptal yerine koymasi iyice sizi cileden cikartmis.
Allah yardimciniz olsun yani bisey yapmamis ama yapabilirde şimdi ne diyecegimi bende bilemiyorum dogrusu. Akli basina gelse ona bu yasadiklari büyük bir ders aslında

Şanslıymışsın Allah karşına çıkarmış , karşına çıkmasa şu an hala saf saf "akşama kocama ne yemek hazırlasam " diye düşünüyor olabilirdin. Hep duamdır eşim böyle bişey yaparsa Allah çıkarsın önüme diye. Bin yıllık yalan olduğu halde ben olsam inanabilirdim eşim değil x in girdiğine. Onun da yalan olduğu ısbatıyla önüne gelmiş. Bir an önce ayır yolunu, yolun açık olsun inşallah

Annemi aradım veanlattım herseyi dediği tek sey gelsin konusun aksam kendi evinizde napayım simdi ben he nasıl gideyim ya nasıl off delircem

Hangi sosyal medyadan bahsediyorsunuz.
Ayrıca büyük tepki göstermen iyi olmuş,sessiz kalınca nasılsa kabul ediyor diye devam ediyorlar.Gerçekten yapmayan erkek sayısı azdır.Onlarda libidosu düşük bu sebeple eşiyle problem yaşayan kişilerdir.Gözünü korkutmaya devam etmelisin.Görüşmek için degil merakından sanırım böyle şeylerle uğraştı eşiniz.
Ben asla böyle büyük konuşmadım evlendiğim:) Eşim yapmaz diye.Neden çünkü fırsat kalmadan Rus sosyal sitesinde üyeliğini gördüm kimseyle konuşmamış.Ama yine de azarladım kapattı.Sonra kelimelik diye bir oyun var o oyunda bekarım diye sohbet etmiş birileriyle aglaya zırlaya affettirdi kendini.Onda da sadece sohbet etmiş o kadar.Kurana el bastı tövbe diye.6 ay sonra arkadaşlarından öğrenmiş çinlilerin sitesine üye olmuş.Üye olmayan yokmuş zaten bir baktım hepsinin kocası fink atıyor o sitede.Tahmin edemedi bulduğumu.Üyelik açıp işletmeye çalıştım anladı.Sonra kapattı bir daha da yapmadı böyle şeyler.Ama çok ezdim çok aşağıladım bu sonuncuda .Bana dediği aşkım artık yapmıcam birşey yaptıgım da yok.Hemen yakalıyorsun artık tövbe Dedi.Bana göre degilmiş bu işler Dedi bir de:)O günden sonra hiç acımıyorum ona.Kendime daha çok bakmaya başladım.
Sen de Azcık burnunu sürt.Meraktan oluyor bunlar hep.Yoksa sen ilgisiz olduğun için falan değil.Birkaç gün yokmuş gibi davran.Ciddi dur.O Zaman anlıyorlar işin ciddiyetini

Çok üzülerek okudum,şu ezber de hiç mi bozulmaz,başkası yaptı ha.Karşıdakini aptal gören aptaldır,her zaman derim...

Allah yardimciniz olsun. Katil olurum heralde ya. Yada ne hayatimi zehir edicem senin gibi hayvana derim. Belkide donuna kadar alirim herkese rezil ederim. Bin turlu senaryo dolaniyor kafamda suan empati kurdugumda. Korkunc bir durum. Garanti olan bir sey var. Bosarim. Kafa dinlemeyi falanda bosanma sonrasina saklarim. Sakin affetmeyin bakin. Adam sizi aldatmis. Ustune inkar etmis yemin etmis. Bide isbirlikci kardes ayarlamis. 2 gun sonra konu devaminizda" 2.bi sansi verdim. Cocugumuz var ne yapabilirim cok ozur diledi" demeyin.

Sizin tabiki kendi hayatiniz. Kararinizi yargilamiyorum ama su verdiginiz tavsiye "aldatmis ama meraktan. Kendine bak burnunu surt. Devam et" mi demek oluyor? Sizde meraktan girseydiniz o sitelere keske, ayni anlayisi gorur muydunuz acaba? Lutfen boyle tavsiyelerde bulunmayin. Ben gercekten cok uzuluyorum. Ezilen kadin oluyor. Adamin zaten ar damari catlamis. Ettiginiz hakaretler ona degmeden gecip gidiyor. Bu asagilanmayi hakedecek bir sey yaptiginizi zannetmiyorum.

Yaşlanınca temizleyecek kadın lazım,bıktıysa bırakıp gitmez bu erkekler,kadınlarda sineye çeker,elden ayaktan düşünce acır bakar,alıştılar bu hikayelere,niye korksunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…