Sonuc cikti cin1 doktor mudahaleye gerek yok 6 ay sonra kontrol dedi tahmin etmistim.dusuk lezyon oldugunu dedi kolposkopide bebek dusunebilirsin gundelik hayatina devam edebilirsin dedi bakalim hayirlisiInsallah temuz sonucun gelir ama cok kadinda olan bir enfeksiyon biliyosundur zaten cikikca yaz canim
Cok gecmis olsun canim benimde ayni cin1 dusuk lezyon agustosta simir yapilcak hayirlisiyla sen istanbulmisin hangi hastNeye gidiyorsun istanbuldaysanSonuc cikti cin1 doktor mudahaleye gerek yok 6 ay sonra kontrol dedi tahmin etmistim.dusuk lezyon oldugunu dedi kolposkopide bebek dusunebilirsin gundelik hayatina devam edebilirsin dedi bakalim hayirlisi
Ben adana da profesore gittim cnm turkiyenin ilk onkoloji cerrahlarindan birisi ozel klinigi var kendisinin oraya gittim zaten incelerkende demisti bana simdi biraz daha rahatladi icim zaten acibadem hastahanesi prof makalesini okudum oda ayni seyleri yazmis 6 ayda bir kontrol cin 1 icin .Senin icin ne onermislerdi cnm sonuc cikincaCok gecmis olsun canim benimde ayni cin1 dusuk lezyon agustosta simir yapilcak hayirlisiyla sen istanbulmisin hangi hastNeye gidiyorsun istanbuldaysan
Bende tesdufen ogrendim canim hpv16 dusyk riskli lezyon cin1 dedi 6 ay arayla takip dedi baskada biseu demedi vucut genekde atiyor dedi okadar sana herhangu bir uyarida bulundumuBen adana da profesore gittim cnm turkiyenin ilk onkoloji cerrahlarindan birisi ozel klinigi var kendisinin oraya gittim zaten incelerkende demisti bana simdi biraz daha rahatladi icim zaten acibadem hastahanesi prof makalesini okudum oda ayni seyleri yazmis 6 ayda bir kontrol cin 1 icin .Senin icin ne onermislerdi cnm sonuc cikinca
Yok cnm ayni seyleri dedi banada sadece duydugum.bagisikligi guclu tutmak bu virusu azaltiyormus ondan propolis iciyorum bir ilac varmia sanirim yurtdisindan geliyormus ona bakacagim simdi .sende cocuk var mi?Bende tesdufen ogrendim canim hpv16 dusyk riskli lezyon cin1 dedi 6 ay arayla takip dedi baskada biseu demedi vucut genekde atiyor dedi okadar sana herhangu bir uyarida bulundumu
Yok canim cocuk cocuk yapabilirsin dedi bana bir sakincasi yook dedi su an evli degilim uzun suredir birlikteyiz evlilik ilerde insallahYok cnm ayni seyleri dedi banada sadece duydugum.bagisikligi guclu tutmak bu virusu azaltiyormus ondan propolis iciyorum bir ilac varmia sanirim yurtdisindan geliyormus ona bakacagim simdi .sende cocuk var mi?
Ims cnm ayni syeleri demis bize o zaman sen jirseyler yapiyor musun bagisiklik icin peki?Yok canim cocuk cocuk yapabilirsin dedi bana bir sakincasi yook dedi su an evli degilim uzun suredir birlikteyiz evlilik ilerde insallah
Canim ben probolis aldim sabahlarin10 damla tuketiyorum imunneks tablet aldim günde bitane iciyorum sabahlari keciboyunuzu pekmezi yiyorum bi kasik gun icersin de 2 fincan yesil cay icemye ozen gosteriyorm gece kefir bir bardaj birde simdi keciboynuzunu bitsin coreknotu yagiyla sirke aldim onlara baslaiycam .hepsi bir anda fazla olur diye herseyin fazlasida zarar cunku bazilari kesip bazilarini bir sure kullaniyorum oyle yani iliksi icinde kondom kullanabilirisin dedi doktor gunluk camasir degisriryidum zaten simdi utuluyorum hijyene onem veriyrm zaten pasakli bir insan degilik.ama bu durumda.iki katina cikardim hijyen acsiindan bakalim iste bu sekilden canimIms cnm ayni syeleri demis bize o zaman sen jirseyler yapiyor musun bagisiklik icin peki?
