Kızlar ben de sizin gibiydim. Evlendim halsiz, bitkin, tembel bir şey oldum çıktım. İşi bıraktım yine aynıyım. Tahlil yaptırdım her şey normal. En son her yerlerim ağrımaya başladı da bir doktorun aklına d vitaminine bakmak geldi. Neredeyse sıfırlanmıştı. Sizler de sıfırlanmasını beklemeyin. Her iddiasına varım hepiniz düşük çıkacak. Bu tembellikten kurtulduğunuzda bana dua etmeyi unutmayın
Dahiliyeci mi bakiyor bu D vitamini zimbirtisina?
:) benden bir tane daha varmış.herşeyi yapmak değil hem de tam ve eksiksiz yapma isteği ama hiçbirşey yapamama durumu.işten geldiğim gibi koltukta ayaklarımı değişik açılarda duvara dayayarak hangisi daha rahat diye en büyük derdimin o Olmasını isteme durumum.eşimin Geliş saatine kadar yemeği gelişi güzel sırf yapmış olmak için yapma isteği.( zaten iştahsızdım:) kahveler,çukulatalar,pharmaton vitaminler,Meyveli sütler...nelerr neler..ama yok..çünkü anladım ki zihnim yorgun.yaşadığım o asosyal küçük ilçede Kafamı dağıtacağım kişi ve yer bulamama sıkıntısı, bin kez yerleşmeye çalışsam da eşim ve benim eşyalarımı 2yıldır istememekte Israr eden minyatür evim...bir baktım ki Herşeyden sıkılmışım...sebep bu.şu an hamileliğim sebebiyle annemlerleyim.kendimi bulma çabasındayım:)o kadar afalladım yani...Aa yine ben.. yine bir konu.. yine bir "dert" ...vallahi Allah baska dert vermesin.. herkese de en fazla benim derdimden versin Allah..
neyse hanimlar konuya geleyim, ben calisiyorum hatta ise gitmek uzereyim.. Aslina bakarsaniz goreceli yine rahat bir isim var bir firmanin bolge muduruyum falan filan yani anlayacaginiz yine yorucu ama oyle agiir sartlarim yok.. ama hanimlar ben hergun resmen iskence cekiyorum ise giderken ederken.. gercekten cok degisik bir ruh hali.. her sabah kalkiyorum kahvaltiyi halledip etrafi toparlayip ise gidiyorum ki esimle beraber cikiyoruz aksam geliyorum ev nasil daginik ama anlatamam, halbuki sabah giderken topluyorum.. yada aksam zaten topluyorum.. anlayamiyorum ertesi aksam nasil evi darmadagin buluyorum.. yemek yapmak ayni yorucu.. sonra firma evrak islerimi hallediyorum iste camasir utu vs gibi isleri hallediyorum..yani anlayacaginiz benim icin yorucu geciyor.. simdi diyeceksiniz elalemin colugi cocugu var onlar ne yapsin sen iki kisiyken zorlaniyorsun diye, ama aslinda cok uzattim ama mevzu bende ki tembellik.. ya da tembellik degil de uzerimde atamadigim bir halsizlik var ve surekli uyuma istegi.. eve geliyorum once koltukta bir soluklaniyorum malum yemek var isler var ama o oturdugum an nasssil uyku basiyor sanki hicc uyumamisim gibi.. yada bir isim var diyelim kendime icimden hadi be aybal hallet su isleri yao bitir rahatla diye diye zar zor kalkip yapiyorum.. yani tembel hissediyorum.. cok yorgun hissediyorum kendimi surekli ama anlatilamaz bir yorgunluk bu.. ve is hayatim disinda bu kadar yorgun olmamin da herhangi bir sebebi olamaz ama dedigim gibi isimde oyle cok agir degil.. bana birsey onerin ne olur yahu hareket halinde kalmak icin surekli kahve icmekten icimde kahve agaci cikacak.. bir bitki cayi olur birsey olur birsey onerim rica ediyorum.. cunku gundelik hayatimda aklim surekli oturmakta, uyumakta ve uzanmakta..is toplantilarimda bile yahu en zinde olmam gereken yerde esneye esneye resmen agiz kenarlarim aciyor.. bu durimda olan baskalari var mi? Yoksa bu durum bana mi has? Herhangi saglik sorunum yok sukur ama gercekten gunluk hayatimda beni cok zorlayan bir durum bu surekli yorgun olma ve is gun yapmama istegi halinde olmak..
