Doğru söylüyorsun canım biberi daha fazla tüketmem gerek benim de. Gayet güzel beslenmişsinBen ahcc kullanmaya bugün basladım. Gelişmeleri size yazarım ilerleyen zamanlarda. Bunun yanında beslenmemde çokta ekstra bir şey yapmıyorum. Sabah kahvaltısında 3 biber 2 salatalık biraz taze nane domates soya filizi 1 haşlanmış yumurta ve bol bol penir vardı bugün ^^ Akşam da neler tükettiğimi yazarım. Bu arada yeşil biber c vitamini açisından çok zenginmiş ve her sabah kahvaltıda öneriyorlar
Kapsüllerin kendine has kötü bir tadı olmasının dışındı bir sorun yok.. birde sabah sabah 6 tane kocaman kapsülü yutunca biraz mideniz kalkabiliyor..Doğru söylüyorsun canım biberi daha fazla tüketmem gerek benim de. Gayet güzel beslenmişsinAhcc kullanımını cok merak ediyorum. Ben de Pazartesi günü verecegim siparişi..
Canım sen beslenme listeni paylaşmışsın ama diğer sayfada paylaşmışsıncanim ben bu sayfayi kaybediyorum ilk sayfa cikiuo
Yaa sabah sabah bi de aç karınla evet cok haklısın ama şifa olsun inşallahhKapsüllerin kendine has kötü bir tadı olmasının dışındı bir sorun yok.. birde sabah sabah 6 tane kocaman kapsülü yutunca biraz mideniz kalkabiliyor..
Yaklaşık 1 saat bir şey yemiyorum o yüzden hemen uyandığım gibi onu içiyorumYaa sabah sabah bi de aç karınla evet cok haklısın ama şifa olsun inşallahhİçtikten sonra ne kadar süre bi şey yemiyorsun?
Blakcım ne kadar zamandır bu beslenme şekline devam ediyorsun?bende sabahlari probolis arkasindan keciboynuyu pekmezi sonra kahvalti gec daha sonrasinda 1 yada 2 fincan yesil cay aksam.yemegi ne varsa evde onu tuketiyorum aslinda bol.su icmemiz lazim ama tukeymirum biraktim.bunaraalr gece yatmadan oncede kefir iciyorum gun icerisnde immuneks tablet kullaniyorum birde corek.otu yagi elmak.sikersi aldim onlara basliycam duzenli olarak benimde hpv 16 cin1 birden limon caylarimda surkeli tuketemye ozen gosteriyorum
Bembocum ne kadar zamandır bu şekilde besleniyorsun peki?Ben sabahları ii kupa yeşil çay ile kahvaltımı yapıyorum yumurta peynir zeytin yesillik.oglen işte olduğum için evde hazirladigim tost ve ceviz siyah kuru üzüm fındık akşam evde ne pişirdiysem onu yoğurt ve çörekotu bazen zerdeçal karıştırıyorum.ahcc kullanmıyorum her gün imutor kompleks surup 7.5ml içiyorum.beta glukan ekinezya çinko probolis c vitamini var
Hpv 16 cin1
2 ayda etkisi görülmeye başlanıyormuş.. hadi bakalımYaklaşık 1 saat bir şey yemiyorum o yüzden hemen uyandığım gibi onu içiyorum
subattaan bu yana canimYeşilçaya s
Blakcım ne kadar zamandır bu beslenme şekline devam ediyorsun?
Etkisini görmeye başladın mı? Mesela hala siğil çıkıyor mu.. çünkü iyi besleniyorsun.subattaan bu yana canim
Bence günde bir kaşık sirkeden bir kaşık çörekotundan bir zarar gelmez. Ben hergün çörekotu ve sirkeyi aksatmadan tüketiyorum sabahları. Akşam da propolisle imütoru alıyorum.ama bu sekilde.devam ederken aslinda sabahlari bir tatlinkasigi.corek.otu yagiyla arkasindan birbarkadk suyun icine 1 kasik sirke döküp icmek istiyorum digerlerini kullamirken bunlari da icmek agir gelirmi vucuda yoksa pezmezle problosue ara veripte bir sure bunalrimi.kullansam. bilemedim yada sabah yag sirke içip aksammi probolis tuketsem bilemedim herseyin fazlasida zarar
sigil.yok bende canimEtkisini görmeye başladın mı? Mesela hala siğil çıkıyor mu.. çünkü iyi besleniyorsun.
bende oyle yapiyim pezmeze.ara verip.sabahlari yag sirke aksamlarida probolis .kulknaiyim ozamanBence günde bir kaşık sirkeden bir kaşık çörekotundan bir zarar gelmez. Ben hergün çörekotu ve sirkeyi aksatmadan tüketiyorum sabahları. Akşam da propolisle imütoru alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?