Ah bu TEMBELLİKKK!! :(

aynı sorun bizde de var ya, eşim çok düzenli ben de öyleyim tabi bence ama ona rağmen temizlikten 2 gün sonra her yer berbat; bizim salon da aynı çünkü oraya da çamaşır asıyorum

Ayy canim beniim.. kiyamam ya:) hareketsizlikten mi diyorsun :/ hmm mantikli olabilir bak ama ben en azindan gun icinde cogu zaman disarda geciriyorum..ama o da yetmez tabi.. spor mu yapsak:)

Çocuk olsun geçer:) çocuk olmadan önce yorulduğumu zannederdim.o zamanlar yaptığım kafam eserse, keyfim isterse hafta sonu bir temizlik.canım isterse yemek yani bir dönüm bostan yan gel yat osman pozisyondaydım.eşim elinden geldiğince yardımcı olurdu.bana sorsanız yorgunluktan ölüyordum.işler de bir türlü bitmezdi.şimdi bebeğim var işler yine birmiyor.eskidrn yapmazdım da bitmezdi şimdi yapıyorum yapıyorum bitmiyor.sözün özü iş bitmez yatabildiğin kadar yat,yayabildiğin kadar yay.çocuk olduktan sonra hiç fırsatın olmuyor.

Hahahah adam evlenmek icin uyanmis :) bu sozu hatirladikca gulucem sanirim o zaman sanslisin esin iyi :) bizdede yardim ediyor ama tabi onun yardimi devede kulak allahi var titiz adam bicok is yapiyor ama utu bilmiyor:) en zoru o :) kocan da bizden o zaman

merhaba birkaç öneride bulunacağım.bende sizin gibiydim birkaç ay öncesine kadar.kendimiz için birşeyler yapmalıyız.örneğin spor akşam yemekten sonra yapacağınız 1 saat yürüyüş ve kulaklıkla müzik eşliğinde sizi yormuyor aksine ruhen dinlendiriyor.imkanınız varsa mutlaka deneyin.mümkünse yalnız.evinizi sabah işe giderken toplayın işten geldiğinizde sadece mutfağa girin.acele iş yapmayın yarımsaat yemeği geç yersek açlıktan ölmeyiz.haftada birgün temizlik yapn.düzenli olmaya çalışın.her hafta bir kitap bitirin.ben hiç tv izlemiyorum nerdeyse haberler ve bir dizim var sadece.kitap okuyorum.iştten gelince yemeten sonra duş alın kokular sürün maske yapn.bunlar yarımsatinizi alır en fazla.herşeyi aynı anda yapamıyoruz malum çalışıyoruz.zamanla yarışıyoruz.birşeyler eksik kalacaktır.kendimiz daha önemliyiz.ama şunu unutmamak gerekir.tv karşısında koltukta uzanmak dinlenme şekli değildir.tembelliktir.insanı olumsuz yapabiliyor.

Oylemo dersin.. ama tabi mecbur bir duzen oturtuluyor degil mi ama iste oda sizinle alakali demekko cancazim..herkeste ayni huy olmuyor ki..senin icinde varmis basarmissin da ben de o huy var mi allah bilir

Arkadaslar simdi cikmam gerekiyor malum is guc..bi sure yazamayabilirim :) ama birkac saate en gec gelirim..cevap yazamadigim varsa kusura bakmasin gelir gelmez soz yazicam ama varsa oneri bisey paylasin yazin emi:) opuyorum hepinizi :) ben maaaaaaaaaalesef is basina :) opuldunuz

Tatlo tesekkur ederim..simdi calismam gerek gekir gelmez mesajini okuyacagim..zaman ayirdin yazdin tesekkur ederim gelince cevap yazarim..o kadar yazdin omumadim sanma emi

Tamamen beni anlattın canım bende yenı evliyım masa başı iş ve saatlerce uyusam hep aynı halsızlık ve nekadar temzlık yaparsam yapayım evım hep dagınık sanki offff

Evet tatlım biz gardfield ailesiyiz malum şişman tembel kedi :)allahtan cocuklarimda bize cekmiste en azından rahat veriyorlar biraz:):)kocam öğretmen okuldan geliyor sanırsın inşaatta taş taşımış :)ama napalım işte yuvarlandı gidiyoruz.bizim eve aniden geleceğinizi 1 ay önceden haber vermeniz gerekiyor tek sıkıntı o

Oylemo dersin.. ama tabi mecbur bir duzen oturtuluyor degil mi ama iste oda sizinle alakali demekko cancazim..herkeste ayni huy olmuyor ki..senin icinde varmis basarmissin da ben de o huy var mi allah bilir
Ben de o huy var mıydı bilmiyorum ama yumurta kapıya dayandı mı mecbur kaldım mı her işi yapardım.kendimi çoğunlukla mecbur hissetmezdim o ayrı:) anne olduktan sonra sorumluluk ve mecburiyetlerim arttıkça bende de yıllardır yaymaktan kullanmadığım enerji açığa çıktı:) iyi ki de vakti zamanında yatmışım diyorum.

Opuyorum uykuci sirinler hepinizi :) simdi calisma zamani..soz gelince okuyacagim guzel mesajlari..ama iyi geldi en azindam twk degilmisim..tesekkir ederim canlar

Huy olamaz bu yav:) yoktu bu daha once yeni yeni olustu bendeki..onceden hareketli caliskan biriydim vallahi esim olmasa mutfakta bulasiklar yigilsa camasirlar dag olsa toparlayasim yok:) ama el mahkum

Ben calisirken hep oyleyim simdi 2 ay tatildeyim. Her işimi rahat rahat yapiyorum. İşimi sevmiyorum belki de.

Vitamin takviyesi diyorum
benim kullandığım bi vitamin var özelden yazarsan yardimci olabilirim
bende isim gereği ağır bi tempoda yim
bi ara Bebek düşünürken folik asit kullanmıştım CK fark etmişti o da

Vitamin değerlerinize baktırın (baktırmadıysanız tabi) genelde eksiklik durumunda halsizlik oluyor. Ben vitamin takviyesi kullanıyorum bazen,reklamlarda çıkan bir marka var adını vermeyeyim o baya enerji sağlıyor diyebilirim. Genelde spora giderken kullanıyorum yorulmuyorum sporda.
Deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…