Ah bu TEMBELLİKKK!! :(

Yorumları okumadım ama kan tahlili yaptırıp B12 vitamininizi bi kontrol etmenizi öneririm. 300'ün altındaysa takviye alabilirsiniz. Ben öyle kurtuldum.

Aynı durum benim içinde geçerli çocuğum yok ama iki kişinin dağınıklığıni toplamaya başa çıkamıyorum etrafındaki evleri pırıl pırıl ilan hanımlara çok özeniyorum bende kandeğerlerim düşük galiba dedim test yaptırdım hersey normal işyerinde de aksama kadar oturuyorum aslında biz çalışan kadınların kaderi galiba bu tembellik bazen kendime bahane olarak görüyorum calismayi

bende aynen bu konudan sıkıntılı olduğum için ne tesadüf dün bununla alakalı konu açmıştım:) ben iki haftada 1 kez bir yardımcı düşünüyorum. Aslında evi süpürüp silmekten çok o dağınıklık yoruyor insanı. ben çözüm bulamıyorum. galiba evimiz öyle dağınık olunca ruhumuzda dağılıyor toplayamıyoruz. Ben adapte olamıyorum hiç bişeye akşam eve gidip yemek yapıcam çamaşır yıkayacağım diye sinirden patlıyorum. Bunların üstüne bide sağlık sorunum var oda yorgun hissettiriyor kendimi. Açıkcası ben kafayı yemek üzereyim..

Gecmis olsun tatlim..Allah sifa versin..Evet bende oyle.. pis pasakli bi kadin da degilim aslinda nasil oluyor hicbir aekilde anlam veremiyorum.. daha aksam toparladigim sabah daginik, sabah toparladigim aksam daginik..surekli bitmek bilmeyen bir dongu.. kadin tutma fikri mantikli geldi bana su an.. ama surekli degil tabi.. ama o kadin gelene kadar ben yine sinir hastasi olurum orasi ayri.. durum bunaltici

Ama iste bence bunun bir sebebi var.. calismak diyoruz ama fiziki olmasada kafa yoruluyor belli ki calismayan bir kadin icin de gecerli.. surekli kendimizi birseyler yapmak zorunda hissetmemiz sanirim buna neden.. evet benim de normal kan degerlerim.. psikolojik oldugu apacik ortada malesef

Yorumları okumadım ama kan tahlili yaptırıp B12 vitamininizi bi kontrol etmenizi öneririm. 300'ün altındaysa takviye alabilirsiniz. Ben öyle kurtuldum.
Kan tahlilo konusuyla gecti omrum :/ ve demir eksikligi disinda birseyim yoktu bir donem onada ilac tedavisi uygulandi.. donem donem devam ediyorum ama etkileyecek kadar bi eksiklik yok

yaa aslında zaten o kadının yapıcağı işler bize ağır gelenleri değil ama bir deneyeceğim.. bıkkınlık var bende oda beni mutsuz ve tahammülsüz yapıyor. bide üstüne benim çok misafirim geliyor

canım doktora görünmeni tavsiye ederim psikolojikte olabilir veya bi rahatsızlığında olabilir. bende 2 senedir senin gibiydim geçen gün doktora gittim kansızlık ve boyun düzleşmesi çıktı bu yüzdendir dedi. tabi bnmkinin psikolojik boyutuda vardı ama işte hepsi birbirini tetikliyor.
bence vakit kaybetme :) ayrıca ben şu enerji veren bi hap vardı ya tv de de çıkıyor supradin onu bile kullandım işlemedi :)

Evet psikolojik sanirim..iki uc gundur islerim daha da yogunlasti ve benim tembeklik daha da artti :) ilacla falan olmuyor vallahi . Cikip gezmek spor yapmak kendine zamana yirmasi gerekiyormus insanin..yorum yazan bi cok arkadas hakli:) evle is arasinda sıkısınca insan bikiyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…