ah şu öss

anladım canım okul puanı ile oldugunua.s.
mat 2yı mahfetmısler gercekten cok ıddıalı sorular
kardesımde okul puanı ıle 352 yapıyor ıste ama tıp istediği için yetmiyor
tıptan baska tercıhde ıstemıyor, neyse bı puanlar gelsınde, sıralama cok onemlı
hersey gonullerınce olsun, hayırlısı olur ıns, önce saglık

8 sene aradan sonra ben de açıktan da olsa bir yer yazarım diye ben de girdim.sanırım barajda düştü bir ümid inşallah açıktan zaten yazıcaktım olur Allah ın izni ile;umarım herkesin dileği olur.ayrıca daha ilk senesi seneye daha rahat bir şekilde girer sıkmasın canını.herşeyin hayırlısı olsun.

bırıncı yılı arkadaşım fen lısesını bıtırdıcok umıtlıydık bu sene benım oglum tercıh yapacak bır daha aynı strese dayanamam dıyor her yıl bı oncekınden daha zor oluyor ıstedıgı unıversıte gelmıyor ama bolum inşallah gelır hayalı odtu falandı nasıp canım en asından ıstedıgı bolumde okumasını ıstıyorum usulme herkesın durumu aynı belkı ıstedıgı yer gelır bellı olmas lılyumum gecen sene herkese yuksek puanlargeldı cogu ıstedıgı yere gıremedıhayırlısı beklıycescanımsenağlama

Benim kızımda odtü istiyordu şimdiyse zor gibi diyor .yinede nasip diyelim 2006 senesinde odtü diğer senelerine göre oldukça düşük puanla almış .inşallah bu sene bizim çocuklarımızında böyle bir şansı olur.

http://www.oidb.metu.edu.tr/basvuru/tp.htm

bnde sorulara baktıkça ağlıyorum..15 temmuza kadar kafayı yemezsem iyidir..öss 1 senede ömrümü yedin!!!! herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun..artık:KK43:

oğlunuzun hayali demek ODTÜ en kaliteli üniversite çok zeki çocuklar okuyor benim 2 abim odtü mezunu biri işletme biri makine mühendisi çıktı orada öğrenciler birbirine hep hocam diye hitap edermiş çünkü hepsi derece ile kazandıkları için...inşallah paunı tutar ve kazanır orasını.benim abilerim düz lise mezunuydu kazanamazlar dediler ama çok çalıştılar eve misafir geldiğinde bile soru çözerlerdi acayip çalıştılar...hayırlısı olsun inşallah ablacım:nazar:

inşallah canımama umıdı pek kalmadı gıbı hayırlısı elınden gelenı yaptı beklıycez ODTÜolmasa bıle ıstedıgı bolum olsa onada razıyız endutstrı muhenduıslıgını ıstıyoryanı baska unıversıtede ıstedıgı bolum olsunhayırlısısenağlama

X