- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- 103
- Konu Sahibi raggiodisole
-
Evleneli 3 ay oldu. 3 aydır 2 - 3 günde bir ne zaman çocuk yapacaksınız sorusunu duyuyorum.
E tabi kaynanam gelince ve kustuğumu görünce teşhisimi hemen koydu. Hamileymişim! Duaları kabul olmuş! Erkek olsunmuş! Rüyasında görmüşmüş.
Ortanca gelin bizim evliliğimizden sonra ah etmiş, onların çocuğu olur da benim olmazsa boşar giderim oğlunu demiş.
Tüm arkadaşlarıyla bir olmuşlar hayali bebeğe eşyalar hazırlıyorlar.
Israr kadar nefret ettigim cok az şey vardir şu dünyada.. Resmen yapışmış yakaniza, laftan da anlamiyor..
Bi yandan da gülesim geldi kadina
Anlatmissiniz, anlamamis, yapacak pek bi sey yok gibi gorunuyor, he deyin geçin..
Çok istiyorsa kendi doğursun bir tane .
Hööh, 3 ayda mı başladılar? Ne zannediyorlar bunlar kendilerini ya.
Sizin kv torunla kafayı bozmuş.Meczup mudur nedir kadın?
Boşanası varsa sizi beklemesin boşansın ya, sizle ne alakası var ki? Neyin yarışı bu?
Kadın meczup kuzum, meczup kategorisinde.
"He anne, he" denilecek geçilecek türden.
Bırak kendi hayalini yaşasın, hayali yıkılınca kendi kendine küssün triplensin uzaklaşsın.
Yalnız siz bu oyunlara gelmeyin; acımayın. Bu bildiğin manipülasyon. Belki çocuk işi olmadığını biliyor ama sizi bu şekilde elinizi çabuk tutmanız için duygusal olarak uyarmaya, suçluluk duygunuzu gıdıklamaya çalışıyor. Sakın oltaya gelmeyin. "Yazık meczup mudur nedir, he anne he" kategorisine koyun ve ciddiye almayın.
Kafası normal çalışmayan insanla uğraşmak mümkün değil. Kayınvalidenizi böyle kabul edeceksiniz. Umursamayın . İlerde karnınız büyümeyince anlar herhalde
ısrar edeni duymuştumda olmayan bebeği rüyasında görüp hamilesin ben biliyorum diye tutturanı görmemiştim
Ay ben sinirden gülüyorum artık. Kadın çıldırtacak beni. Geçen gece eşimi hamile gördüm rüyamda. Tövbe.
Şey, ben hala anne demiyorum kadına ya!İçimden gelmiyo napayım, kadın benim için teyze. Boşamaz o gelin kocacığını, kendini acındırıyor. Ne tanışmaya ne istemeye ne nişana ne de nikaha gelmediler hala kendini benimle kıyaslıyor. Eşimin tüm akrabaları illallah etti gelinden. Benden uzak olsun da!
Ciddiye almıyorum aslında, ilk birkaç gün çok etkilendim, açıklamaya çalıştım. Olmadı. 3 aydır X teyze borcumuz var, 2 - 3 sene çocuk düşünmüyoruz diye anlatıyorum ama yok. Eski insan işte...
Yalnız ben kiloyu göbekten alıyorum anacım. Onu napcaz?
Kadın balayından döndüğümüzde kollarım boş kaldı torunumu istiyorum demişti. Bebekler suya atınca büyüyor biliyorsunuz, hemencecik suya atıyorum X teyze demiştim...
Allahım ömür törpüsü gibiBolca sabırlar diliyorum.
Desenize kaynananiz tam bir klinik vaka
O kadar anlatmaniza karsi hala sizi hamile saniyor olmayan bebege hazirlik yapiyor
evlat edinsin o kadar bebek heveslisiyse..
Tam komedi valla..
Hiç anlatmaya yorulmayın kendinizi valla; gülün geçin.. Anlamıyor laftan baksanıza.. :)
Şakın gaza filan gelip istemeden çocuğa karar vermeyin.
Ben yüzüne yüzüne gülerdim sanırım kendimi tutamayıp.
Boşverin yahu, kendi kendine hayal kuruyor kadıncağız :)
Israrı hoş değil tabi de zararı da yok :) takılsın kendi. Patik falan örsün, battaniye işlesin, alışveriş yapsın. Canı sıkılıyor demekki
Ortanca gelin de kayınvalıdenizin akrabası mı? Sidik yarıstırıyor sizinleoda kayınvalıde gibi normal degıl.
Allah kolaylık versin ama hazır doktora gıtmısken kv de Bi gorunsun pek normal degil.
Valla bacım geçmiş olsun ben gibi 4 yıl çocuğun olmasa yandın
Ben ortanca geline takıldım şart koşuyor resmen ne ayıp Allah herkese versin fakat onun olursa çeker giderim nedir .Bir tuhaf aile komedisi terajidiye doğru gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?