- 3 Kasım 2024
- 84
- -12
- 1
- 24
- Konu Sahibi kubranursarac
-
Sanmıyorum ah öyle bir şey değil klasik gençlik aşkı hepimiz 17-19 arasında yaşadığımız ilişkilerin ahını çekecek olsak ohooooo2.5 yılımı bir narsiste verdim ve eninde sonunda bitti 3 kilo verdim 5 günde iştah 0 zaten depresyondaydım uzun zamandır iyice içine etti psikiyatriden randevu aldım sınava hazırlanıyorum ders çalışamıyorum ailem çok üzülüyor onun yüzünden bir çok şey oldu kısacası helallik istedi giderken bende dilimle söylesem bile kalpten değil o yüzden etmiyorum dedim yaşattığını yaşar mı sizce
Birinin hayatına mal olacak derecesi klasik diyip geçilemez bence yaSanmıyorum ah öyle bir şey değil klasik gençlik aşkı hepimiz 17-19 arasında yaşadığımız ilişkilerin ahını çekecek olsak ohooooo
Ah tutar diye biliyorum, tecrübe edinmedim.2.5 yılımı bir narsiste verdim ve eninde sonunda bitti 3 kilo verdim 5 günde iştah 0 zaten depresyondaydım uzun zamandır iyice içine etti psikiyatriden randevu aldım sınava hazırlanıyorum ders çalışamıyorum ailem çok üzülüyor onun yüzünden bir çok şey oldu kısacası helallik istedi giderken bende dilimle söylesem bile kalpten değil o yüzden etmiyorum dedim yaşattığını yaşar mı sizce
Hırsızın hiç mi suçu yok?Birinin hayatına mal olacak derecesi klasik diyip geçilemez bence ya
Size zorla bir şey mi yaptı? Seviyorum diyerek kötü bir ilişkiyi devam ettirip, her türlü şeye katlanıp bitince ah etmeyi de kolaycılık olarak görüyorum.Birinin hayatına mal olacak derecesi klasik diyip geçilemez bence ya
2 buçuk yıl o insanla birlikte olmak sizin tercihinizdi, neden ah ediyorsunuz?2.5 yılımı bir narsiste verdim ve eninde sonunda bitti 3 kilo verdim 5 günde iştah 0 zaten depresyondaydım uzun zamandır iyice içine etti psikiyatriden randevu aldım sınava hazırlanıyorum ders çalışamıyorum ailem çok üzülüyor onun yüzünden bir çok şey oldu kısacası helallik istedi giderken bende dilimle söylesem bile kalpten değil o yüzden etmiyorum dedim yaşattığını yaşar mı sizce
Hayata mal olacak bir şey yok ben kendime kavga gürültü ayrı barış deli deli ilişkileri yakıştırıp bunu yaşayıp sonra terk edilince vay efendim hayatım bitti beni ne hale getirdi şu bu diyemem çoğu kişinin kendi seçimi dik duramayışı hani bu bir benzetme özür dileyerek yazıyorum eşek olana semer vuran çok olur daha 19 da hayatın en başında öldüm bittim onun da hayatı bitsin ahım tutsun pişman olsunu beklemek yerine daha dik durmak kendini geliştirmek hayata daha sağlam tutunmak daha iyi bir seçenek benceBirinin hayatına mal olacak derecesi klasik diyip geçilemez bence ya
İnsanlar ayrilabilkr soguyabilir. İliskilerde ah olayina inanmiyorum zorla namusuna zarar vermemisse sana siddet gostermemisse iftira atip ahlakini itibarini zedelememisse. Hayatini etkilegecek sekilde yalan soylememisse. Paralarini alip yemisse. Evlenecegiz diyip hayal kurdurup bir anda terketmisse evet ah tutar. Bu tarz meseleelrde tutar ama onun disinda karsilikli sevip sevilmelerde ayrilik illaki olabilir soguma olur hayat sartlari uygun olmayabilir belli zamandan sonra. Yani her iliskide ayrildigimiza ah etmis olsak kimse mutlu olamazdi.siz sinaviniza odaklanin terapinizi alin kendinze en buyuk iyiliginiz bu olur2.5 yılımı bir narsiste verdim ve eninde sonunda bitti 3 kilo verdim 5 günde iştah 0 zaten depresyondaydım uzun zamandır iyice içine etti psikiyatriden randevu aldım sınava hazırlanıyorum ders çalışamıyorum ailem çok üzülüyor onun yüzünden bir çok şey oldu kısacası helallik istedi giderken bende dilimle söylesem bile kalpten değil o yüzden etmiyorum dedim yaşattığını yaşar mı sizce
Hepimiz tercihlerimizin sonuçlarını yaşıyoruz. Başkalarında suçu bulmak kolayımıza geliyor.2.5 yılımı bir narsiste verdim ve eninde sonunda bitti 3 kilo verdim 5 günde iştah 0 zaten depresyondaydım uzun zamandır iyice içine etti psikiyatriden randevu aldım sınava hazırlanıyorum ders çalışamıyorum ailem çok üzülüyor onun yüzünden bir çok şey oldu kısacası helallik istedi giderken bende dilimle söylesem bile kalpten değil o yüzden etmiyorum dedim yaşattığını yaşar mı sizce
Yaşamaz , çok da mutlu olur. Oturup bunu bekleyip hayatının ellerinden kaymasına müsade edersen daha da dibe batarsin.2.5 yılımı bir narsiste verdim ve eninde sonunda bitti 3 kilo verdim 5 günde iştah 0 zaten depresyondaydım uzun zamandır iyice içine etti psikiyatriden randevu aldım sınava hazırlanıyorum ders çalışamıyorum ailem çok üzülüyor onun yüzünden bir çok şey oldu kısacası helallik istedi giderken bende dilimle söylesem bile kalpten değil o yüzden etmiyorum dedim yaşattığını yaşar mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?