Ahım tutar mı diye beklememek için

Bende uzun süreli bi iliskimde aldatildim, yanliz evlenmedi kendisiyle - ki evlensede umrumda olmaz.. herneyse, soruna gecelim.. ilk önce kendine bak ve düsün "ben böyle birini hak ediyor muyum?" diye.. sonra da etrafina bak.. bu dünyada erkek olarak dogmus bi tek o kisi yok.. bunu unutma.. yanliz kalmazsin sen.. sen aslinda yanlizliktan korkuyorsun, bi daha sevilmemekten korkuyorsun.. ki zaten hic sevilmemissin ki (!) - gercekleri gör.. sevmek/sevilmek böyle bisey degildir.. kendini güzel bi iliskide hayal et.. hayal ettigin bi kisilige sahip olan bi erkekle hayal et.. pozitif düsün hep yani.. cünkü bi ayrilik, hatta böyle bi ayrilik dünyanin sonu degildir.. baska kisilerle konusmaya calis (sevgili ol demiyorum - sadece tanis) böylece güzel huylara, bi kisilige sahip olan erkeklerin de var oldugunu göreceksin (bütün erkekleri bir tutup da ask'a küsme).. AMA onlarda eski sevgilini arama - yoksa ayni seyler gelebilir basina tekrar.. Hic olmaz dedigin an'da oluverir hersey.. bundan sonra kimseyi sevemem dersin, bi bakmissin öyle biri cikmis ki karsina, sen bile inanamazsin.. ve bu sefer farkli seversin - ve dengeli seversin; kendini fazla kaptirmadan yani.. ki en sagliklisi da öyle olmasidir :) .. ondan hep istedigin, bekledigin ilgiyi görünce, eskisini düsündükce "ne sacma bi iliskiymis, onda ne gördüm ki kendimi böyle hirpaladim" diyeceksin.. ve o da gözünde düstükce düsecek.. hatta bi gün yok olacak sende - ona karsi ne ask, ne sevgi, nede nefret hissedeceksin.. hic bisey hissetmeyeceksin.. ve zamaninda olmadi diye agladigin dua'ya, gün gelecek olmadi diye sükredeceksin :) - Inshallah!

Yoo saçma gelmiyor ben içimde hiçbir dugu kalmasın istiyorum. Tabi ki insanlar birbirini ömrünün sonuna kadar sevmek zorunda değil ama birinin hayatında varsınız ona sadakat göstermek zorundasınız. Umarim dediğin günler çok çabuk gelir

gelir gelir cnm merak etme sen...amaan sen kendinin kıymetini bil boşver bilmeyen kendi kaybeder pfff seni evliyken de aldatabilirdi bak allah seni korumş böyle bi insandan şükret cnm boşverr ,belki hala adam gibi adsmlar vardır ha onları bekliycez napalım

Canim sana ornek olmasi icin kendi yasadigimi anlatayim.. Ben de aldatildim hem de evliyken ve hic hissetmemistim.. bir anda bitmisti bosandim hemen ki cok butuk askim vardi.. ona bisey olsa yasayamam derdim hatta.. Bosandim ve twk istedigim guclu olmakti esim mali musavirdi ben makina muh im.. Daha da güçlü olayim diye hukuk fakültesi ni kazandim biseylerle yol akirken zaten dusunecek vaktin yok.. ve hukuk fakültesi ogrenciligim bana askimi tanitti bir avukatla tanistim kadere bak gülüyorum düşündükçe evliyim sukur mutluyum iyi ki bu adamla yaslanicam diyorum ve bi bebek bekliyoruz. Eski esim gecen gun bir mail yollamis pismanim adilik yaptim vicdan azabi duyuyorum diye.. umurumda degil hatta cvp yazdim bitti coktan yolun acik olsun diye.. Eminim Allahim sana cok daha guzel bir hayat kurmustur güçlü ol beddua etme..

Bu söylediklerinin cogunu denedim yeni heyecan da dahil kısa değil uzun zaman geçti ayrılığın üstünden. Sadece hala dönüp baktığımda ondan bana kalan bir etki olsun istemiyorum inan nefret bile etmek istemiyorum ki bunu %60-70 başardım bile ama tamamen yok olsun hayatımdan hiç olamanis gibi. Aşık olmadigimdan eminim çünkü başkasından hoslanabiliyorum bu bile ona aşık olmadığımı gösterir. Ama dedigim gibi 5 buçuk yıl uzun süre

Senin adına çok sevindim bebeğini de eşinle sağlıkla büyüt. Umarim benimde bunları söyleyeceğim gün çok gecikmez. Biliyorum unutacama ama zaten beş yıl gitti daga fazla zamanimi alsın istemiyorum

Yaptığından dolayı onu affettigin zaman tamamen unutabilirsin affedemedigin kendine yediremedigin için hala içinde bir yerleri meşgul ediyor. BElki nasıl affedilir diyeceksin ama bu böyle malesef içindeki nefret ancak bu şekilde son bulur.

