ah kaynanacığım vah kaynanacığım ömürsün vallahi,ölümüm olacaksın billahi :))

bence kaynanani hiç dinleme he de geç ne der ki.. oğlum gelinim beni hiç dinlemiyor der. gelir niye annemi dinlemiyorsun derse ne derdin?? bide evi kaynananin üstüne yapmışşın. hele ki ayni evdesin der ki herşeyi siz yaptığı için de burasi beni evim der... bakın bi şey diyim...
kayınpederimin annesi çok paragözdü kaynanandan daha beterdi rahmetli babaanemiz. ( eşimin babaannesi)
bunları eşim anlatmişti biliyorum. geline hiç yapmadığı birakmadi arayı bozmak için çok uğraştı. ama kayınpederim dinlemedi annesini hee dyiyp geçermiş. arsasi vardi ( oturduğum evimin arsasi) arsayı kendi üzerine yaptı babam da kızmiş. taa ki vefat edene kadar sürdü. ama geline büyüler yapmış ölsün gitsin diye.. ekmek yaparmiş babaanem işde o ekmegin içine büyü atiyormuş durumu hiç iyi olmasinlar diye. bizimkiler anlamiş. o ekmegi hiç yememiş. bi günde.. yemediği için babaannesi vefat etti.. ev babamda kaldi durumları düzeldi. yaptılar vs vs. böle cahillikler vardi hala. ne insanlar var daha beterin beterisi.
zaten artık öyle yapıyorum ne derse desin umursamıyorum takmıyorum gülüp geçmeye çalışıyorum. bazen zor oluyor bazen kolay...

Ne biçim iş bu ya nasıl katlanıyorsunuz böyle insanlara
kocam tamam her kahrını çekerim de
3.cü kişiyi hayatıma sokarsa onu da tanımam

aklımda ki soruların hepsi
pasif bir gelin, sümsük bir koca, sen karışma diyemeyen bir kayınpeder tüm aileyi parmağında kukla gibi oynatan hastalığını kalkan yapmış kötü niyetli kaynana
çocuk yap deyince gelinin isteğine bakılmaksızın yapılıyor, ev benim üstüme olacak dediğinde krediyi kimin ödediğine bakılmaksızın ev üstüne yapılıyor, kızı sevmem türlü eziyet çektiririm dediği halde o cadı kaynanın ismi toruna koyuluyor

kusura bakma konu sahibi sana ah vah edemiyorum
çünkü çok ezik kalmışsın seni de ezdikçe ezmişler olay bu kadar basit
hastalık hiç el kol bağlayan bir şey değildir hasta diye herkese her dilediği eziyeti yapabilme hakkını kimse almıyor
ayrıca bu konu evlenirken kaynanaya değil de evlendiği zaman annesine karısını savunabilecek adamla evlenmek gerek gerçeğini ortaya koymuş
Isin kötüsü kendi ailesi de karışamıyor. 1 olur 2 olur da 3 te insan ses çıkarmaz mi artık. Nasıl insanlar var böyle aklım almıyor :KK43:

Isin kötüsü kendi ailesi de karışamıyor. 1 olur 2 olur da 3 te insan ses çıkarmaz mi artık. Nasıl insanlar var böyle aklım almıyor :KK43:
cidden orası da ayrı
konu sahibinin kendi annesi babası yok mu
anladığım kadarıyla o kadın hasta demişler
eee kendi kızlarında şu yaşta şeker erken doğum ne varsa yaşanmış kendi kızları hasta olacak onuda mı düşünmezler

canım sesimi çıkarıyorum kavga da ediyorum sonrası bi ayılma bayılma kv de hoop hastane sen hasta ettin beni diyor. eşim bana kızıyor hasta kadın tut dilini eziyet etme.
ayılmalar bayılmalar dehşet ya bi açıyor ağzı aahhhhhhhhhhhh yavrummmmmmmmmmmmmmm kızımmmmmmmmmmm ben seni çok severim el üstünde tutarım neden böyle yapıyorsunnnnn bak beni çok üzüyorsun. ben hastayım yavrummmmm hasta kadına eziyet edilir mi ben sizin bişeyinize karışmamm. ama başbaşa kalınca hır hırr hırrr ısırır durur
Başlarım onun hastalığına. Öyle bir dünya var mı ya ben hastayım sizin ağzınız dan emdiginiz sütü burnunuzdan getiririm ama siz bana ses edemezsiniz. Bir kere hasta olan insan kimseyle bu kadar ugrasmaz kendi derdine düşer. O öyle bayilmadan bir kere de sen bayıl da kalsın öyle. Cennete gidilmez be o kadınla. Esine zaten diyecek birsey bulamıyorum annesi olacak cadı hastalaniyorda sen insan degilmisin bir kere önünde sinir krizi geçir ayil bayıl Hayır hiç birşey yapamiyorsan bir psikolaga git yardım al ne yapabileceğini öğren ezildigini anlat esinle de gorusunce değişir diye umuyorum

cidden orası da ayrı
eee kendi kızlarında şu yaşta şeker erken doğum ne varsa yaşanmış kendi kızları hasta olacak onuda mı düşünmezler
Evet kaynana hasta demişler ama bütün kötü şeyleri konu sahibi yaşamış zaten. Bir önce ki yorumunuz da konunun ana fikrini çok güzel belirtmistiniz. Kesinlikle koca da iş yok. Annem hasta sus annem hasta ses çıkarma diye diye bastirmis. Çekip gideceksin al ananla ne halin varsa gör diye.