Simdiden tesekkur ederim.. lutfen neden olabilecegi hakkinda fikirleriniz varsa yada size zindelik veren bir teknik yada birsey varsa paylasmanizi ruca ediyorum
Ay:) sen de amma hizliyjissin 5 sene de iki cocuk mu yaptiiiiin .. ama senin yorulman normal iki bebekle ugrasmaktan insan yemek bile yemeye zaman bulamaz
Aynen ama çok şükür yoruldum mu hemen kocisime bırakıyorum.ya is ya bebek bakımına yardım ediyo allah var, ee arka arkaya baba olmak kolay degil hatta 3. Bile istiyor desem inanin misin ? Ama yeter tabikide şimdilik yorgunluğumu hele bi atım sole , tabi kaç sene sürer bilemiyorum bu yorgunluğu gecmesiAy:) sen de amma hizliyjissin 5 sene de iki cocuk mu yaptiiiiin .. ama senin yorulman normal iki bebekle ugrasmaktan insan yemek bile yemeye zaman bulamaz bence
bence
madem bölge müdürüsün bi torpil allah askına beni işe al nolurrrrrrrrrrrrrrrrrAa yine ben.. yine bir konu.. yine bir "dert" ...vallahi Allah baska dert vermesin.. herkese de en fazla benim derdimden versin Allah..
neyse hanimlar konuya geleyim, ben calisiyorum hatta ise gitmek uzereyim.. Aslina bakarsaniz goreceli yine rahat bir isim var bir firmanin bolge muduruyum falan filan yani anlayacaginiz yine yorucu ama oyle agiir sartlarim yok.. ama hanimlar ben hergun resmen iskence cekiyorum ise giderken ederken.. gercekten cok degisik bir ruh hali.. her sabah kalkiyorum kahvaltiyi halledip etrafi toparlayip ise gidiyorum ki esimle beraber cikiyoruz aksam geliyorum ev nasil daginik ama anlatamam, halbuki sabah giderken topluyorum.. yada aksam zaten topluyorum.. anlayamiyorum ertesi aksam nasil evi darmadagin buluyorum.. yemek yapmak ayni yorucu.. sonra firma evrak islerimi hallediyorum iste camasir utu vs gibi isleri hallediyorum..yani anlayacaginiz benim icin yorucu geciyor.. simdi diyeceksiniz elalemin colugi cocugu var onlar ne yapsin sen iki kisiyken zorlaniyorsun diye, ama aslinda cok uzattim ama mevzu bende ki tembellik.. ya da tembellik degil de uzerimde atamadigim bir halsizlik var ve surekli uyuma istegi.. eve geliyorum once koltukta bir soluklaniyorum malum yemek var isler var ama o oturdugum an nasssil uyku basiyor sanki hicc uyumamisim gibi.. yada bir isim var diyelim kendime icimden hadi be aybal hallet su isleri yao bitir rahatla diye diye zar zor kalkip yapiyorum.. yani tembel hissediyorum.. cok yorgun hissediyorum kendimi surekli ama anlatilamaz bir yorgunluk bu.. ve is hayatim disinda bu kadar yorgun olmamin da herhangi bir sebebi olamaz ama dedigim gibi isimde oyle cok agir degil.. bana birsey onerin ne olur yahu hareket halinde kalmak icin surekli kahve icmekten icimde kahve agaci cikacak.. bir bitki cayi olur birsey olur birsey onerim rica ediyorum.. cunku gundelik hayatimda aklim surekli oturmakta, uyumakta ve uzanmakta..is toplantilarimda bile yahu en zinde olmam gereken yerde esneye esneye resmen agiz kenarlarim aciyor.. bu durimda olan baskalari var mi? Yoksa bu durum bana mi has? Herhangi saglik sorunum yok sukur ama gercekten gunluk hayatimda beni cok zorlayan bir durum bu surekli yorgun olma ve is gun yapmama istegi halinde olmak..