İşte bu.
Geçmişe bakma.
Sadece bugüne ve geleceğe odaklan.
Bir süre sonra onunla ilgili herşeyin anlamsızlaştığını göreceksin
Hayatımın 20 yılını kaplayan adam tarafından aldatıldım.
Çok güzel günlerim yıllarım da oldu.
Ama aklımda iyi ya da kötü hiç bir şey kalmadı.
Anca biri ondan ya da geçmişten bahsederse hatırlıyorum.
Ne öfke, ne sevgi... Sadece biraz merhamet, biraz acıma var içimde ona karşı.

19 yaşımda ilk defa aşık oldum diyebiliordum çok seviyordum ve sevildiğimi sanıyordum 2 yıl boyunca mükemmel giden bi ilişkim vardı sonra tayini çıktı gitti 3 ay gecmemişti beni aldattığını öğrendim.. günlerce ağladım 15 kilo verdim ilk duyduğumda beddular, ahlar onunda canı yansın istiordum. sonra özlemim ağır basmaya başladı yeterki mutlu olsun yüzü hep gülsün istedim beni aldattığı kızla evlenmiş hatta çocuğu bile olmuş. kız nispet yapar gibi beni aramalar çekil aradan demeler hakaretler sanki ben aldatmışım, araya ben girmişim gibi çok şükür hepsi bitti ama ilk 1 yıl çok zorlandım ilk defa canım acımadan bu kadar acı çekmiştim allah evladıyla eşiyle mutlu günler nasip etsin, ben hakkımı helal ettim ama sanmaki Yaradan ondan hesap sormayacak herkes ektiğini biçermiş sadece sana zaman diliyorum, o zaman gerçekten ilaç oluyor heleki karşına sevgine değer verecek birileri çıktımı ağladığın üzüldüğün günlere üzülüyorsun hani bi şarkı var ya artık en duamsın nede bedduam aynen zaman geçince böyle oluyor sadece Allaha sığın ben unutmak için dua ettiğimi Rabbime yalvardığımı bilirim ve şuda var nasipten kısmetten ötesi gidilmez umarım en kısa zamanda bunları unutur karşına en iyisi çıkar .

Mutlu olduğuna emin olma. Çoğu iNsan mutsuzluğunu dışarı yansıtmaz. Şuanda mutluysa yarın elbet birgün mutsuz olur . Aldatan erkeklere çok büyük bedduam var benim. Yazmayayım buraya tepki almak istemiyorum

Mutlu olduğuna emin olma. Çoğu iNsan mutsuzluğunu dışarı yansıtmaz. Şuanda mutluysa yarın elbet birgün mutsuz olur . Aldatan erkeklere çok büyük bedduam var benim. Yazmayayım buraya tepki almak istemiyorum

albendende o kadar cok dogru yazmis catlak kemik benim kuzenim nisanliyken gitti chat yamis chat yaptigi kizda sevgileler gunu icin sana hediye gondercem adresini ver demis bizim saftirikkkk oglanda vermis sabahleyin birde ne gorsun dayimla yengem kiz elinde bohcasi sana kactim demis neler yasandi kuzenin nisanlisi hastanelik oldu birde iliskiye girmis bizim kuzenle ailesi rizasi olmadan kizi abar topar verdiler birine eeee sonra nemi oldu kuzenle kacan kizin bir cocuklari oldu kiz tam bir sirkefff evlerden irak kocasiyla hergun kavga birgun dayimda demiski kizim yeter artik istemiyorsan bosanin gitsin bu lafi senmisin bana diyen birguzel kendini dov git darpraporu al sonrada sikayette bulun kocam kv kp bir olup beni dovduler diye bide ne mikrop birsey dayim vazgecirmek icin sikayetinden bir araba bir daire gecirtti ustune neler neler birgun mutlu gunleri yok hatta ailesi dayimlari davet etmis kendi memleketlerine dayimlarda gule oynaya gittiler hem arabalari hemde birton dayak yeyip gelmisler utanclarindan haftalarca sakaga cikamamislar herkese oglunun nisanlisini kotuleyen yengem dayim bagira bagira aglamislar ogullarida dahil biz ahhhh aldikda rabbim bize ceza verdi diye yeminle evlerinde hergun firtinalar kopuyor ama gurur yapip gulluk gulistanlik gosteriyorlar nerdenmi biliyorum annem diplerinde oturuyor hatta birgun kizla karsilasmis kiz demiski abla benim bedduami aldilar ama ben mutsuzken onlar nasil mutlu demekki ben gunahkarim annemde diyorki ah kuzum bilmiyorki onlar o gelinle cehennemi yasiyorlar daha binlerce ornek var boyle merak etmeyin catlak kemik dogru soyluyor disari yansitmiyorlar hepsi buuuuuu

