Uzun süreli ilişkmde çok kötü bir şekilde aldatildim. Beni aldattığı kadınla evlendi. Uzun bir süre nefret ettim hep kötü olacağı ve pişman olacağı zamanı bekledim tabi ki olmadı. Onunla ilgili ne zaman kötü bis şey dusunsem benim hayatımda yokuna girmeyen şeyler oldu uzun zamandır artık kötülüğünu istemekten vazgeçtim ama hala basarabilmis değilim tam olarak. Siz büyük hayal kirikliklarindan sonra nasıl onu tamamen hayatınızdan çıkarmayı basardiniz. Bana akıl verin. Çünkü ona karşı nefret de olsa herhangi bir duygu beslemek istemiyorum.
Bazen ''Böylesi hayırlıymış..'' demek lazım canım benimevet zor ama sen Allah 'a sığın ..bak demekki o insanın nikahını baskasına yazmış Allah ve nereden biliyorsun senin karşına ondan cook cok ii biri cıkıp bu duygularını bile köreltmiyeceğini öyle bi zaman gelir ki bir de bakmışsın hayatına yeni biri girmiş ve sen şu anki haline gülüyorsun... su an saçma geliyordur ama o günler gelcek inan ki..
Yoo saçma gelmiyorben içimde hiçbir dugu kalmasın istiyorum. Tabi ki insanlar birbirini ömrünün sonuna kadar sevmek zorunda değil ama birinin hayatında varsınız ona sadakat göstermek zorundasınız. Umarim dediğin günler çok çabuk gelir
bence de hala aşıksın sen o adama
bazı insanlar bunun iğrenç bir düşünce olduğunu düşünse de , yeni bir heyecan her zaman eskiyi unutturur .
Her kötü olay güzellikle sonuçlanır . Düşünsene belki sen şuan onunla beraber olsan , hayatında çok daha kötü şeyler yaşayacaktın .
Bence yeni bir ilişki ve yeni bir heyecan senin toparlanmanı sağlayacaktır .
Arkadaşlarınla daha çok vakit geçir . Ben öyle yapmıştım :) gayet işe yaramıştı .
Canim sana ornek olmasi icin kendi yasadigimi anlatayim.. Ben de aldatildim hem de evliyken ve hic hissetmemistim.. bir anda bitmisti bosandim hemen ki cok butuk askim vardi.. ona bisey olsa yasayamam derdim hatta.. Bosandim ve twk istedigim guclu olmakti esim mali musavirdi ben makina muh im.. Daha da güçlü olayim diye hukuk fakültesi ni kazandim biseylerle yol akirken zaten dusunecek vaktin yok.. ve hukuk fakültesi ogrenciligim bana askimi tanitti bir avukatla tanistim kadere bak gülüyorum düşündükçeevliyim sukur mutluyum iyi ki bu adamla yaslanicam diyorum ve bi bebek bekliyoruz. Eski esim gecen gun bir mail yollamis pismanim adilik yaptim vicdan azabi duyuyorum diye.. umurumda degil hatta cvp yazdim bitti coktan yolun acik olsun diye.. Eminim Allahim sana cok daha guzel bir hayat kurmustur güçlü ol beddua etme..
Bu söylediklerinin cogunu denedim yeni heyecan da dahilkısa değil uzun zaman geçti ayrılığın üstünden. Sadece hala dönüp baktığımda ondan bana kalan bir etki olsun istemiyorum inan nefret bile etmek istemiyorum ki bunu %60-70 başardım bile ama tamamen yok olsun hayatımdan hiç olamanis gibi. Aşık olmadigimdan eminim çünkü başkasından hoslanabiliyorum bu bile ona aşık olmadığımı gösterir. Ama dedigim gibi 5 buçuk yıl uzun süre
Bu söylediklerinin cogunu denedim yeni heyecan da dahilkısa değil uzun zaman geçti ayrılığın üstünden. Sadece hala dönüp baktığımda ondan bana kalan bir etki olsun istemiyorum inan nefret bile etmek istemiyorum ki bunu %60-70 başardım bile ama tamamen yok olsun hayatımdan hiç olamanis gibi. Aşık olmadigimdan eminim çünkü başkasından hoslanabiliyorum bu bile ona aşık olmadığımı gösterir. Ama dedigim gibi 5 buçuk yıl uzun süre
Uzun süreli ilişkmde çok kötü bir şekilde aldatildim. Beni aldattığı kadınla evlendi. Uzun bir süre nefret ettim hep kötü olacağı ve pişman olacağı zamanı bekledim tabi ki olmadı. Onunla ilgili ne zaman kötü bis şey dusunsem benim hayatımda yokuna girmeyen şeyler oldu uzun zamandır artık kötülüğünu istemekten vazgeçtim ama hala basarabilmis değilim tam olarak. Siz büyük hayal kirikliklarindan sonra nasıl onu tamamen hayatınızdan çıkarmayı basardiniz. Bana akıl verin. Çünkü ona karşı nefret de olsa herhangi bir duygu beslemek istemiyorum.
Mutlu olduğuna emin olma. Çoğu iNsan mutsuzluğunu dışarı yansıtmaz. Şuanda mutluysa yarın elbet birgün mutsuz olur . Aldatan erkeklere çok büyük bedduam var benim. Yazmayayım buraya tepki almak istemiyorum
İşte bu.
Geçmişe bakma.
Sadece bugüne ve geleceğe odaklan.
Bir süre sonra onunla ilgili herşeyin anlamsızlaştığını göreceksin
Hayatımın 20 yılını kaplayan adam tarafından aldatıldım.
Çok güzel günlerim yıllarım da oldu.
Ama aklımda iyi ya da kötü hiç bir şey kalmadı.
Anca biri ondan ya da geçmişten bahsederse hatırlıyorum.
Ne öfke, ne sevgi... Sadece biraz merhamet, biraz acıma var içimde ona karşı.