Simdiden tesekkur ederim.. lutfen neden olabilecegi hakkinda fikirleriniz varsa yada size zindelik veren bir teknik yada birsey varsa paylasmanizi ruca ediyorum
Senin tatli guzel heyecanin varmis :). Biz sapiz tabi:)yasadiginiz yere yeni mi tasindiniz yoksa.. oyle olur ya genelde yeni tasinilan yerlere alisilamaz.. Allah kolaylik versin canim ya :):) benden bir tane daha varmış.herşeyi yapmak değil hem de tam ve eksiksiz yapma isteği ama hiçbirşey yapamama durumu.işten geldiğim gibi koltukta ayaklarımı değişik açılarda duvara dayayarak hangisi daha rahat diye en büyük derdimin o Olmasını isteme durumum.eşimin Geliş saatine kadar yemeği gelişi güzel sırf yapmış olmak için yapma isteği.( zaten iştahsızdım:) kahveler,çukulatalar,pharmaton vitaminler,Meyveli sütler...nelerr neler..ama yok..çünkü anladım ki zihnim yorgun.yaşadığım o asosyal küçük ilçede Kafamı dağıtacağım kişi ve yer bulamama sıkıntısı, bin kez yerleşmeye çalışsam da eşim ve benim eşyalarımı 2yıldır istememekte Israr eden minyatür evim...bir baktım ki Herşeyden sıkılmışım...sebep bu.şu an hamileliğim sebebiyle annemlerleyim.kendimi bulma çabasındayım:)o kadar afalladım yani...
Bunu beklemiyordum :) istersen ozelden yaz tatlim .. bizim firmada olmasada kardea firmalarda onerebilirim sana..nerede yasiyorsunmadem bölge müdürüsün bi torpil allah askına beni işe al nolurrrrrrrrrrrrrrrrr((((
hem senin islerinin yarınısınıda ben yaparım sende tembellik yaparsın sabah erken gelmek zorunda kalmazsınmadem bölge müdürüsün bi torpil allah askına beni işe al nolurrrrrrrrrrrrrrrrr((((
ist ben sen avrupa yakası ayyy nolur istanbul olsunBunu beklemiyordum :) istersen ozelden yaz tatlim .. bizim firmada olmasada kardea firmalarda onerebilirim sana..nerede yasiyorsun
Bu ddemir eksikligi olmuyor degil miKızlar ben de sizin gibiydim. Evlendim halsiz, bitkin, tembel bir şey oldum çıktım. İşi bıraktım yine aynıyım. Tahlil yaptırdım her şey normal. En son her yerlerim ağrımaya başladı da bir doktorun aklına d vitaminine bakmak geldi. Neredeyse sıfırlanmıştı. Sizler de sıfırlanmasını beklemeyin. Her iddiasına varım hepiniz düşük çıkacak. Bu tembellikten kurtulduğunuzda bana dua etmeyi unutmayın
Ay evet ya.. hazirlan cik git geeel bipmem neee :) yeminle dusunurken yoruldum :)O benim.
Tatile gitmek güzel de, çanta hazırlayacaksın, yol var, dönüşü var, dönüş sonrası yerleşmesi var.
İnsanın tatile gidesi gelmiyor.
Anadolu yakasiiiiiii:) ama avrupadan da irtibata gecebilecegin yerler var.. sen bana bransini tecrubelerini yada ne istedigini bi mesaj at :)ist ben sen avrupa yakası ayyy nolur istanbul olsun
Ama oyle olsa keske ne guzel olur :) ama iste oyle olmuyor maalesed tatliskom ya..anadolu yakasini dusun iste uskudar kadikoyden diyelim ben soyrumluyum hergunumu o bolgedeki bayilimleri ziyaret ve kontrol ederek calisamlarla ilhilenerek geciyor..yani kendimi zor tasiyorum..oyle cok matrak bi isim yok malesefhem senin islerinin yarınısınıda ben yaparım sende tembellik yaparsın sabah erken gelmek zorunda kalmazsın((
Bu ddemir eksikligi olmuyor degil mi