Ah bu TEMBELLİKKK!! :(

Kızlar ben de sizin gibiydim. Evlendim halsiz, bitkin, tembel bir şey oldum çıktım. İşi bıraktım yine aynıyım. Tahlil yaptırdım her şey normal. En son her yerlerim ağrımaya başladı da bir doktorun aklına d vitaminine bakmak geldi. Neredeyse sıfırlanmıştı. Sizler de sıfırlanmasını beklemeyin. Her iddiasına varım hepiniz düşük çıkacak. Bu tembellikten kurtulduğunuzda bana dua etmeyi unutmayın

Dahiliyeci mi bakiyor bu D vitamini zimbirtisina?

:) benden bir tane daha varmış.herşeyi yapmak değil hem de tam ve eksiksiz yapma isteği ama hiçbirşey yapamama durumu.işten geldiğim gibi koltukta ayaklarımı değişik açılarda duvara dayayarak hangisi daha rahat diye en büyük derdimin o Olmasını isteme durumum.eşimin Geliş saatine kadar yemeği gelişi güzel sırf yapmış olmak için yapma isteği.( zaten iştahsızdım:) kahveler,çukulatalar,pharmaton vitaminler,Meyveli sütler...nelerr neler..ama yok..çünkü anladım ki zihnim yorgun.yaşadığım o asosyal küçük ilçede Kafamı dağıtacağım kişi ve yer bulamama sıkıntısı, bin kez yerleşmeye çalışsam da eşim ve benim eşyalarımı 2yıldır istememekte Israr eden minyatür evim...bir baktım ki Herşeyden sıkılmışım...sebep bu.şu an hamileliğim sebebiyle annemlerleyim.kendimi bulma çabasındayım:)o kadar afalladım yani...

madem bölge müdürüsün bi torpil allah askına beni işe al nolurrrrrrrrrrrrrrrrr ((((

Senin tatli guzel heyecanin varmis :). Biz sapiz tabi:)yasadiginiz yere yeni mi tasindiniz yoksa.. oyle olur ya genelde yeni tasinilan yerlere alisilamaz.. Allah kolaylik versin canim ya :)

Bu ddemir eksikligi olmuyor degil mi

hem senin islerinin yarınısınıda ben yaparım sende tembellik yaparsın sabah erken gelmek zorunda kalmazsın ((
Ama oyle olsa keske ne guzel olur :) ama iste oyle olmuyor maalesed tatliskom ya..anadolu yakasini dusun iste uskudar kadikoyden diyelim ben soyrumluyum hergunumu o bolgedeki bayilimleri ziyaret ve kontrol ederek calisamlarla ilhilenerek geciyor..yani kendimi zor tasiyorum..oyle cok matrak bi isim yok malesef

Ben de çok yakiniyordum hatta ben öğretmenim ve yarım gün çalışıyorum öğlen 1 de evdeyim ona rağmen. .. ama çareyi söyle buldum... dağıttığın anında toplarsan ev hiç dağılmiyor. Diğer türlü birikiyor ve bitiriyor insanı..

Annem enerji içecekleri içer bide bi vitaminmi ne varya reklamlarında hani kadın işe gidiyor geliyor sonra oğluyla bide evde futbol oynuyor.Zinde kalmak için.Onu kullanıyor.Yani ya içeceği o onu.O yüzden sürekli dinamik sürekli aktif.Saat gibi de uyanıyor bide sabah 6 annemin gözler açılıyor.Haftasonu bile artık o saatlerde kalkmaya başladı.Uyuyamıyomuş.Tavsiye ederim yani kısacası :)

O kadari zararli olmasin tatlim ya:/ valla zaten enerji icecekleriyle aram yoktur.. o dedigini biliyorum bak o olabilir..:) tesekkur ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…