Ahım tutar mı diye beklememek için

benimde amacım bu ama nasıl başaracam ? aslında çoğu şeyi atlattım ona kötü bişey olmasını istemiyorum artık evliliği bozulsunfalan bu tarzda düşüncelerim yok istemem de öyle olmasını. sonuçta bence yanlış bile olsa kendisi için bir hayat seçti. ben sadece bu kandırılmışlık hissini unutmak istiyorum

çok üzüldüm nişanlısına. bide işin o tarafı var benimde öyle oldu ailesi onun ne yaptığını bilmesine rağmen ortak tanıdıklarımızın hepsine beni karaladı çünkü kimse çocuğu için benim oğlum aldattı diyemiyor nedense

affınıza sığınark söylüyorum çok güldüm beddualarınızdaki yaratıcılık kısmına benimde belli bir süre sonra dikkatimi çekti bu durum ne zaman kötü olsun pişman olsun desem ben sürekli bir mutsuzluk yaşıyorum. artık korkuyorum içimden kötü bişey geçirmeye nerdeyse onun için her gece dua edip yatacam korkumdan

kuyruk acısı çok doğru bir tanım. bende ayrılığın ilk zamanlarında hiç boş vakit yaratmadım kendime düşünmek istemiyordum. zaten çalışıyordum sabah evden çıkıp akşam uyuma zamanı eve geliyordum yorgunluktan uyuyup kalıyordum böylece zamanla atlattığımıdüşündüm ama düşünmemeye çalışmak bilinç altına itmek bazen kötü sonuçlar doğuruyor. onu unuttuğuma emin olduğum zamanlarda birinde düğün haberini aldım ne kadar ağladım beni yok sayan hatırlamayn adam için. işte o zaman anladım ki unutmamışım sadece yoksaymaya çalışmışım. ondan sonra bir süre acımı yaşadım yok saymaya çalışmadım. şimdi çoğu şey eçti ama bazen yine de içimdeki nefret hissi ortaya çıkıyor onuda silmek istiyorum. her kötü anımda böyle olmayabilirdi die düşünmek çok acı.

ben de ayrıldığım insana çok beddualar ettim, hala da ediyorum. ama hiçbiri tutmadığı gibi benim hayatım daha da kötüye gidiyor. yüzüm gülmüyor mutlu olamıyorum. ama ona bakıyorum bir domuz kadar keyfi yerinde. demek ki bu işte bir yanlışlık var. vazgeçmem lazım bu ah etme işlerinden. ama ah edince insanın içi soğuyor bir anlık da olsa gerçek olmuş kadar rahatlıyor insan şaka bir yana, gerçekten bir noktadan sonra kişi sadece kendine zarar verdiğini anlıyor, o hayatına çok güzel devam ederken sen aynı yerde saplanıp kalmış oluyosun. yazık değil mi.. ha bir de şu var şuna inanıyorum, insan birbaşkasını sevdiği anda geçmişle hesabını otomatikman kapatıyor. ama işte o birbaşkasını sevebilme durumu bazen öyle gecikiyor ki, tükenip kalmış oluyoruz..

Herkesin bir yaşanmış öyküsü var.. içinde ihanet de olabiliyor, büyük aşk da..
Sen aşkın bu şeklini görmüşsün, bundan sonraki hayatının aşkı olabilir..
Herkesin kişiliğine göre bir rol vardır hayatta. Belki Allah seni daha çok seviyor ki böyle bir adamdan evlenmeden önce kurtuldun. Evlendikten sonra da aldatabilirdi. Faturasının çok daha ağır olacağından emin ol…
Öncelikle sen ruhunu özgürleştir…Rahatla yani.. sonra geçmişte yaşadığın ne varsa kafesi aç hepsi uçup gitsin..
Kolay demiyorum ama imkansız değil.. imkansızı da başaran ilk sen olmayacaksın.

bence aşık değilsin sadece hazmedemiyorsun ki kim olsa öyle olur uzun süre..zaman..tek çaren zaman..kendini uğraşlara ver düşünmemeye çalış..
Biri size haksızlık yapınca karşılığını verdiğinizde eşit oluyorsunuz ama sabredip ilahi adalete güvenirsen eğer sen haklıysan mutlaka o o kişiden çıkıyoo..
bende ilk aşkım tarafından beş sene sonunda aldatıldım böhüre böhüre ağladığımı bilirim günlerce....
ama geçti çok dua ettim ve çok şükür ki eşim çıktı karşıma ilk aşkımla kıyaslanamaz bile karakteri..
onu da gördüm bikaç sefer hiç kılım bile kıpırdamadı demekki maziye gömülmüşşşş :):):)

sende dua et sabret :)

Hala aşıksın yorumlarına katılmıyorum keşke nedeni aşk olsaydı o zaman unutmak bence daha kolay olurdu. Insan haksızlığı hiç unutamıyor üstelik birde yanlarına kar kaldıysa ne denir umarım onlardan daha iyi bir gelecek sni bekliyordur