cidden orası da ayrı
aileme hepsini anlatmadım. ya ben ailede güçlü iradeli verdiği seçimler mantıklı takdir edilen biriyken. evliliğim böyle demek diyebilmek zor. gelin beni alın gidin demes işim ayrı yolum ayrı onlar benden biraz uzaktalar. bir kez bu konular konuşuldu aile olarak.dedim kayınvalide ile problemim var .eşimle sorun yok. babam boşanırsan arkandayım dedi.kızım yuva kolay kurulmaz evet yıkmak kolaydır ama asıl sen eşinle nasılsın aranız nasıl dedi .dedim kv karıştırmasa sorun yok iyi geçiniyoruz. o zaman akrı koca oturup ikiniz karar vereceksiniz dedi babam.sonrası hastane işleri karıştı bebeğim hasta oldu hastanede yattık falan öylece kaldı

aileme hepsini anlatmadım. ya ben ailede güçlü iradeli verdiği seçimler mantıklı takdir edilen biriyken. evliliğim böyle demek diyebilmek zor. gelin beni alın gidin demes işim ayrı yolum ayrı onlar benden biraz uzaktalar. bir kez bu konular konuşuldu aile olarak.dedim kayınvalide ile problemim var .eşimle sorun yok. babam boşanırsan arkandayım dedi.kızım yuva kolay kurulmaz evet yıkmak kolaydır ama asıl sen eşinle nasılsın aranız nasıl dedi .dedim kv karıştırmasa sorun yok iyi geçiniyoruz. o zaman akrı koca oturup ikiniz karar vereceksiniz dedi babam.sonrası hastane işleri karıştı bebeğim hasta oldu hastanede yattık falan öylece kaldı
Kusura bakma ben senin kocanla oturup konusabilecegine inanmiyorum. Daha doğrusu o kocanin seni dinleyip anlayacagina inanmıyorum. Herşey ortada halbuki aptal değilse olanların farkındadır yani

Kusura bakma ben senin kocanla oturup konusabilecegine inanmiyorum. Daha doğrusu o kocanin seni dinleyip anlayacagina inanmıyorum. Herşey ortada halbuki aptal değilse olanların farkındadır yani
konuşmak sonucu değiştirmiyor evet. güzellikle söylüyorum dinlemiyor bağırı çağırıyorum suçlu oluyorum. her şekilde suçu bana atıyor .iyice tepem atınca ipleri koparıyorum öfke patlaması can burnumda e otur konuşacağız . o andan sonra ne konuşulur ki . sinirden titriyorum sesim çıkmıyor kendimi sıkıyorum ağlamamaya çalışıyorum ama ahhh geçmiş ola

konuşmak sonucu değiştirmiyor evet. güzellikle söylüyorum dinlemiyor bağırı çağırıyorum suçlu oluyorum. her şekilde suçu bana atıyor .iyice tepem atınca ipleri koparıyorum öfke patlaması can burnumda e otur konuşacağız . o andan sonra ne konuşulur ki . sinirden titriyorum sesim çıkmıyor kendimi sıkıyorum ağlamamaya çalışıyorum ama ahhh geçmiş ola
Ağla bagır çağır hakkın yani. Biz nisanliyken eşim ertesi gün gidecekti şehir dışına ve akşam yemegine almıştık onları. Mutfağa gittim poğaça yapmak için eşimin annesi arkamdan geldi ben hamur yogururken aldı elimden ben yogururum dedi. Bende ellerimi yikadim ve geçtim içeri eşim baktı ne oldu poğaça yapacaktin dedi. Annen yapıyor dedim. Kolum dan tuttu ve annesine bu saate kadar düşünmeyip birsey yapmadin LuckyLover yapincami kıymetli oldu senden istesem sana söylerdim dedi. Sen Yapma dedi. Beni belki ilk ve tek olarak orada savundu korudu ama korudu. Siz bu kadar olayda bu kadar pasif kalmamalisiniz. Dedim ya gidin bir psikoloğa esinizle gidin konuşun anlatin belki içinde bulunduğunuz durumu bir uzmandan dinleyince olayın ciddiyetinin farkına varır

