Ah bu TEMBELLİKKK!! :(

Al bendende okadar canım ya birde 2 çocuk var ev Survivor gibi yaşam savaşı veriyoruz resmen.ya şu cin gibi her daim temiz titiz yemeği olan hatunlar bir akıl versin bize.uyuzlugun sonu yok
Ouuu sen bizden de cevvalmissin.. iki cocuk bende olsa ben sanirim pes ederdim sen yine kuvvetli kadinmissin vesselam... masallah vallahi...
ama aynen oyke burdan size sahip sesleniyorum aybala yardim edin.. tum uykucu sirinlere yokmu bir yardim elinuzatacak olan elinden her is gelen pire misali hareketli kadinlarimiz? Neredesiniz hani :))

aminn canımm :) aynen dediğin gibi bir de bakımlı oluyim işte ne biliim salmiim kendimi de istiyorum. bir yandan kız arkadaşlarımla da görüşmek istiyorum evlendim diye hayattan ve onlardan kopmak istemiyorum eşim çağır çaya kahveye gelsinler der hep ama akşam olunca işler bitince hoopp tv karşısında seme gibi yatarak kendimi buluyorum doktora sormuştum bu durumu nedendir diye test yaptır dedi bişey çıkmadı şükür pekmez ye dedi bol bol sakın ola ki enerji verici ilaç falan alma dedi. özellikle keçiboynuzu pekmezini çok öneriyorlar ama tadı çok kötü bea

Ben cocuk yaparsam o cocuga yazik olur.. hadi sen yine iyisin kurtuluyorsun daha guzel bir pozisyonda basliyirsun daha guzel bir meslege :) hayirli olsun canim cocugun saglikla uguruyla gelsin
Amin canim sagolasin Allah senin de gonlune gore versin insallah
Ben sanki cok mu becerikliydim de cocuk yapmaya kalktim canim herkes diyor ki sen nasil bakacaksin beceremezsin diye sen yap gerisi gelir

Kan tahlili yaptırdınız mı. Kansızlık aşırı yorgunluk hissi yapar

Canim bence bi tiroidlerine baktir. Yavas calisiyo olabilir. Benimde icimden bisey yapmak gelmiyo bazen. Ama evinde toparlanmasi lazim hersey bana bakiyo. Bende hipotiroid var mesela. 5senedir ilacini kullaniyorum minicok bir hap. Ve duzenledi beni. Hatta internette tembel gelin hastaligi diye de gecer bu sevimli hastalik

Aah ah icmedigim pekmezmi kaldi benim :) ama aynen ben de ..dun aksam arkadaslarim baskin yapti geldiler onlari agirlarken bile bir yorgunluk bir yogunluk.. makyaj ve bakimmi? Aaah ah yarama bastin maalesef herrrrgun herrr sabah makyaj yapmak zorundayim cunku isim kozmetik ama sen gel bana sor, eve gidene kada raklimda ben bu makyaji nasil temizleyecegim sorusu oluyor cunku ona da useniyorum inanir misin.. dedigim gibi esimle calisiyoruz is bitisi arabaya bindigim an ayakkabilar sac bas dagitiyorum daliyorum uykuya koltukta.. ama ayni sekilde calisan evli arkadaslarim var ayol bir insan bu kadar mi hareketli canli olur resmen bana nispet gibi:) nasil olacak ne olacak halim.. aynen tatlim aman aman enerji flan sakat isler.. biz pekmez yiyip basen buyutelim:)

Amin canim sagolasin Allah senin de gonlune gore versin insallah
Ben sanki cok mu becerikliydim de cocuk yapmaya kalktim canim herkes diyor ki sen nasil bakacaksin beceremezsin diye sen yap gerisi gelir
Vallahi sende o isik var gibi :) sen dogur evelallah heryere yetisirsin gibi boyle bi atom karinca havasi var sende amin canim benim insallah tesekkur ederim

Illa senin ilacim tatil diyorsun yani israrla doktor hanim..baska kacarim yok mu yani:)

kız ne doktoru sadece öneri :) ama seni,n yerinde olsam bir rapor alırım en azındna hafta sonuna kadar kapatırım telefonları falan yan gelir yatarım anasını satim

