İnşallah pozıtıf haberı en kısa sürede alırsınız. Uzun protokolun de cok umut verici oldugunu duyarım hep. İnsallah dılegınıze kavusursunuz tez zamanda...
Hepinizin hikayesini okudum arkadaşlar. Rabbim hepimize yardım etsin çok zorlu süreçlerden geçiyoruz. Ben 6 yıllık evliyim. Evlendiğimiz den beri hiç korunmadık çünkü çocuğumuz olmasını çok istiyorduk. Hamile kalmayınca doktora gittik. 3 4 kere klomen ve çatlama iğnesi kullandım. Sonuç negatif. Daha sonra rahim filmi çektim yapisiklik ve polipler vardı. Filmi çeken doktor senin kesinlikle çocuğun olmaz bu sekilde hamile kalmazdı dedi. Tabi biz şok olduk. Bir süre bitkisel tedavi falan ama sonuç negatif. Tüp bebek merkezine başvurmaya karar tekrar bir rahim filmi çektik ve kesinlikle tüp bebek yaptirmamiz gerektiğini söylediler. Biz tedaviye baslayamadik çünkü önce rahmin temizlenmesi gerekiyordu. 2 kere histereskopi ameliyatı oldum. Tüp bebeğe basladikn 4 embriyom olustu. bir tanesi transfer edildi. Sonuç negatif. 2. denemeyi yaptık tek embriyo transferi sonuç yine negatif. 3. denemede 2 embriyo transfer edildi maalesef sonuç yöne negatif. 2 yıl ara verdik. Şuan tekrar başlamaya karar verdik ancak kistim olustugu için 2 aydır erteleniyor. Bu ay lucrin verdi doktorum uzun protokol yapacaz dedi. Rahimde ki yapisiklik lar tekrar olustugu için transferden önce yine histereskopi yapilacak. Yani zorlu bir süreç beni bekliyor. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. insalahhh ben de bir gün pozitif haberi alıp buralarda sizin gibi paylaşırım. 6 yıldır buradaki tüm topikleri tek tek okuyorum. Rabim emeklerimizı boşa çıkarmasın.hamile arkadaşlar ne olur bana da dua edin artık çok yoruldum ve dayanacak gücüm yok...