sen hala cok seviyorsun
zaten oyuzden soyledim canim..sen onu unutmus olsaydin resetlerdin..ondan nefret etmemenin tek yolu onu unutarak olur..Sanmam yaa. Sadece yapılanları sindirmek zor oluyor
sen hala cok seviyorsun
Benimde durumun benzer. Onun mutlu olmamasini istiyorum, o suan gayet mutlu yeni askiyla. Icimde birikio ona karsi nefretim. Ona haykirmak istiyorum yapamiyorum. Ins zamanla gecicek canim ALLAHa dua ediyorum yapcak bisey yok
uzun süreli ilişkmde çok kötü bir şekilde aldatildim. Beni aldattığı kadınla evlendi. Uzun bir süre nefret ettim hep kötü olacağı ve pişman olacağı zamanı bekledim tabi ki olmadı. Onunla ilgili ne zaman kötü bis şey dusunsem benim hayatımda yokuna girmeyen şeyler oldu uzun zamandır artık kötülüğünu istemekten vazgeçtim ama hala basarabilmis değilim tam olarak. Siz büyük hayal kirikliklarindan sonra nasıl onu tamamen hayatınızdan çıkarmayı basardiniz. Bana akıl verin. çünkü ona karşı nefret de olsa herhangi bir duygu beslemek istemiyorum.
zaten oyuzden soyledim canim..sen onu unutmus olsaydin resetlerdin..ondan nefret etmemenin tek yolu onu unutarak olur..
bugun bizede esi tarafindan yabaci bir kadin icin bes erkek evlatla terk edilen komsu gelmisti.
Kadin maddi s,kintilarla bogusurken adam kadinin altina araba cekmis..
O kadin geldi aklima, yapabilmen icin onerebilcegim sey,
kendini gelistirmeye bak, yukseklere gel.
Geriye donup bir gun mutlaka bakacaktir,
Baktiginda seni ayni yerde gormeyip yukseklerde gormek koyar zaten.
Lilitcim sana gelince..Yaşadığın şey cidden hazmedilecek bir şey değil.Gururu ve bir kişiliği olan herkes aynı derecede öfkeye kapılıp nefret ederdi.Ama inan ki sana şunu şunu yaparsan,şu tarz düşünürsen atlatırsın diyeceğim hiç bir çözümüm yok benim de.Çünkü ben de bu tür durumlarla başa çıkamam,duygularımı kontrol etmekte ben de çok başarısızım.O yüzden hep tek yol intikam gibi görünür bana, çünkü öfkemi anca öyle yeneceğimi düşünürüm.Hiç bilgece değil ama ne yapalım insan fıtratı böyle...
ben aldatılmadım ama eski sevgilimle uzun zaman görüşmemizden sonra ayrıldık bir sürü nedenlerden dolayı.ilk başta kabul edemedim ayrılığı.günlerce aylarca ağladım.sonra hep bana yaptıkları aklıma geldi.sonra dedim ki bana bunları yapan birisini nasıl sevebilmişim.bi seneyi geçti ayrılalı.şu an içimde ne öfke ne sevgi var ona karşı.ilk zamanlar beddua ediyordum hep ama şimdi beddua etmek bile içimden gelmiyo.nasıl olsa layığını kendi bulacak.zamana bırak her şeyi derim cnm.insan bunları yaşayarak olgunlaşıyo.
Halla cok duygusal davrandigin icin , aklindan cikaramamissin..
Beddua etmek , her saniye onu dusunmek sana hic birseyi
Unuturmaz...
dusunme bosveer , Allahindan bulsun .
Sen hayatina bak ...
lise yillarimda ilk bir sene gorusup deliler gibi asik oldugum bir cocuk vardi hemde sevgim oyle boyle degil asiriydiResetlemek güzel söz ama zor işte. Az değil 5 buçuk yıl,ilk aşk, evlilik hayalleri ,sana kör kütük aşık bir adam, senin için her şeyi yapan bir adam ama birdenbire uçup gidiyor. Evlenelim sözleri daha unutulmadan ayrılıp hemen başka biriyle oluyor ve öğreniyorum ki bu kız bir süredir varmış. Agrina gidiyor insanın kendinde eksiklik hata arıyorsun