Haha tembel gelin hastaligi :) adinida cok sevdim tam bizlikmis oylemi dersin, tiroid konusuna hic baktirnadim sanirim.. ama yakinda doktor ziyaretim olacak bunu hatirkicam canim tesekkur ederim..ama evet evdeki ufak tefek iskeri yaomak zorundayiz ama gozumde buyuyorlar

ahaha benim işle evim arası 20 dk o sürede serviste bildiin rüya falan görüyorum uyurken :) yalnız bir arkadaş yazmış kansızlık yorgunluk yapar diye: bende biraz kansızlık var ondan olduğunu düşünüyorum sen test yaptrıdınmı? benimde var canım öyle arkadaşlarım eve gidip birde dip bucak temizlik falan yapıyorlar bende nerdeee anca haftasonları yani imkansız öbür türlü. elim mi ağırdır nedir bilmiorm... kozmetik firmasındaysan maalesef her daim bakımlı olmak durumundasın fondoten pudra eyeliner ..vs. ben çok şükür sadece bir kalem rimel çıkıyorum

offf aynı beeennn sürekli yorgunum, uykuluyum, halsizim işte bile uyuklar oldum
işim gereği sürekli masa başındayım, çok hareketsizim, servisim evimin önünden alıyor, işe giderken gelirken de hiç yürümüyorum. ben ona bağlıyordum bu durumumu

Canim tüm gün calissam bende cesaret edemezdim benimki deli cesareti:)yarım gün benim işim. Birde koca kişisi saolsun yarı yardımcıdır sürekli söylemek zorunda olsamda söyleyince yapıyor yalnız kocam çok uykucu ona care bulamadım adam sadece evlenmek için uyanmis sonra kaldığı yerden devam :)çok şükür tabi

ya ben tuzu kuru gibi görünebilirim şu an ama kışın benimde zor okullar açılınca kışın kar tipi çocuklara ders anlatmak başlı başına dert ya bence iş hayatında tüm enerjinizi harcıyorsunuz eve gelince bişi kalmıyor kasmamak lazım gibi.

Biri beni mi anlatmış
evleneli 2,5 sene olacak. evlendiğimden beri böyleyim

evi h.sonu buz gibi yapıp salı günü tek düzenli yerin salon kalması şaka gibi.

bir de bebek olunca ne olacak halim bilmiyorum. Ki normalde eşimde düzenli insandır.Nasıl beceriyoruz anlamıyorum

amannnn ne demişler yan yatanda bir ,popo yırtanda....... ev işi nankör zaar. azıcık düzenli olsun yeter.

Son düzenleme:
Haha kiyamam yaa:) o serviste uyumalari banada sor anlatayim:) onlar hep cadi bence sihirli gucleri var yani bence insna degil baska vaeliklar :) baska aciklamasinolamaz yani bence:) biz degil onlar anormal her daim bakimliyi gectim her daim makyajli olmam lazim vallahi palyaco gibiyim disim boyali icim uykulu kan testi yaptirdim bir ara dusuktu ama ilac tedavisinuygulandi.. yani bir garip durimdayiz

Gel kader arkadasim gel sen de gel sen de daha yenisin evlilik kurumunda.. sartlar agir sartlar cetin :) ay bide bebisin olacak hayirli olsun insallah:)
Vallahi senin yine saliya kadar dayaniyor benim sabahtan aksama kada rdagiliyor

Kasmamak lazim ogretmen hanimcim ama kasmazsam dogalgazimi elektrigimi kim oder :S ehehe.. ama evet senin isinde zor cocuklarla ugasmak zaten zor ama hala ogretmenlik en sevdigim meslek olmaya devam edecek :) 3 ay tatilin var hem ehehe

bendeeeee şu an önümde bir sürü iş var ben kk da okuyorum.en kötüsüsde her sabah akşam olsada eve gitsem diyorum bıktım bu halden.esniyorum sürekli yorgunum ev hep dağınık akşmaları binanın önünde işten gelen bayanlar oturur yarım saat sohbet ederler ben koşar adım eve girerim onlara imrenirim nasıl yetişecekler rahat rahat oturruyolar derim.

Gel kader arkadasim gel sen de gel sen de daha yenisin evlilik kurumunda.. sartlar agir sartlar cetin :) ay bide bebisin olacak hayirli olsun insallah:)
Vallahi senin yine saliya kadar dayaniyor benim sabahtan aksama kada rdagiliyor
3 sene olacak nerdeyse bence eskidik ve ilk sene düzen oturmadıysa artık böyle gider sanırım

Amin inşallah asıl maceralar o zaman bekler beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…