"bedduaya sormuşlar nereye die..dönmüş cevap vermiş çıktığım yere" diye..
Maalesefki kötü dünürsen gerçekten ters etki yapıyor. Özellikle sen kahrolurken onun mutluluğunu görmek..
Yapılacak tek şey var.. Onu affetmek ve hayatınıza devam etmek. Biliyorum zor ama boşyere hırs yapmayın derim.
allaha bırakın ve takip etmeyin..
albendende o kadar cok dogru yazmis catlak kemik benim kuzenim nisanliyken gitti chat yamis chat yaptigi kizda sevgileler gunu icin sana hediye gondercem adresini ver demis bizim saftirikkkk oglanda vermis sabahleyin birde ne gorsun dayimla yengem kiz elinde bohcasisana kactim demis neler yasandi kuzenin nisanlisi hastanelik oldu birde iliskiye girmis bizim kuzenle ailesi rizasi olmadan kizi abar topar verdiler birine eeee sonra nemi oldu kuzenle kacan kizin bir cocuklari oldu kiz tam bir sirkefff evlerden irak kocasiyla hergun kavga birgun dayimda demiski kizim yeter artik istemiyorsan bosanin gitsin bu lafi senmisin bana diyen birguzel kendini dov git darpraporu al sonrada sikayette bulun kocam kv kp bir olup beni dovduler diye bide ne mikrop birsey dayim vazgecirmek icin sikayetinden bir araba bir daire gecirtti ustune neler neler birgun mutlu gunleri yok hatta ailesi dayimlari davet etmis kendi memleketlerine dayimlarda gule oynaya gittiler hem arabalari hemde birton dayak yeyip gelmisler utanclarindan haftalarca sakaga cikamamislar herkese oglunun nisanlisini kotuleyen yengem dayim bagira bagira aglamislar ogullarida dahil biz ahhhh aldikda rabbim bize ceza verdi diye yeminle evlerinde hergun firtinalar kopuyor ama gurur yapip gulluk gulistanlik gosteriyorlar nerdenmi biliyorum annem diplerinde oturuyor hatta birgun kizla karsilasmis kiz demiski abla benim bedduami aldilar ama ben mutsuzken onlar nasil mutlu demekki ben gunahkarim annemde diyorki ah kuzum bilmiyorki onlar o gelinle cehennemi yasiyorlar daha binlerce ornek var boyle merak etmeyin catlak kemik dogru soyluyor disari yansitmiyorlar hepsi buuuuuu
Ben boşandıktan sonra yattım kalktım ah ettim. Hem de öyle ahlar ki kendi yaratıcılığıma hayran kalmıştım
Tam iki hafta sonra öyle büyük bir trafik kazası gecirdim ki o arabadan burnum bile kanamadan nasıl cıktım ben bile bilmiyorum.
Neyse jandarmada beklerken annemin sözü geldi aklıma "kızım; beddua etme, gökyüzünde gidecek yer bulamazsa tekrar sana gelir, sen affet, affet ve Allah'a havale et, o konuyu biliyor"
Sonra affettim. Ve inanmazsınız belki ama cark döndü, hic olmadığı kadar iyi bir şekilde.
Canım bence bunun en iyi yolu onu unutmaya ÇALIŞMAMAK. Çünkü çabaladıkça boğuluyosun. Ben de yaşamıştım benzer bşy ve buna senin yapabileceğin evtra hiç bşy olmuyor. Zamanla çok güzel atlatıyosun ama senin kendi çabanla olmuyo. Ben şunu yapmayı denemiştim "evet ben zor bi durumla karşı karşıyayım ve bunu yaşamam gerekiyo, acıya direnmicem ama hayatımdan da vazgeçmicem" diye geçirmiştim içimden. Cidden çok yandı canım bi süre, herşeyden önce "kuyruk acısı" oluyo insanda, yediremiyosun ama hayatın için güzel şeyler yapmaya odaklanmak sana en iyi gelen şey oluyo. Mesela ben bi huzurevinde gönüllü olarak ziyarete başlamıştım. (Bu sana aslında yaşadığımız herşeyin ne kadar geçici ve boş olduğunu hissettiren en iyi yoldur.) Yabancı dil öğrenmeye başlamıştım fln.. Sonra bi bakıyosun cidden geçip gitmiş.
kuyruk acısı çok doğru bir tanım. bende ayrılığın ilk zamanlarında hiç boş vakit yaratmadım kendime düşünmek istemiyordum. zaten çalışıyordum sabah evden çıkıp akşam uyuma zamanı eve geliyordum yorgunluktan uyuyup kalıyordum böylece zamanla atlattığımıdüşündüm ama düşünmemeye çalışmak bilinç altına itmek bazen kötü sonuçlar doğuruyor. onu unuttuğuma emin olduğum zamanlarda birinde düğün haberini aldım ne kadar ağladım beni yok sayan hatırlamayn adam için. işte o zaman anladım ki unutmamışım sadece yoksaymaya çalışmışım. ondan sonra bir süre acımı yaşadım yok saymaya çalışmadım. şimdi çoğu şey eçti ama bazen yine de içimdeki nefret hissi ortaya çıkıyor onuda silmek istiyorum. her kötü anımda böyle olmayabilirdi die düşünmek çok acı.
Herkesin bir yaşanmış öyküsü var.. içinde ihanet de olabiliyor, büyük aşk da..
