Ah bu TEMBELLİKKK!! :(

Bende senin gibiyim ama benim eşim çok şükür ev işlerinin çoğunu yapar tembellik başa bela

Profil resminize bayildim aybal hatun :)

Bence probleminiz psikolojik temelli olabilir. Bi psikologa gorunun derim cunku bazen icimize farketmedem attiklarimkz bizde yuk yapabiliyor. Bu yuzden bi uzmana danismak daha iyi olur...

Fiziksel rahatsizlik olarak da genis bi dahiliye tetkiki veya noroloji muayenesi de yapilabilir. Ama ben fiziksel bi sorun oldugunu sanmiyorum. Bende de ayni durum var cunku :)

Gecmis olsun...

Hem evi çekip çevirip, hem de çalışmak zor tabii. Ama beden yorgunluğunun uykuyla geçmesi lazım. Bu devamlı uyku halinin sebebi ya vücudunda bazı vitaminlerin eksikliğidir, ya da uyku kaliten zayıftır. Kocan horluyor mu veya yatakta çok hareket ediyor mu? Uykuda sana çok dokunuyor mu? Odanıza sokaktan ses veya ışık giriyor mu? İkinizden biri çok sık tuvalete kalkıyor mu?

Sen belki uyandığını farketmiyorsundur ama REM uykun sürekli yarıda kalıyorsa vücudun da beynin de olması gerektiği gibi dinlenemez. Ve bu yorgunluk katlanarak artmaya devam eder.

bunun cözümü erkek olmak :)
cok yoruluyoruz kadin olarak.
bikere kafamiz yorgun

Aynı beni anlatmışsın.
Eve geliyorum uyku basıyor bir an kalkıp yemek hazırlıyorum, yemekten kalkınca sofra öyle duruyor.
Koltukta uyuya kalıyorum, gece kalkıp sofrayı topluyorum
Vallahi yıldım artık kocamda çok şikayetçi ama napim kendimi kaldıramıyorum resmen..
Vitamin ilacı kullandım enerji versin falan diye 1 gün kullanmayınca 8 kat yorgun hissediyorum

zindelik veren yiyecekleri yiyeceksin özellikle bu ceviz fındık yoğurt süt vs. yani güçlü gıdaları tüketeceksin beslenmene dikkat edeceksin aybalım sebebi bu yorulmanın çok çabuk bide şöyle bir durum var kansızlıkta olabilir varsa eğer kansızlık çekirdekli kara üzüm var o çok faydalı son olarak tembellik herkeste var kız onun çaresi bulunmadı daha :)

Ben de böyleyim. .belki daha da fazlası. Neyse eşim çok yardımcı ediyor. Öyle olunca o kadar koymuyor. Evliymişsin eşinle işleri yarıya böleceksin.öylr tabak kaldırma işi falan değil bildiğin yarıya böleceksin

ayyy benim o ben... Hatta şuan nişanlımla bunun tartışmasını yaşıyoruz çünkü ben onunla mesajlaşırken hep uyuyakalıyorum istemeden.... sonrasında da napcaz ki acaba

Ay allahim :) biri bize bi el uzatsin bence.. ama vallahi ne yalan soyleyeyim bu iki mesaj beni mutlu etti wn azimdan bana has bir tembellik degilmis.. elalem mal ister mulk ister ben valla bisey istemiyorum bi yastik bi minder yeter
Ayy çok güldüm bende 5 yıllık evliyim 6 ya gircem. 2 evladım var 4 ve 2.5 yaşlarında işi bıraktım tabi hamileyken ama evlendigimden beri uykuya açım daha 5 ay oldu emzirme olayını bitirmem birini kestim öbür paşam geldi, yani kadin ve insan olduğumu 5 ayda anladım artik hep yorgunum hep uyumak istiyorum yemek temizlik zor geliyor inan anlıyorum ama Dr sadece kansızlık dedi yaa

aybalhatun valla işten gelince en az 1 saat uyuman lazim çok güzel olur sonra kalkıp da temizlik yap. derim de uygularmisin bilmiyorum. bende yeni evlendiğimde baya zorlanmişim işten gel yemek yap bulaşık yıka. vs somra hamile kaldim. eşim iş yaptırmayı kıyamadi kaynanamgille alt üstteydik kayınvalidemde kıyamadi bana gel bizde yiyn yemegi dedi.. artık yemegi orda yiyip iniyorum hiç iş yaptırmıyolar. buda sıkıcı durum:). şimdi çok şükür rahatım. evliyken işinde küçük şeylerden başla ben öle yapıyordum büyümüyordu bölelikle. çalışn bayanin hayatlari da zor valla biliyorum.

oda bendede var kansizlik.. kan şurubu içiyorum çok iyi geldi şimd 6 aylık hamileyim. halsizlik de çekiyorum ama malum iş yapamiyorum.

Kız bu yorgunluk işten güçten değil de başka sebepten olmasın.. Aksine enerji dolu olman gerekirdi hayret akşamki mesajların hala aklımda aybalam

H
Kız bu yorgunluk işten güçten değil de başka sebepten olmasın.. Aksine enerji dolu olman gerekirdi hayret akşamki mesajların hala aklımda aybalam
aHa o tarz seyler olunca insan farkli birguc buluyor ama is ve ev islerine gelince benzin bitiyor buda Allahin hikmeti

oda bendede var kansizlik.. kan şurubu içiyorum çok iyi geldi şimd 6 aylık hamileyim. halsizlik de çekiyorum ama malum iş yapamiyorum.
Ben coook uzun sure ferplex surup ve ferrum fort tabletleri kullandim..sadece kan degerim yukseldi oyle malesef tembelligimi almadi :/

Ay canim ya :) cok tatliymis kayinvaliden ve esin vallahi masallah :) ama iste bizde de yokki bi benim ailem istanbulda esiminkiler burda degil ama annemler zaten yillarca cektiler beni daha da gelip bakarlarmi bilmem haha ... saka bir yana cagirsam gelir anacim ama iste oyle alt ust degiliz hergun yarim saat yolla gelecek :) care bende, benim enerji dolmam gerek

Ay:) sen de amma hizliyjissin 5 sene de iki cocuk mu yaptiiiiin .. ama senin yorulman normal iki bebekle ugrasmaktan insan yemek bile yemeye zaman bulamaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…