Bende yesil.cay icmeye baslayacagim birde ekinezya cayi duydum ben artik saglikli beslenip direncimizi yuksek tutup.en azindan yenecegiz . Hayir cnm bana korunma cocuk dusunuyorsan dedi birde bir yerde okumustum bulasan virus tekrar bulasir diye birsey yokmusCanim ben probolis aldim sabahlarin10 damla tuketiyorum imunneks tablet aldim günde bitane iciyorum sabahlari keciboyunuzu pekmezi yiyorum bi kasik gun icersin de 2 fincan yesil cay icemye ozen gosteriyorm gece kefir bir bardaj birde simdi keciboynuzunu bitsin coreknotu yagiyla sirke aldim onlara baslaiycam .hepsi bir anda fazla olur diye herseyin fazlasida zarar cunku bazilari kesip bazilarini bir sure kullaniyorum oyle yani iliksi icinde kondom kullanabilirisin dedi doktor gunluk camasir degisriryidum zaten simdi utuluyorum hijyene onem veriyrm zaten pasakli bir insan degilik.ama bu durumda.iki katina cikardim hijyen acsiindan bakalim iste bu sekilden canim
Evet baska bir tipi bulasiyomus sende olan tipe bagisiklik.kazaniyosun o bulasmiyo bidaha ekinezyayi bende sordum imnueks alirken eczaci onun fazlasi zarar dedi bana aktara sordum bagiksilik guclendiri dediBende yesil.cay icmeye baslayacagim birde ekinezya cayi duydum ben artik saglikli beslenip direncimizi yuksek tutup.en azindan yenecegiz . Hayir cnm bana korunma cocuk dusunuyorsan dedi birde bir yerde okumustum bulasan virus tekrar bulasir diye birsey yokmus
Aynen bende fazlasinin zararli oldugunu duydum dedigin ilaci bende alayim kullanayim bir bu ahcc varmis birdeEvet baska bir tipi bulasiyomus sende olan tipe bagisiklik.kazaniyosun o bulasmiyo bidaha ekinezyayi bende sordum imnueks alirken eczaci onun fazlasi zarar dedi bana aktara sordum bagiksilik guclendiri dedi
Sizde ögrendikten ne kadar süre sonra cin 1 cıktı yasınız kaçbende sabahlari probolis arkasindan keciboynuyu pekmezi sonra kahvalti gec daha sonrasinda 1 yada 2 fincan yesil cay aksam.yemegi ne varsa evde onu tuketiyorum aslinda bol.su icmemiz lazim ama tukeymirum biraktim.bunaraalr gece yatmadan oncede kefir iciyorum gun icerisnde immuneks tablet kullaniyorum birde corek.otu yagi elmak.sikersi aldim onlara basliycam duzenli olarak benimde hpv 16 cin1 birden limon caylarimda surkeli tuketemye ozen gosteriyorum
Ahcc maddi olarak yuksek biraz o yuzdrn ben su an icin alamiyorum ama col.faydali oldugunu soyluyorlatAynen bende fazlasinin zararli oldugunu duydum dedigin ilaci bende alayim kullanayim bir bu ahcc varmis birde
35 yasindayim hpvyi ogrendikten bir gun sonra kolposkopi yapildi 20 gun sonra cikan sonuc cin1Sizde ögrendikten ne kadar süre sonra cin 1 cıktı yasınız kaç
Sizce ne zaman bulastı35 yasindayim hpvyi ogrendikten bir gun sonra kolposkopi yapildi 20 gun sonra cikan sonuc cin1
Ne zaman bulastigi konusunda bir sey yokki yani enfeksiyon nezamanan olusmus bunjnla ilgili doktor bisey soylemiyorki belki 1 sene belki 2 snee belki yeni bilmiyorum acikcasi 3 ay once saglik ocagina igne olmak icin gitim hemsirenin israriyla yaptirdim hpv testuni o seklde ogrendim doktorda onemli bisey deemdiSizce ne zaman bulastı
SenDe varmi tugba hpv varsa hangi tipi var neler yapisyosunSizce ne zaman bulastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?