- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
dedim. ben ne kavgalar ettim. ki kadını da niyeti bu gelin boşanacak o o da kendi kocasını bırakacak eşim ve kızımla bizim ödediğimz evde yaşayacak. boşanın diyor kadın boşanın boşanın bende bunu istiyorum diyor zaten..
Kızınızı nasıl alıyormuş bakalım. O kadar kolay mı!
Sizin şahsınızda değil (sizin durumunuzu en iyi siz bilirsiniz elbette) ama bu şekilde çalışıp kendilerine eziyet edenleri gerçekten anlamıyorum. Kayınvalide sna eziyet ediyor, kocan eziyet ediyor, bebeğinin bu yaşananlardan nasıl etkileneceği muamma. Bu durumda "Aman Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçmasın" mantığını ben algılayamıyorum. Yani bundan kötü nasıl olabilirsin bilemiyorum. Ya kadın sen cici annesin demiş sana. Çocuğunu emzirmeye kalmış.
Gerçekten sizi gaza getirmek değil niyetim. Ama kendinize reva gördüğünüz bu eziyetten daha iyisini hak ediyorsunuz. Ve hak ettiğinizi talep etmezseniz haklı olmanız bir şeyi değiştirmez, ömür geçer. Şimdiden strese bağlı hastalıklarınız başlamış zaten Arkadaşım çocuğu babaya bu yaşında vermezler, ama gelir 7-8 yaşına, senin sinirler harap olur, boşanırsınız, işte o zaman çocuğu gerçekten babaya verirler.