- 29 Aralık 2007
- 27
- 0
- 55
-
- Konu Sahibi gxuxldestem
arkadaşlar aranızda benim gibi çocuğu bu yıl öss ye giren varmı benimki berbat bir durumda sürekli ağlıyor ya sizin çocuklarınızın sınavı nasıl geçti ... nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum o ağlarken benim içim parçalanıyor... ne desem olmuyor ... dilerim ALLAH evlatlarımızın emeklerini boşa çıkarmaz ..inşallah hepsi istedikleri yerlere girebilirler ..
arkadaşlar aranızda benim gibi çocuğu bu yıl öss ye giren varmı benimki berbat bir durumda sürekli ağlıyor ya sizin çocuklarınızın sınavı nasıl geçti ... nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum o ağlarken benim içim parçalanıyor... ne desem olmuyor ... dilerim ALLAH evlatlarımızın emeklerini boşa çıkarmaz ..inşallah hepsi istedikleri yerlere girebilirler ..
çocuğum yok ama bir sürü öğrencim girdi.
istanbul un en iyi anadolu liselerinde okuyanlar da dahil, hiçbirinin beklediği gibi geçmedi.
bu sene sorular biraz daha zordu.
moralleri erkenden bozmasınlar.
puanlar belli olmadan hiçbirşey belli olmaz.
en kötü ihtimal, kazanamazlarsa bile seneye tekrar girerler.
daha güzel bir puan alırlar.
arkadaşlar bızımiçindedurum aynı oglum dereceyapmayı beklıyordudenemeler cok ıyıydı fakatsınav sonrası sonrası kacınılmaz son gıbı benım oglum aglamıyor fakat keske aglasa bıras rahatlar en azından ıcıne atmazsureklı konuşmaya calışıyorum bırazbenımle paylaşsadıyeama nafıle hakkında haıyrlısı butun cocuklara allahım ıstedıgı yerı nasıpeder inşallah
seher oğlunun ilk senesimiydiiiii
benimki ikinci yılı tercih yapmamıştı geçen yıll
ve türkiye geneli denemelerde ilk bin deydiii
şimdi durum felaketttt :a015:
bırıncı yılı arkadaşım fen lısesını bıtırdıcok umıtlıydık bu sene benım oglum tercıh yapacak bır daha aynı strese dayanamam dıyor her yıl bı oncekınden daha zor oluyor ıstedıgı unıversıte gelmıyor ama bolum inşallah gelır hayalı odtu falandı nasıp canım en asından ıstedıgı bolumde okumasını ıstıyorum usulme herkesın durumu aynı belkı ıstedıgı yer gelır bellı olmas lılyumum gecen sene herkese yuksek puanlargeldı cogu ıstedıgı yere gıremedıhayırlısı beklıycescanımsenağlama