Ah bu TEMBELLİKKK!! :(

Ben de böyleyim. .belki daha da fazlası. Neyse eşim çok yardımcı ediyor. Öyle olunca o kadar koymuyor. Evliymişsin eşinle işleri yarıya böleceksin.öylr tabak kaldırma işi falan değil bildiğin yarıya böleceksin
Oyle olmuyor malesef..oda bende beraber calisiyoruz..hatta o ekstra olarak ailesinin isletmesinde aksamlari sahnede aliyor oranin isletmeciliginide yapiyor, yani ona kiyamiyorum..hem kendi meslegi hemde aile isini yurutmeye calisiyor.. yapar eder ama kiyamam ki zaten ailesinden 0ek ogrenmemis birsey:₩ Allahtan titiz temiz adam o da uete tabi

zindelik veren yiyecekleri yiyeceksin özellikle bu ceviz fındık yoğurt süt vs. yani güçlü gıdaları tüketeceksin beslenmene dikkat edeceksin aybalım sebebi bu yorulmanın çok çabuk bide şöyle bir durum var kansızlıkta olabilir varsa eğer kansızlık çekirdekli kara üzüm var o çok faydalı son olarak tembellik herkeste var kız onun çaresi bulunmadı daha :)
Ayy Mahpericim de buradaymiiis.. findik fistik diyorsun.. e ama bi yandan da onlar kalorili yagli diye yememeye calisiyoruz:) az cik yiyoruz:KK66: ne olacak halimiz bizim:) kan ilaclarida kullandim kan degerlerim normal gayet balim ya:) evet oyleymis ama bi bende var bu tembelli snaiyordum:)

Aynı beni anlatmışsın.
Eve geliyorum uyku basıyor bir an kalkıp yemek hazırlıyorum, yemekten kalkınca sofra öyle duruyor.
Koltukta uyuya kalıyorum, gece kalkıp sofrayı topluyorum :mad:
Vallahi yıldım artık kocamda çok şikayetçi ama napim kendimi kaldıramıyorum resmen..
Vitamin ilacı kullandım enerji versin falan diye 1 gün kullanmayınca 8 kat yorgun hissediyorum:mad:
Ay evet :KK70: o sofra kaliyor orada..tam uyumaya gecerken yataga zombi misali temizliyip kaldiriyorum :KK70: hmm neki o ilac yani eger hergun kullaninca iyiyse ara vermeden kullanirim vallaji

Ayy Mahpericim de buradaymiiis.. findik fistik diyorsun.. e ama bi yandan da onlar kalorili yagli diye yememeye calisiyoruz:) az cik yiyoruz:KK66: ne olacak halimiz bizim:) kan ilaclarida kullandim kan degerlerim normal gayet balim ya:) evet oyleymis ama bi bende var bu tembelli snaiyordum:)
belli ölçüde sıkıntı olmaz ki tatlım diyet yapanlar bile yiyor her gün onları onlar güç verir insana :)
bende tembelim kız kedi gibiyim aynı kedi olarak doğmam gerekiyormuş aslında benim :KK70:

Ben daha tembelim heralde çalışmıyorum öğlrne kadar yatıyorum ama genede kalkıp iş yapmak gelmiyor içimden tani ben biraz insilün direncine ve şekere yoruyorum :KK51: sende bi kan testi yaptır :KK66:

belli ölçüde sıkıntı olmaz ki tatlım diyet yapanlar bile yiyor her gün onları onlar güç verir insana :)
bende tembelim kız kedi gibiyim aynı kedi olarak doğmam gerekiyormuş aslında benim :KK70:
Hah tamm uzerine bastin..kedi dogru hayvan kedi :KK70: resmen kedi gibiyiz biz.. onlar nerede sicak ve gunes gordumu yatar ya heh bende sahsen oyleyim nerde koltuk sandalye masa vs gorsem kafami yaslar bir sekilde uyurum :KK70: neyse o zaman bir ben findik fistik olayina bakayim:KK66:

Ben daha tembelim heralde çalışmıyorum öğlrne kadar yatıyorum ama genede kalkıp iş yapmak gelmiyor içimden tani ben biraz insilün direncine ve şekere yoruyorum :KK51: sende bi kan testi yaptır :KK66:
Hmm.. keske bende oglene ladar yatsam :KK70: hayalimdeki hayati yasiyorsun ehehe :KK70: :KK70: :KK70: hic anlamam seker olayindan.. ama sk sk.doktora gider muayenelerimi olurum cunku ailemde meme kanseri genetigi olma.ihtimali yuksek..gitmisken baska seyleride komtrol ettiririm..ama hic daha sorunum cikmadi.. na0caz boyle yahu

bu yaşta durum o ise doğru teşhis tembelsin,bedne sneın gıbıyım ama bir kaç aydır öleyim,ama malum yaş 35 geçti,ve öle oldum,çok iyi bakarım kendıme,ama bu tembellik çözüm bulamıyorum,yanı çoluğu çocuğu olup eve işe yetenler eşe yetenler tebrikler

Hmm.. keske bende oglene ladar yatsam :KK70: hayalimdeki hayati yasiyorsun ehehe :KK70: :KK70: :KK70: hic anlamam seker olayindan.. ama sk sk.doktora gider muayenelerimi olurum cunku ailemde meme kanseri genetigi olma.ihtimali yuksek..gitmisken baska seyleride komtrol ettiririm..ama hic daha sorunum cikmadi.. na0caz boyle yahu
İnsülin direnci ve şeker zaten kendiliğinden çıkan şeyler önceden yok diye şimdi çıkmaz diye düşünme özellikle yemekten sonra ağırlık çöküyorsa uyuyorsan olma ihtimali yüksek :KK66:
Dur hayalindeki hayatı biraz daha anlatayım eşim işe gider kahvaltı beklemez akşam yemek beklemez tost yaparım yer neden yemek yapmadın demez gece sabaha kadar otururum akşama kadarda yaarım çok tembelim galiba :KK53: ama evim hep temiz düzenlidir bi şekilde arafan çıkarıyorum galiba işleri

kan değerlerin vs normalse bunun adı evet tembellik. tembelliğin ilacı da düzenli spor yapmak. 5 yıldır spor salonuna gidiyorum, çok şükür zımba gibiyim. kesinlikle tavsiye ederim, haftada iki veya üç gün.:KK15:

Ev
bu yaşta durum o ise doğru teşhis tembelsin,bedne sneın gıbıyım ama bir kaç aydır öleyim,ama malum yaş 35 geçti,ve öle oldum,çok iyi bakarım kendıme,ama bu tembellik çözüm bulamıyorum,yanı çoluğu çocuğu olup eve işe yetenler eşe yetenler tebrikler
eVet bu yasta vallahi tembellik.. bir sekilde calismak yada ev olayimi agir gekdi bilemiyorum..ki zaten evliliten oncede calisiyordum hatta su an calistigim firmadaydim..18 yasimda basladim ise ve ayni tempoyla devam..o zamanlar yoktu bende zimba gibiydim.ama ne zaman evlilik oldu bende basladi bu hal.. belmkide psikolojiktir diyorum..hani ev isi yaomak zorundayim esimi hos tutmak zorundayim psikolojisidir bilemedim.. evet ya oyle kadinlarda var dunyada :/

kan değerlerin vs normalse bunun adı evet tembellik. tembelliğin ilacı da düzenli spor yapmak. 5 yıldır spor salonuna gidiyorum, çok şükür zımba gibiyim. kesinlikle tavsiye ederim, haftada iki veya üç gün.:KK15:
Ya bend yapiyordum spor ama yaz aylarina girince isler yogunlasinca ara verdim :) ama evet o siralar daha aktiftim sanirim ya:) dogru noktayi parmakladin:)

Hah tamm uzerine bastin..kedi dogru hayvan kedi :KK70: resmen kedi gibiyiz biz.. onlar nerede sicak ve gunes gordumu yatar ya heh bende sahsen oyleyim nerde koltuk sandalye masa vs gorsem kafami yaslar bir sekilde uyurum :KK70: neyse o zaman bir ben findik fistik olayina bakayim:KK66:
ben kedileri çok seviyorum bak ondan böyle kedi gibiyim galiba Allahımm tembellik ödülü verseler almaya gitmem o derece üşengecimm :KK70:bak bitanem günlük belli sayıda tüketirsin :KK37:

Tatiiiiil :) ben tatil yaparken de yorulursam ya Esmaande cim:) o zaman ne yapacaksin acaba :KK66: senin tuzun kuru tabi sen sakrak enerji dolusjn da ben genc yasimda coktum sanirim yahu

O benim.
Tatile gitmek güzel de, çanta hazırlayacaksın, yol var, dönüşü var, dönüş sonrası yerleşmesi var.
İnsanın tatile gidesi gelmiyor.

X