Atlattım sadece zaman zaman geliyor aklıma diyosun. Bence bu fazlasıyla normal bi durum yalnız. Yani az buçuk değil çok uzun süreli bi birlikteliğin ardından çok zor bi ayrılık yaşamışsın. Geçirdiğin süreci zaten iyi kontrol etmişsin ve zaman zaman illa ki gelicek. Sonra bi gün bakmışsın yeniden güvendiğin sevebildiğin biri çıkmış. Bak gerçekten şuanda sorun edilicek hiç bşy yok bence, senin geçirdiğin ayrılık sürecin çok tadında, normal seyrinde ilerliyor. Hiç takma kafana, bazen yakınıcaksın tabi ki, insanız robot gibi ruhsuz olamayız ki. Sende bi anormallik yok, hissettiklerin için suçlama. Ben hep içimden şunu söylerdim " Allah'ım biliyorum şuan istediğim şey kötü bşy ama ne olursun benim ona HAYIR diyebilecek kadar atlattığım bi dönemde bi an olsun pişmanlığını duyur bana" derdim, oldu da. Ben eminim o da bi gün bunu yaşııcak, belki duymicaksın ama yaşicak. Kimse günahına girerek terkettiği birinin pişmanlığını yaşamadan ölmez bu dünyada. O pişmanlığı yaşamıyosa zaten çok özür diliyorum "ruhsuz domuz"un tekidir. Dert etme senin hissettiklerin normal

İmkansız olmadığının farkındayım ama sadece çok zaman alması beni üzüyor. Artık bende kafam rahat ilsun istiyorum zaten onun yüzünden yeterince zaman kaybettim

Tamamen mazi olacağı günleri iple çekiyorum. Başta ondan nefret ettim sonra ikinci kadin olmayı bile bile kabul eden kizdwn en son sen nasıl böyle bir adamla bu kadar yıl birlikte oldun diyerek kendimden nefret ettim ama şimdi çoğu nefretim geçti zamanla tamamen geçmesini bekleyecem

Yani şuan yanlarına kar kaldı gibi görünüyor. İkisi de suçlu benim gözümde ama artık ne yaptıkları umrumda değil ben sadece yoluma bakmak istiyorum

kusura bakmayın ama kocaman bır ohaaaa demek ıstedım...

çok şaşırdım doğrusu inş bütün aldatanların sonu böyle olur.

Dışa yanıstır yansıtmaz bilinmez ama bence tutmuyo. Konu sahibibnn sevdiğini zannetmiyorum oda benim gibi yaşanan bazı şeyleri içine sindiremiyo. Aylar geçti ben hala hazmedemiyorum ama karşı tarafın mutlu olması, gezip tozması güzel mekanlara girip çıkması, kafa bi dünya havalarını gördükçe çıldırıcak gibi oluyorum. Nasıl ya diyorum nasıl mutlu olabilir gezebilir, buna hakkı yokki o şerefsizin. Beddua etsem olmadı, etmesem olmadı. Adı bile geçse içimden küfür ediyorum. Bana aylar sonra attığı hakkını helal et içerikli mesaj bile yalanlarla dolu olan bu insan nasıl mutlu olabilir Allahım diye düşünüyorum ama bi cevap bulamıyorm.

Bu hayatta acı çektirenler kötüler kazanıyor ama ben hiç öyle olamadım, olamıcamda.

Allaha havale ediyorum desem de içimden mutsuzluklar içinde boğulur inş diyorum böle bi garibim işte

eğer olurda başarırsan banada söyle. bende istiyorum. onu takip etmemeyide istiyorum.

canim en büyük intikam mutluluktur bende uzun iliskiden sonra aldatildim...hatta kayinvlalide olacak sahis benimld ilk gorustugunde kiloma takmisti zaiylfadim baya cok yakin bir tarihte çekilmiş bir fotomu ben sizin kusur olarak gördüğünüz kusurlarimi kapattim darisi sizin gorunmeyen kusurlarıniza yazıp yollamayi düşünüyorum simdi o döndü bana inan o kadar bekledikten sonra annesinden sonra onu o halde pisman gormek yettide artti ama inan icimde sevgi kirintisi bile birakmadi artık o ebru oldu ama ben naptim yüksel gez toz eglen sosyla cevre edin ben her acimda birseyler basardim kilo verdim amerikaya gittim 8 ulke gezdim yuksek lisans yapcagim vb..arabamo degistirdim sen oyle biri ol ki geride birkatigin herkes sana yetisemesin vayy bee neymis desinler

eğer olurda başarırsan banada söyle. bende istiyorum. onu takip etmemeyide istiyorum.

Yani takip etmemeyi başarmak çok zor ben kendime sözler verip sonra kendimi onun sayfasında buluyorum gerçi bu biraz unutmaya yardimci oluyor. Düğün fotoları mutluluk pozlarıni görüyorsun böylece alisiyorsun onun başkasının yanında olmasına.

Kendimi geliştirme konusunda sıkıntı yapmadım hayatımda büyük değişiklikler yapmadım sosyal hayatimdan vazgecmedim. Belki sizin kendinizi iyi hissetmenizin sebebi pismanligini görmeniz. Öyle olunca eminim bende kendimi ii hissederdim gerçi bunu beklemekten vazgeçtim. Pişman olmaz die bekliyorum öyle dusuneyim de pişman olursa sürpriz olur :-D:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…