Ahım tutar mı diye beklememek için

Onunla ilgili kötü şeyler düşündüğümde heo ben mutsuz oldum. Yani bu kadar mübarek bir adamdi da ben mi farketmedim ne içimden bile kötü bişey getirmekten korkuyorum artik:-D

Bir psikiyatris arkadasim var hic unutmam demisti ki cedish kalpler Allah'in elindedir nasil ki bir insani zorla kalbimize sokamazsak onu zorla kalbimizden cikaramayiz. Oncelikle bunu kabul etmek insana bir ferahlik veriyor. Yani zorlasam da olmicak benim elimde olan bisi yok diyorsun. Kalbini serbest birak, su yolunu bulacaktır.

Ote taraftan elinde olan sey kendi ozguveninin yerine getirmek...vs. sen hala asiksin seviyorsun diyenlere aldirma bu sevgi degil, saf egosal bir mesele. Bana rağmen benim gibi birine rağmen beni nasil aldatir meselesi. E haliyle ozguven darmaduman oluyor. O noktada insanin kendini sevmesi ve degerli oldugunun bilincine varmasi lazim ki bu bence mesai isteyen bisi. Oku, dusun ve hatta mumkunse bi yardim al.

Zaman ve sabir ve dua...

Çok iyi anlatmışsin canım aynen öyle aşık olmak değil mesele iz güven meselesi yani insan başlangıçta kendini çok suçluyor. Acaba böyle davrandim ondan mi başkasına gitti. Ben mi onu ittim o kıza doğru die çok sucladim kendimi. Çünkü bizim çok ii bir ilişkimiz vardı ve karşı taraf hep daha çok seven hep daha ılımlı olandi yani birazda beni ilişkide çok pohpohlamisti. Bitince kendimi birden yerde buldum tabi atlatmak kolay olmuyor haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…