Biri beni mi anlatmış
evleneli 2,5 sene olacak. evlendiğimden beri böyleyim
evi h.sonu buz gibi yapıp salı günü tek düzenli yerin salon kalması şaka gibi.
bir de bebek olunca ne olacak halim bilmiyorum. Ki normalde eşimde düzenli insandır.Nasıl beceriyoruz anlamıyorum
amannnn ne demişler yan yatanda bir ,popo yırtanda.......ev işi nankör zaar. azıcık düzenli olsun yeter.
Ayy canim beniim.. kiyamam ya:) hareketsizlikten mi diyorsun :/ hmm mantikli olabilir bak ama ben en azindan gun icinde cogu zaman disarda geciriyorum..ama o da yetmez tabi.. spor mu yapsak:)offf aynı beeennn sürekli yorgunum, uykuluyum, halsizim işte bile uyuklar oldum
işim gereği sürekli masa başındayım, çok hareketsizim, servisim evimin önünden alıyor, işe giderken gelirken de hiç yürümüyorum. ben ona bağlıyordum bu durumumu
Hahahaaynı sorun bizde de var ya, eşim çok düzenli ben de öyleyim tabi bence ama ona rağmen temizlikten 2 gün sonra her yer berbat; bizim salon da aynı çünkü oraya da çamaşır asıyorum
HahahahCanim tüm gün calissam bende cesaret edemezdim benimki deli cesareti:)yarım gün benim işim. Birde koca kişisi saolsun yarı yardımcıdır sürekli söylemek zorunda olsamda söyleyince yapıyor yalnız kocam çok uykucu ona care bulamadım adam sadece evlenmek için uyanmis sonra kaldığı yerden devam :)çok şükür tabi
Oylemo dersin.. ama tabi mecbur bir duzen oturtuluyor degil miÇocuk olsun geçer:) çocuk olmadan önce yorulduğumu zannederdim.o zamanlar yaptığım kafam eserse, keyfim isterse hafta sonu bir temizlik.canım isterse yemek yani bir dönüm bostan yan gel yat osman pozisyondaydım.eşim elinden geldiğince yardımcı olurdu.bana sorsanız yorgunluktan ölüyordum.işler de bir türlü bitmezdi.şimdi bebeğim var işler yine birmiyor.eskidrn yapmazdım da bitmezdi şimdi yapıyorum yapıyorum bitmiyor.sözün özü iş bitmez yatabildiğin kadar yat,yayabildiğin kadar yay.çocuk olduktan sonra hiç fırsatın olmuyor.
Tatlo tesekkur ederim..simdi calismam gerek gekir gelmez mesajini okuyacagim..zaman ayirdin yazdin tesekkur ederim gelince cevap yazarim..o kadar yazdin omumadim sanma emimerhaba birkaç öneride bulunacağım.bende sizin gibiydim birkaç ay öncesine kadar.kendimiz için birşeyler yapmalıyız.örneğin spor akşam yemekten sonra yapacağınız 1 saat yürüyüş ve kulaklıkla müzik eşliğinde sizi yormuyor aksine ruhen dinlendiriyor.imkanınız varsa mutlaka deneyin.mümkünse yalnız.evinizi sabah işe giderken toplayın işten geldiğinizde sadece mutfağa girin.acele iş yapmayın yarımsaat yemeği geç yersek açlıktan ölmeyiz.haftada birgün temizlik yapn.düzenli olmaya çalışın.her hafta bir kitap bitirin.ben hiç tv izlemiyorum nerdeyse haberler ve bir dizim var sadece.kitap okuyorum.iştten gelince yemeten sonra duş alın kokular sürün maske yapn.bunlar yarımsatinizi alır en fazla.herşeyi aynı anda yapamıyoruz malum çalışıyoruz.zamanla yarışıyoruz.birşeyler eksik kalacaktır.kendimiz daha önemliyiz.ama şunu unutmamak gerekir.tv karşısında koltukta uzanmak dinlenme şekli değildir.tembelliktir.insanı olumsuz yapabiliyor.
