Uzun süreli ilişkmde çok kötü bir şekilde aldatildim. Beni aldattığı kadınla evlendi. Uzun bir süre nefret ettim hep kötü olacağı ve pişman olacağı zamanı bekledim tabi ki olmadı. Onunla ilgili ne zaman kötü bis şey dusunsem benim hayatımda yokuna girmeyen şeyler oldu uzun zamandır artık kötülüğünu istemekten vazgeçtim ama hala basarabilmis değilim tam olarak. Siz büyük hayal kirikliklarindan sonra nasıl onu tamamen hayatınızdan çıkarmayı basardiniz. Bana akıl verin. Çünkü ona karşı nefret de olsa herhangi bir duygu beslemek istemiyorum.
Bende uzun süreli bi iliskimde aldatildim, yanliz evlenmedi kendisiyle - ki evlensede umrumda olmaz.. herneyse, soruna gecelim.. ilk önce kendine bak ve düsün "ben böyle birini hak ediyor muyum?" diye.. sonra da etrafina bak.. bu dünyada erkek olarak dogmus bi tek o kisi yok.. bunu unutma.. yanliz kalmazsin sen.. sen aslinda yanlizliktan korkuyorsun, bi daha sevilmemekten korkuyorsun.. ki zaten hic sevilmemissin ki (!) - gercekleri gör.. sevmek/sevilmek böyle bisey degildir.. kendini güzel bi iliskide hayal et.. hayal ettigin bi kisilige sahip olan bi erkekle hayal et.. pozitif düsün hep yani.. cünkü bi ayrilik, hatta böyle bi ayrilik dünyanin sonu degildir.. baska kisilerle konusmaya calis (sevgili ol demiyorum - sadece tanis) böylece güzel huylara, bi kisilige sahip olan erkeklerin de var oldugunu göreceksin (bütün erkekleri bir tutup da ask'a küsme).. AMA onlarda eski sevgilini arama - yoksa ayni seyler gelebilir basina tekrar.. Hic olmaz dedigin an'da oluverir hersey.. bundan sonra kimseyi sevemem dersin, bi bakmissin öyle biri cikmis ki karsina, sen bile inanamazsin.. ve bu sefer farkli seversin - ve dengeli seversin; kendini fazla kaptirmadan yani.. ki en sagliklisi da öyle olmasidir :) .. ondan hep istedigin, bekledigin ilgiyi görünce, eskisini düsündükce "ne sacma bi iliskiymis, onda ne gördüm ki kendimi böyle hirpaladim" diyeceksin.. ve o da gözünde düstükce düsecek.. hatta bi gün yok olacak sende - ona karsi ne ask, ne sevgi, nede nefret hissedeceksin.. hic bisey hissetmeyeceksin.. ve zamaninda olmadi diye agladigin dua'ya, gün gelecek olmadi diye sükredeceksin :) - Inshallah!