Evet kesınlıkle katılıyorum size. Bebeği yaşatmak da onun ıcın cabalamak da bir emek. Ama tüp bebek surecınde o kadar fazla ekstra hormon yuklenıyor ki herkese farklı etkı yaptıgını dusunuyorum. Öyle ki ben sonuc olumsuz da olsa tüp bebegi bir daha denememeyi dusunmustum.
Dedıgım gibi herkesi cok farklı etkıleyen bir süreç. Kimisini daha az kimisini daha cok yıpratıyor. Suan bende 6. Haftamdayımöaz bir lekelenmem oldu proluton iğne verdi bana da doktorum. Yani mucadeleye devam. Allah deneyenlerin isteyenlerin herkesin dualarını kabul etsin inşallah

Ve ayrıca bugün 6. Günüm ,,,,
Az daha bekle canım 5. Gün ise 9. Güne geldınde kan yaptır 8 de bile cıkar . Normal kosullarda adet donemi geldıgı için normal adet donemi gectı bende o agrılar da gectı. Belirti arama canım.. Hayırlısı inşallah

tebrik ederim canım ayrıca duygularını paylaştığın için tebrik ederim çok güzel anlatmışın benimde ilk tedavimde tuttu . meleğim geldi .hayatımı değiştirdi ama ben bebek olmadan önce araştırıyordum bebek olduktan sonra hiç yazmadım duygularımı şimdi ikinci çocuğumu düşünüyorum tekrar okumaya başladım keşke duygularımı yazsaydım başkalarına umut olsaydı .

Sağol canımsın, allah razı olsun inşallah bu ağrılar bebegimin bana sımsıkı tutukluğuna işarettir, bu korkularımızın, emeklerimizin, sabrımızın, dua ve umutlarimizin, karşılığını Rabbim bebeklerimizi Sagsaglim kucagimiza alarak versin inşallah ,cevap yazdigin için ayrıca sağol ....

bende hep bir yorum arıyorum acaba ne diyorlar nasıl yazıyorlar diye o yüzden hepsini okuyorum mutlu olanlar yazsın da bizde ona göre yolumuzu çizelim

bende hep bir yorum arıyorum acaba ne diyorlar nasıl yazıyorlar diye o yüzden hepsini okuyorum mutlu olanlar yazsın da bizde ona göre yolumuzu çizelim
ben yorumları okuyunca şoka girdim ben keşke tedavi aşamasında takipteydim ama tedavi sonrasında çocuğum olunca tamamen bıraktım ikinci çocuk düşününce okumaya başladım okuyunca da üzerimde bi sorumluluk hissettim gerçekten bu bebek isteğinin yeri hiç dolmuyor tedavi aşaması çok yorucu ne yapacağını,hangi doktora güveneceğini bilmiyor insan ,tedavi hakkında kafana takılan birşey olursa dilimin döndüğü kadar anlatırım canım dualarımdasın tüm olmayanlarla birlikte rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

inşaallah kucağına sağlıkla alırsın canım

çok duygulandım yazına herşeyi o kadar güzel anlatmışın ki rabbim herşeyi gönlüne göre versin bende ilk tüp bebeğimde şanslıydım kızımı kucağıma aldım inşaallah ikincide de ilk denemede olur şimdiden korkuyorum ama bebeğini kucağına alınca hereşy bitiyor hayatım değişti resmen önceden kendimi düşünürdüm şimdi kızımı düşünüyorum o yüzden ikinci üçüncü denemelerini yapanların allah yardımcımız olsun ama o mis kokulu bebeği kucağınıza aldığınız anı hayal edin yoksa o iğneler tedavi sürecine dayanmak gerçekten zor hiçbir erkek bu tedaviyi kaldıramaz allah kadınlara güç vermiş

aynı işlemler bana da yapıldı 6 yumurta oluştu şükür.. Altısı da kalitesiz çıktı (

şimdi adet olmam için ilaç verdi oldum olurken ginera ya başladım..on ocak gideceğim tekrar ...nasip inşaallah hayırlısı ile nasip eder Rabbim hepimize.

allah yardımcımız olsun canım

Estağfurullah canım istedıgın herseyo sorabilirsin bana. 2. Deneme olunca biraz daha tecrube oldu. İnsallah tutunmuştur.. Bizi en iyi biz anlarız. Allahım isteyen herkese versin inşallah. Umudu kesmiyoruz. Ve Rabbım nasıp ettiyse olacak Buna inanıyoruz

Kesinlikle Biz aliştık iğnelere hergun 2 ıgne 4 ilaç Gobekten ıgneleri ilk zamanlar 3 4 yerı delip zorla soktuğum olurdu simdi amannn dırek sokuyorum. Ve valla cok rahat ettim Yavas yavas sokmaya calısmak zor. Hemen sokunca cok rahat oluyo

hayırlı olsun.. sağlıcakla kavuşun inşaallah bebeğinize..
aynen ben de şaşırmıştım.. ama şimdi 1 dkkmı bile almıyor..

öle ki ölmeden önce babamın kan sulandırıcılarını bile ben yapmaya başlamıştım ((

Aynen rabbim dilerse olur,, bugun 8. Günüm idrar testi yaptim negatif çıktı, inşallah kan testi ve sonrası günlerde adet olmamda belkide kan testinde çıkar diye umudumu yitirmek istemiyorum, çok ağladım testin negatif çıkmasına,,, ne yapalimki elden hiçbirşey gelmiyor dua edip seyretmekten başka, ama yine denicem,,yine denicem, yine denicem takiiii olana dek,,, rabbim can sağlığı versin yeterki hayırlısı hepimiz için. Sağol canım iyi dileklerin için...

ağlama canım allah büyük bi kan testi yaptır inşaallah yükselir

Sağol canım inşallah yükselir, egerki test gününe kadar adet olmasam yinede bi umudum olur, hiç idrarda negatif cikipta ,kan testinde pozitif olan varmı acaba???
canım ben tedavi olurken gebelik testi 2 katına çıkacağına yarıya düşmüş doktorda düşebilir değer düşmüş demiş denilen bi bayan vardı sinirlendim halıları yıkadım evi temizledim sinirimi işten çıkardım 2 ay adet olmadım sonra tekrar gebelik testi yaptırdım 8 haftalık hamileyim dedi.rabbim ol dedikten sonra herşey olur değer önce düşmüş sonra yükselmiş çok şaşırmıştık sen dua et

Allahım inşallah inşallah bendede test günü pozitif olur hep dua ediyorum serpil8999 ayrıca ben almanyada yaşıyorum ve burada şuan tüm muanehaneler kapalı hastanelerdense türkiye gibi hizmet alamıyorsun ayın 2 sını beklicem sabırla artıknsallah adetim olmaz ,sen nerden yazıyorsun

Arkadaşlar yarın sabah kan testimin günü ,dua edin nolur hayırlı güzel haberler alayım,,,bugün 12.Günüm, yılbaşından dolayı 2 ocağa verdi dr test günü için, transferin 8 . Günü idrar testi yapmıştım negatif çıktı, ama halen adet olmadım inşallah yarın pozitif sonuçlar alırız,, Rabbim hepimize yardim ettttt,,, amin. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…