Evet tatlım biz gardfield ailesiyiz malum şişman tembel kedi :)allahtan cocuklarimda bize cekmiste en azından rahat veriyorlar biraz:):)kocam öğretmen okuldan geliyor sanırsın inşaatta taş taşımış :)ama napalım işte yuvarlandı gidiyoruz.bizim eve aniden geleceğinizi 1 ay önceden haber vermeniz gerekiyor tek sıkıntı oHahahahadam evlenmek icin uyanmis :) bu sozu hatirladikca gulucem sanirim o zaman sanslisin esin iyi :) bizdede yardim ediyor ama tabi onun yardimi devede kulak allahi var titiz adam bicok is yapiyor ama utu bilmiyor:) en zoru o :) kocan da bizden o zaman
Zamaninda var di ve ilac tedavisi gordum tatlim..su an hersey yolunda saglik acisindan ama ben gibi olan cok kisi varmiademir eksikliği olabilir mi? çok yorgunluk yapar
Oylemo dersin.. ama tabi mecbur bir duzen oturtuluyor degil miama iste oda sizinle alakali demekko cancazim..herkeste ayni huy olmuyor ki..senin icinde varmis basarmissin da ben de o huy var mi allah bilir
Ben de o huy var mıydı bilmiyorum ama yumurta kapıya dayandı mı mecbur kaldım mı her işi yapardım.kendimi çoğunlukla mecbur hissetmezdim o ayrı:) anne olduktan sonra sorumluluk ve mecburiyetlerim arttıkça bende de yıllardır yaymaktan kullanmadığım enerji açığa çıktı:) iyi ki de vakti zamanında yatmışım diyorum.Oylemo dersin.. ama tabi mecbur bir duzen oturtuluyor degil miama iste oda sizinle alakali demekko cancazim..herkeste ayni huy olmuyor ki..senin icinde varmis basarmissin da ben de o huy var mi allah bilir
Huy olamaz bu yav:) yoktu bu daha once yeni yeni olustu bendeki..onceden hareketli caliskan biriydim vallahi esim olmasa mutfakta bulasiklar yigilsa camasirlar dag olsa toparlayasim yok:) ama el mahkum
Vitamin değerlerinize baktırın (baktırmadıysanız tabi) genelde eksiklik durumunda halsizlik oluyor. Ben vitamin takviyesi kullanıyorum bazen,reklamlarda çıkan bir marka var adını vermeyeyim o baya enerji sağlıyor diyebilirim. Genelde spora giderken kullanıyorum yorulmuyorum sporda.Aa yine ben.. yine bir konu.. yine bir "dert" ...vallahi Allah baska dert vermesin.. herkese de en fazla benim derdimden versin Allah..
neyse hanimlar konuya geleyim, ben calisiyorum hatta ise gitmek uzereyim.. Aslina bakarsaniz goreceli yine rahat bir isim var bir firmanin bolge muduruyum falan filan yani anlayacaginiz yine yorucu ama oyle agiir sartlarim yok.. ama hanimlar ben hergun resmen iskence cekiyorum ise giderken ederken.. gercekten cok degisik bir ruh hali.. her sabah kalkiyorum kahvaltiyi halledip etrafi toparlayip ise gidiyorum ki esimle beraber cikiyoruz aksam geliyorum ev nasil daginik ama anlatamam, halbuki sabah giderken topluyorum.. yada aksam zaten topluyorum.. anlayamiyorum ertesi aksam nasil evi darmadagin buluyorum.. yemek yapmak ayni yorucu.. sonra firma evrak islerimi hallediyorum iste camasir utu vs gibi isleri hallediyorum..yani anlayacaginiz benim icin yorucu geciyor.. simdi diyeceksiniz elalemin colugi cocugu var onlar ne yapsin sen iki kisiyken zorlaniyorsun diye, ama aslinda cok uzattim ama mevzu bende ki tembellik.. ya da tembellik degil de uzerimde atamadigim bir halsizlik var ve surekli uyuma istegi.. eve geliyorum once koltukta bir soluklaniyorum malum yemek var isler var ama o oturdugum an nasssil uyku basiyor sanki hicc uyumamisim gibi.. yada bir isim var diyelim kendime icimden hadi be aybal hallet su isleri yao bitir rahatla diye diye zar zor kalkip yapiyorum.. yani tembel hissediyorum.. cok yorgun hissediyorum kendimi surekli ama anlatilamaz bir yorgunluk bu.. ve is hayatim disinda bu kadar yorgun olmamin da herhangi bir sebebi olamaz ama dedigim gibi isimde oyle cok agir degil.. bana birsey onerin ne olur yahu hareket halinde kalmak icin surekli kahve icmekten icimde kahve agaci cikacak.. bir bitki cayi olur birsey olur birsey onerim rica ediyorum.. cunku gundelik hayatimda aklim surekli oturmakta, uyumakta ve uzanmakta..is toplantilarimda bile yahu en zinde olmam gereken yerde esneye esneye resmen agiz kenarlarim aciyor.. bu durimda olan baskalari var mi? Yoksa bu durum bana mi has? Herhangi saglik sorunum yok sukur ama gercekten gunluk hayatimda beni cok zorlayan bir durum bu surekli yorgun olma ve is gun yapmama istegi halinde olmak..
Simdiden tesekkur ederim.. lutfen neden olabilecegi hakkinda fikirleriniz varsa yada size zindelik veren bir teknik yada birsey varsa paylasmanizi ruca ediyorum