Sen aşkın bu şeklini görmüşsün, bundan sonraki hayatının aşkı olabilir..
Herkesin kişiliğine göre bir rol vardır hayatta. Belki Allah seni daha çok seviyor ki böyle bir adamdan evlenmeden önce kurtuldun. Evlendikten sonra da aldatabilirdi. Faturasının çok daha ağır olacağından emin ol
Öncelikle sen ruhunu özgürleştir Rahatla yani.. sonra geçmişte yaşadığın ne varsa kafesi aç hepsi uçup gitsin..
Kolay demiyorum ama imkansız değil.. imkansızı da başaran ilk sen olmayacaksın.
bence aşık değilsin sadece hazmedemiyorsun ki kim olsa öyle olur uzun süre..zaman..tek çaren zaman..kendini uğraşlara ver düşünmemeye çalış..
Biri size haksızlık yapınca karşılığını verdiğinizde eşit oluyorsunuz ama sabredip ilahi adalete güvenirsen eğer sen haklıysan mutlaka o o kişiden çıkıyoo..
bende ilk aşkım tarafından beş sene sonunda aldatıldım böhüre böhüre ağladığımı bilirim günlerce....
ama geçti çok dua ettim ve çok şükür ki eşim çıktı karşıma ilk aşkımla kıyaslanamaz bile karakteri..
onu da gördüm bikaç sefer hiç kılım bile kıpırdamadı demekki maziye gömülmüşşşş :):):)
sende dua et sabret :)
Hala aşıksın yorumlarına katılmıyorum keşke nedeni aşk olsaydı o zaman unutmak bence daha kolay olurdu. Insan haksızlığı hiç unutamıyor üstelik birde yanlarına kar kaldıysane denir umarım onlardan daha iyi bir gelecek sni bekliyordur
albendende o kadar cok dogru yazmis catlak kemik benim kuzenim nisanliyken gitti chat yamis chat yaptigi kizda sevgileler gunu icin sana hediye gondercem adresini ver demis bizim saftirikkkk oglanda vermis sabahleyin birde ne gorsun dayimla yengem kiz elinde bohcasisana kactim demis neler yasandi kuzenin nisanlisi hastanelik oldu birde iliskiye girmis bizim kuzenle ailesi rizasi olmadan kizi abar topar verdiler birine eeee sonra nemi oldu kuzenle kacan kizin bir cocuklari oldu kiz tam bir sirkefff evlerden irak kocasiyla hergun kavga birgun dayimda demiski kizim yeter artik istemiyorsan bosanin gitsin bu lafi senmisin bana diyen birguzel kendini dov git darpraporu al sonrada sikayette bulun kocam kv kp bir olup beni dovduler diye bide ne mikrop birsey dayim vazgecirmek icin sikayetinden bir araba bir daire gecirtti ustune neler neler birgun mutlu gunleri yok hatta ailesi dayimlari davet etmis kendi memleketlerine dayimlarda gule oynaya gittiler hem arabalari hemde birton dayak yeyip gelmisler utanclarindan haftalarca sakaga cikamamislar herkese oglunun nisanlisini kotuleyen yengem dayim bagira bagira aglamislar ogullarida dahil biz ahhhh aldikda rabbim bize ceza verdi diye yeminle evlerinde hergun firtinalar kopuyor ama gurur yapip gulluk gulistanlik gosteriyorlar nerdenmi biliyorum annem diplerinde oturuyor hatta birgun kizla karsilasmis kiz demiski abla benim bedduami aldilar ama ben mutsuzken onlar nasil mutlu demekki ben gunahkarim annemde diyorki ah kuzum bilmiyorki onlar o gelinle cehennemi yasiyorlar daha binlerce ornek var boyle merak etmeyin catlak kemik dogru soyluyor disari yansitmiyorlar hepsi buuuuuu
çok şaşırdım doğrusuinş bütün aldatanların sonu böyle olur.
benimde amacım bu ama nasıl başaracam ? aslında çoğu şeyi atlattım ona kötü bişey olmasını istemiyorum artık evliliği bozulsunfalan bu tarzda düşüncelerim yok istemem de öyle olmasını. sonuçta bence yanlış bile olsa kendisi için bir hayat seçti. ben sadece bu kandırılmışlık hissini unutmak istiyorum
eğer olurda başarırsan banada söyle. bende istiyorum. onu takip etmemeyide istiyorum.
canim en büyük intikam mutluluktur bende uzun iliskiden sonra aldatildim...hatta kayinvlalide olacak sahis benimld ilk gorustugunde kiloma takmisti zaiylfadim baya cok yakin bir tarihte çekilmiş bir fotomu ben sizin kusur olarak gördüğünüz kusurlarimi kapattim darisi sizin gorunmeyen kusurlarıniza yazıp yollamayi düşünüyorum simdi o döndü bana inan o kadar bekledikten sonra annesinden sonra onu o halde pisman gormek yettide artti ama inan icimde sevgi kirintisi bile birakmadi artık o ebru oldu ama ben naptim yüksel gez toz eglen sosyla cevre edin ben her acimda birseyler basardim kilo verdim amerikaya gittim 8 ulke gezdim yuksek lisans yapcagim vb..arabamo degistirdim sen oyle biri ol ki geride birkatigin herkes sana yetisemesin vayy bee neymis desinler