Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizi mahveden, her geçen gün daha çok yıpratan takıntılarımız da olmasa hayat çok güzel olacak.Sizin de var mı böyle hayatınızı zindana çeviren takıntılarınız? Bu durumdan kurtulmak için ne yapılmalı??
Bizi mahveden, her geçen gün daha çok yıpratan takıntılarımız da olmasa hayat çok güzel olacak.Sizin de var mı böyle hayatınızı zindana çeviren takıntılarınız? Bu durumdan kurtulmak için ne yapılmalı??
aynen bende geçmişte yaşadığım kötü şeylerin yine yeni yeniden başıma geleceğinden endişe duyarım sürekli.akılını o kadar meşgul ediyorki bu durum insanın
Of of of ayni hikaye... Onlardan kurtulsam pamuk gibi insan olacagim ama icimde bir sikinti hali ile gezip duruyorum su huyum yuzunden... Yurtdisinda mindfulness denen bir dusunme tarzi var, mantik ise ne gecmis ne dun sadece bugunu dusun ve yasa... Tam olarak istedigim sey, biraz arastirip bu dusunme teknigini ogrenirim belki, ise yararsa haber veririm
Bende çok takıntılıyım ( Bişey kafama takıldıysa her dakika düşünür, kendi kendimi doldururum. Kırk kere telefonumu kontrol ederim yine de içim rahat etmez sanki çaldıracakmışım gibi gelir. Yok yere gayet mutluyken kendimi mutsuz edebilirim hayatım hep mahvolacakmış gibi geliyor arada Yediği dolmadan taş çıktı diye koca akşam ağlayanda tek benimdir heralde
Kafama bir konu takıldıysa Allaaah... O konu içimden gidene kadar ben kendimden gidiyorum neredeyse... Kafamda sürekli kurup kurup hikayeler yaratıyorum böyle olursa şöyle derim şöyle derim oof... Birazda paranoyaklık var sanırım yada tezcanlılıkta diyebilirim mesela dışardayımdır annem arar 2-3 kez olduğum yerden bir fırlarım eve gitmem 10 dakika bu yüzden yanımdaki arkadaşlarım hep yavaş ol sakin ol der durur... Bide telefonumu sürekli kontrol ederim biri aramış yanlışlıkla açılmış konuşmaları duyuyor mu diye