canım kardeşim bazen hayata karşı çok saf oluruz
bize söylenenlerden ders almayız
hayat bu insanları bizi eğitmek için çıkarıyor karşımıza
derslerimizi alıp yolumuza devam etmek zorundayız

kendin çok iyi ifade etmişsin sen onlar hakkında negatif düşündükçe senin başına kötü şeyler geliyor fark et artık
affetmek hayattaki en güzel şeydir
hayatta karşınıza çıkan herkez sizin aynanızdır

dinimiz bile söylemiyor mu beddua etme sana döner diye
hayatına çıkan her olumsuz olay ve insana teşekür et sana öğrettiği şey için ve onu affet
kendindeki olumsuzluklara odaklan onları düzelt göreceksin hayatına güzellikler akmaya başlayacak
youtube dan bülent gardiyanoğlu nun affetme ile ilgili videolarını seyret mutlaka
öpüyorum.Allah yardımcın olsun.

ben senın yerınde olsam ona beddua edecegıne kendıne dua et ( haksızlıga ugramıssın) ona ettıgın beddua tutacagına kendıne ettıgın duan kabul olsun daha ıyı ınankı sen karlı cıkarsın onun hayatı kotu olsa ne kadarına şahıt olacaksınkı belkı hıc bılmeyeceksın

Bence onu hayatından çıkardığın gibi zihnindende çıkar af et onu kendine yoğunlaş bu erkek duygusal karmaşa yaşamış ,
erkekler kadınlardan farklı , yeni hayatına yoğunlaş ve kin duygusundan kendini arındır yaşandı gitti bitti de önüne bak ,
hayatada karamsar yaklaşma her yeni gün , verilmiş bir armağan ,sen bunu güzelleştirmeye bak

Ben boşandıktan sonra yattım kalktım ah ettim. Hem de öyle ahlar ki kendi yaratıcılığıma hayran kalmıştım

Tam iki hafta sonra öyle büyük bir trafik kazası gecirdim ki o arabadan burnum bile kanamadan nasıl cıktım ben bile bilmiyorum.

Neyse jandarmada beklerken annemin sözü geldi aklıma "kızım; beddua etme, gökyüzünde gidecek yer bulamazsa tekrar sana gelir, sen affet, affet ve Allah'a havale et, o konuyu biliyor "

Sonra affettim. Ve inanmazsınız belki ama cark döndü, hic olmadığı kadar iyi bir şekilde.

Bol bol arkadas ortamlarina gir, arkadasin yoksa birkac tane hobi kursuna yazil, belediyenin ve halk egitimin ucretsiz kurslari var. Ya da spora git her gun. İcine kapanma. Onu ve o kadini zamanla kafandan cikaracaksin ama bu donemde aklini oyalamalisin.

Canım bence bunun en iyi yolu onu unutmaya ÇALIŞMAMAK. Çünkü çabaladıkça boğuluyosun. Ben de yaşamıştım benzer bşy ve buna senin yapabileceğin evtra hiç bşy olmuyor. Zamanla çok güzel atlatıyosun ama senin kendi çabanla olmuyo. Ben şunu yapmayı denemiştim "evet ben zor bi durumla karşı karşıyayım ve bunu yaşamam gerekiyo, acıya direnmicem ama hayatımdan da vazgeçmicem" diye geçirmiştim içimden. Cidden çok yandı canım bi süre, herşeyden önce "kuyruk acısı" oluyo insanda, yediremiyosun ama hayatın için güzel şeyler yapmaya odaklanmak sana en iyi gelen şey oluyo. Mesela ben bi huzurevinde gönüllü olarak ziyarete başlamıştım. (Bu sana aslında yaşadığımız herşeyin ne kadar geçici ve boş olduğunu hissettiren en iyi yoldur.) Yabancı dil öğrenmeye başlamıştım fln.. Sonra bi bakıyosun cidden geçip gitmiş.

"bedduaya sormuşlar nereye die..dönmüş cevap vermiş çıktığım yere" diye..

Maalesefki kötü dünürsen gerçekten ters etki yapıyor. Özellikle sen kahrolurken onun mutluluğunu görmek..
Yapılacak tek şey var.. Onu affetmek ve hayatınıza devam etmek. Biliyorum zor ama boşyere hırs yapmayın derim.
allaha bırakın ve takip etmeyin..

çok güzel söylemişsiniz tabi ki benimde beş yılımın her günü kötü değildi hatta ayrılık tekkötü zamanımızdı dediğiniz gibi nefret etmek istemiyorum merhamet daha ii bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…