• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal mantar ve sirkeli su ?

ben iki kere oldum birincisınde karbonatlı suyla yıka yıka yok ettim çok kötüydü kaşiya kaşiya kanını çıkarıyodum ne krem ne ilaç fayda etmemişti. biray önce yine oldum karbonatlı suyla yıkadım sonra sırkelı suylada yıkadım ıkı kerede papatya demledim onunla yıkadım öldü gitti.
Yaa 🥲 bakalım bende deneyim geçer inşallah ilaçlar artık mahvetti ya antibiyotik bana gelmiyor her antibiyotik bende kalp çarpıntısı ve tansiyon düşüklüğü yapıyor o yüzden artık antibiyotik duymak istemiyorum 🥲

Ben de o da oluyor arada yani bende anlamadım onu küçük kardeşim vardı onda da vardı sanırım bu normal dediğiniz şey ama benim kaşıntı beni deli edecek 😅
Siğiliniz yok dimi? Siğil den dolayı arkadasım perisan oldu sureklı kaısnıyordu mantar dıye gıttı siğillerin var demıslee

Ben de o da oluyor arada yani bende anlamadım onu küçük kardeşim vardı onda da vardı sanırım bu normal dediğiniz şey ama benim kaşıntı beni deli edecek 😅
Ben de güleceksiniz ama hacı Şakir’le yıkayarak geçti duşta elimle köpürterek yıkadım iç çamaşırlarımı ütüledim gün içinde sık sık değiştirdim ve mutlaka duştan sonra kurutma makinesiyle kuruttum genital bölgemi ve günlük ped kesinlikle kullanmadım. Bi ay dolmadan geçti

Ben de güleceksiniz ama hacı Şakir’le yıkayarak geçti duşta elimle köpürterek yıkadım iç çamaşırlarımı ütüledim gün içinde sık sık değiştirdim ve mutlaka duştan sonra kurutma makinesiyle kuruttum genital bölgemi ve günlük ped kesinlikle kullanmadım. Bi ay dolmadan geçti
Ya 😅 🫣 anladım teşekkürler

Ya şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum ya etkisini azaltır mi acaba fitil birde haptanda mantar olabilirdim dicemde haptan öncede böyleydi bu gıcık şey 🥲🥲🥲
antıbıyotık gecmısınız var mı? Yakın zamanda

Yani bır yıl ıcınde dıyeyım.
Cunku antıbıyotık kullanınca Bagırsak florası bozuluyor ve vıcusunun bı yerlerinde mantar cıkıyor.

Probıyotık ler var ilaç yani yutulan
Her antıbıyotık sonrası üç ay probıyotık içmemiz gerekıyor... Kefir fılan hikaye bu arada

antıbıyotık gecmısınız var mı? Yakın zamanda

Yani bır yıl ıcınde dıyeyım.
Cunku antıbıyotık kullanınca Bagırsak florası bozuluyor ve vıcusunun bı yerlerinde mantar cıkıyor.

Probıyotık ler var ilaç yani yutulan
Her antıbıyotık sonrası üç ay probıyotık içmemiz gerekıyor... Kefir fılan hikaye bu arada
Ah evet 3 ay önce falan yaklaşık bir kutu antibiyotik bitirmiştim :(o da zorla zaten antibiyotik bittikten bir ay sonra regl olunca yasmine başladım korunma amaçlı bu ilacı alırken de kafama göre herşeyi kullanamıyorum çünkü hala çocuk istemiyorum

Ah evet 3 ay önce falan yaklaşık bir kutu antibiyotik bitirmiştim :(o da zorla zaten antibiyotik bittikten bir ay sonra regl olunca yasmine başladım korunma amaçlı bu ilacı alırken de kafama göre herşeyi kullanamıyorum çünkü hala çocuk istemiyorum
Probıyotıği alkolle bıle kullanabilirsin.
Antıbıyotık sonrası zaten şart.
Maddi olarak zorlanmayacaksan asla göz ardı etme derim probıyotıgı🩷

Probıyotıği alkolle bıle kullanabilirsin.
Antıbıyotık sonrası zaten şart.
Maddi olarak zorlanmayacaksan asla göz ardı etme derim probıyotıgı🩷
Teşekkürler ♥️ alkol almıyorum zaten de işte şu doğum kontrol hapı etkisini azaltıp azaltmamasi sorusu durumu kafamı çok kurcalıyor:((

Teşekkürler ♥️ alkol almıyorum zaten de işte şu doğum kontrol hapı etkisini azaltıp azaltmamasi sorusu durumu kafamı çok kurcalıyor:((
İşte o yuzden alkolle bıle kullanabilirsin dedim
Ilaclara etkisine bı tesiri yok probıyotıgın

Yaa 🥲 bakalım bende deneyim geçer inşallah ilaçlar artık mahvetti ya antibiyotik bana gelmiyor her antibiyotik bende kalp çarpıntısı ve tansiyon düşüklüğü yapıyor o yüzden artık antibiyotik duymak istemiyorum 🥲
geçer inşallah. bende hiç ilaç falan fayda etmiyo o yüzden hep kendim yaparım bişeyler hem bebem emizırıyorum dıye antıbyotik falanda istemem zaten mahvedıyo insani. dediklerimi yap inşallah geçer gider geçdikten sonrada ara sıra sırkeli suyla yıka mantar geri gelmek için hep ugraşıyo. 😄

Sirkeli Sudan dolayı dıye doktor mu dedi
Cunku kanlı işeme böbrekten idrar yoluna taş geldıgıne isaret eder
Yo hayır enfeksiyon değerim tavan çıktı. Taş vs yoktu. İdrarda yanma ve özel bölgede kaşıntı vardı. Hadi sirkeli suyu deniyim dedim, denedikten sonra idrarda daha da zorlandım, 1 damla yapabiliyordum o da çığlık çığlığa,kanlı geliyordu..

Ben de açık konuşacağım o yüzden kusura bakmayın. Bende de iç dudaklar arasında peynir kesiği gibi kalıntılar oluyor. Temizliyorum her ay tekrardan çıkıyor. Ama herhangi bir akıntım yok. Şu an hastalık durumum var iyileştiğim zaman kadın doğum doktoruna gidip bu konuyu danışacağım, Instagramda paylaşım yapan bir doktor iç dudakların arasındaki peynir kesiği gibi olan şeyleri düzenli olarak temizlemek gerekir diyordu sanki. Normal de olabilir yani danışmak gerek. Kendi başınıza doktor tavsiyesi olmadan farklı yöntemler denemeyin, en hassas bölgemiz yani kaş yaparken göz çıkar aman aman.
Aynı şekilde benimde ama kaşıntı falan yok koku ve peynirmsi şeyler var dün 1adet fitil kullandım ama fayda olmadı gibi uzun zamandır böyle olmuyordum böle bı anda oldu başka ne yapılabilir ki

Aynı şekilde benimde ama kaşıntı falan yok koku ve peynirmsi şeyler var dün 1adet fitil kullandım ama fayda olmadı gibi uzun zamandır böyle olmuyordum böle bı anda oldu başka ne yapılabilir ki
Sanrıım normal ama yine de doktora danışmakta fayda var. Ben şu an gidemiyorum hastanede kalıyorum iyileştiğim zaman gideceğim. Siz gidip danışabilirseniz iyi olur benim danışmam üç aydan önce olmaz o da en iyi ihtimalle. Temizliyorum aynı yerde bir ay sonra yeniden çıkıyor bende birkaç yıldır böyle.

Back