Aminnn
Doguma kadar devam demi gobekten iğneyle. Baska ne kullanıyorsunuz Bı arkadas dogumdan 1 gun once 224. İğne ve son iğne diye paylasmıstı.

Cok güzel yazmıs siniz. Hep aynı yollardan gecıyorum 2. Transfer 3. Gunum insallah bana da nasip olur

Aminnn
Doguma kadar devam demi gobekten iğneyle. Baska ne kullanıyorsunuz Bı arkadas dogumdan 1 gun once 224. İğne ve son iğne diye paylasmıstı.
evet dogumdan 1 hafta once bıraktırıyolar. haftada 1 pruloton iğne, günde 200+200 luk fitil şeklinde progestan kullandım. bunun yanında imom vitamin, balık yağı, demir hapı kullanıyorum.

evet dogumdan 1 hafta once bıraktırıyolar. haftada 1 pruloton iğne, günde 200+200 luk fitil şeklinde progestan kullandım. bunun yanında imom vitamin, balık yağı, demir hapı kullanıyorum.
Hayırlısı bakalım bizimki de Bı tutunsunlar da o aşamaya geceriz insallah .

Dogumdan 1 hafta önce miii amanınnn daha bitecek gibi değil demek ki iğneler

Tekrar mwrhaba herkese
Bugün kese görme günümdü. Keseyi görmeye gittik ve gördük de:)
Suan 5 haftalık hamileyim ve 6mm kesenın ölcusu.
Ama kafamı kurcalayan birsey oldu ve hemen yazmak ıstedım.
Doktorum kesenın yerini cok begenmedıgını söyledi. Tam ortada olması gerekırken benımki biraz üstte cıktı.
Altta olması da sorunmuş zaten düşük olabılıyormus
Bu durumu yasayan bılen var mıdır acana

Bilgim olmadığı için birsey diyemiyorum ama dua edebilirım senin İcin canım İnsallahhhh saglıcakla kucagina alırsın

Bilgim olmadığı için birsey diyemiyorum ama dua edebilirım senin İcin canım İnsallahhhh saglıcakla kucagina alırsın

Tesekkur ederimmm Ama gercekten kan testıyle bitmıyormus. Daha bunun kesesi, kalp atışı o su bu su var allah hepımızın isteklerini tez vakıtte versın inşallah

6. Haftam bitti bugun kızlar ama mide bulantılarından bende bittim. Herseyi denıyorum limon, ayva, emedur ve serum. Sadece serum sayesınde 2 gun kusmadan durabılıyorum. Hatta doktorum istersen seni hastaneye yatıralım dedi. İnternette okudugum kadarıyla 6-9 haftalar arası bulantılar sıklaşırmış. Ama cok zormıs ne bısey yıyebılıyorum ne su ıcebılıyorum((

Ah sizin de pozitif olmus sonuc cok sevindimmm:))

Transfer sonrası pembemsi lekelenmeler hep devam etti mi kızlar?
Benim ilk transfer 3. Gün embriyosu idi. 2 ve 3. Gün lekelenmem oldu ama tırnak ucu kadar cok az. Yerlesme kanamasıdır VS denildi. Ama malesef negatif sonuc. 2. Transferi yeni oldum 5. Gun embriyosu ile ve hıc olmadı cok sukur Ve baktıkkı pozitif.. Ama bu leke oldu kesin olmayacak yada leke olmadı kesin olacak diye bısey yok. Bende cok cık neler okudum. Nasıp ettiyse Rabbım tutar

N
Ne zaman mide bulantın basladi canım. Bende sımdılık bısey yok. İlk zamanlar asırı aclık hissediyordum sımdı hala biraz oyleyım

N

Ne zaman mide bulantın basladi canım. Bende sımdılık bısey yok. İlk zamanlar asırı aclık hissediyordum sımdı hala biraz oyleyım

Benım 5. Haftamda basladı. Suanda bıle aşırı bulantım var ve cok zor bısey kesınlıkle. Ne yemek görmek ıstıyorum ne baska bısey...
Serum da en fazla 2 gun idare edıyo.
Umarım uzun sürmezzz

Benım 5. Haftamda basladı. Suanda bıle aşırı bulantım var ve cok zor bısey kesınlıkle. Ne yemek görmek ıstıyorum ne baska bısey...
Serum da en fazla 2 gun idare edıyo.
Umarım uzun sürmezzz
İnşallah canım.

Merhaba arkadaşlar, herkesin mesajını okudum neredeyse, öncelikle sonucu pozitif olan hamile arkadaşlara rabbim sagsaglim bebeklerine kavuşmayı nasip etsin, ve benim gibi transferi yapılmış ve bekleme sürecince olanlarada o test gününe ve sonrasına kadarda allahım yardım etsin, beklemesi bi zor, korkusu bi ayrı, iğnesi ilacı bi ayrı, ama tek pozitif olsunda hepsine razıyım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…