Şaka mı ya. Ne demek çocuğu alıcam göstermiycem. Ne demek bacaklarını kırıcam. :KK57: Ona güvenip çocuk mu emanet edilir. Allahım daha neler duyucam. Oğlunun olmadığı bir anda vallahi kendime delirmiş süsü verip bi güzel korkuturdum onu. Cinnet geçiriyor edası ile artık burnuma kadar geldiğini, biraz daha devam ederse korkması gerektiğini falan söylerdim ya. Korkar da durur belki. Şaşırmış bu insanlar. Kocan olacak erkeksiye de söyleyecek tek kelime yok. Adam olup arkanda bile duramamış. Yazıklar olsun..

madem ayılıp bayılıyo sözünü geçirtiyo sende bayıl hastanelik hep omu numara yapcak. bu kadının hastalığı ne seviyede kanser hastası olan insanın kendine hayrı olmuyo bütün bunları nasıl yapabiliyo. ölünce rahatlarsınız anca

madem ayılıp bayılıyo sözünü geçirtiyo sende bayıl hastanelik hep omu numara yapcak. bu kadının hastalığı ne seviyede kanser hastası olan insanın kendine hayrı olmuyo bütün bunları nasıl yapabiliyo. ölünce rahatlarsınız anca
ameliyat olalı bir buçuk yılı geçti. şuan kemoterapi görmüyor sadece bir hap var günlük onu kullanıyor. ilk biopsi sonrasında parçalar toplandı üçüncü de göğsü tamamen temizlendi. biopsi de dr temiz ama birini açamadık ameliyatla alalım dedi ameliyattan sonra pataloji ye gitti sonuç gelmeden tekrarlar riske atmayalım tamamını alalım dediler ve göğsün tamamı alındı ocak 2014 te .gelen pataloji sonucuna göre yayılan kötü bir tümör değil kötü huylu ama yayılmaz dediler. ve çok erken evrede üremeye başlamamış daha. yani erken teşhis le kurtulduk. öyle ağır değil yani .kendi evinin işini yapar yemektir toz alma vs kız 12-14 kg var kucağından indirmez. tepinir kucağında canı acısa bırakır ameliyat yerim vs der ama gıkı çıkmıyor ki canı da acımıyor belli.

Bebeğiniz ne kadarlık ve onunla ilişkiniz nasıl?

Yorumlarınızdan anladığım siz bu durumu değiştirecek adımları atmayacaksınız.
En azından bebeğinizden bize bahsederseniz, forumdaki diğer anneler için örnek olur diye düşünüyorum.

Yani tüm bu olumsuzluklara rağmen bebeğimle ilişkim süper falan diyorsanız, belki de kayınvalidesi ile sorun yaşayıp bebeğim etkilenir mi diyen arkadaşlar için veri olabilir sizin durumunuz. Çünkü kayınvalidesi ile sorun yaşayıp göstermesem mi diye bir çok konu açılıyor forumda biliyorsunuz. Ya da bu aile içi durumlardan çocuğu hırçınlaşan veya başka problemler yaşayan kişiler oluyor.

Bebeğiniz ne kadarlık ve onunla ilişkiniz nasıl?

Yorumlarınızdan anladığım siz bu durumu değiştirecek adımları atmayacaksınız.
En azından bebeğinizden bize bahsederseniz, forumdaki diğer anneler için örnek olur diye düşünüyorum.

Yani tüm bu olumsuzluklara rağmen bebeğimle ilişkim süper falan diyorsanız, belki de kayınvalidesi ile sorun yaşayıp bebeğim etkilenir mi diyen arkadaşlar için veri olabilir sizin durumunuz. Çünkü kayınvalidesi ile sorun yaşayıp göstermesem mi diye bir çok konu açılıyor forumda biliyorsunuz. Ya da bu aile içi durumlardan çocuğu hırçınlaşan veya başka problemler yaşayan kişiler oluyor.
bebeğim bir yaşına girdi. normalde çok hareketli bi çocuk konuşmaya başladı yavaştan. öyle sinirli hırçın değil ama uykusu olmayan bir bebek fazla uyumuyor gece kalkar oyun oynarız. gündüz emmediği için gece daha sık emiyor haliyle düzgün bir gece uykusu yok. babanne ile kalmıyor zaten dede var .dedenin kucağından inmez herşeyine dede koşturur dedeyle oynar dede gezdirir ...
ben işten gelirken bazen bahçede görür bazen evde gördüğü andan itibaren kucağıma kelmek için çırpınır bi elimi yüzümü yıkar kucağıma alırım elimi yıkayasıya beklemez bazen. kucağıma gelince başını omuzuma bir sarılır bırakmaz. o uyanık iken hiçbirşey ile ilgilenmem ama sadece o .mesela mutfağa geçip bir meyve yıkamaya başlasam bacağıma sarılır çekebildiği kadar tüm gücüyle çeker beni. oturur oyunlar oynarız .bana cilveler yapar. bakıcı onun evinde bakıyor.
kapıyı babam açar bi gülümseme kızımda.eğer kazayla babanne açarsa kızımın suratı düşer somurtur dedeyi görene kadar.
bana ve baba ya ilgisi çok farklı komşuları falan diyor. sabahtan akşama kadar güldürmeye çalışıyoruz gülmüyor bizi görünce şakır şakır

X