Ah benim kafaaam aahh ahh

Klasiktir ya. Sorunlu erkegin duzeldim numaralari karsidakini bile bayar. Amac da budur zaten baysin da odagi kaysin. Umarim artik bu kez geri donmezsiniz ve kendiniz uzerinde calismaya baslarsiniz.

Gercek de elbet bir sekilde ortaya cikiyor. Ben eski bir sevgilimin aldattigini ruyamda gormustum. Saf gibi gidip soyledim ertesi gun gulereko da saf gibi aglamaya baslayip itiraf etmisti o an. Tabii sonra inkara girmeye calismasi da cabasi. Hayat iste onunuze dogrulari gormeniz icin bir firsat cikariyor. Eger siz bu firsati teperseniz daha da devami gelmiyor.

Hayır bir de acaba yanıldım mı diye ikilemde bir tavır sergilememeliydiniz. "Ben ne gördüğümü biliyorum, gözüme mi inanacağım sana mı, beni aldattın, ilişkimiz bitti." Bu kadar işte.

Nasıl mı gördüm ? Porteden fotosunu çekip atmıştı onun da boynuna doğru saçlar uzanıyordu işte baya gördüm . Allah gösterdi çarptı işte gözüme

Allahin göstermesi için baya güveniyor olmalısınız ki sevgilinizin boynundaki saçları farkediyorsunuz. Belli ki zaten guvenmiyormussunuz ayrılın gitsin. Bu kadar ağlamaya gerek yok.

Allahin göstermesi için baya güveniyor olmalısınız ki sevgilinizin boynundaki saçları farkediyorsunuz. Belli ki zaten guvenmiyormussunuz ayrılın gitsin. Bu kadar ağlamaya gerek yok.
Hayır dikkatimi çekmeyebilirdi demek istedim koyu renk giymişti ve ilk bakışta farkedilir cinsten değildi. Şöyle bir bakıp kapasaydım

geceyi arkadaşlarla geçirdik demiş. gece o yüzden arayıp sormadiysa, arayıp soracak vakit bulur bulmaz, kadın gidince yani, alelacele dikkatsizce atmış olabilir.

yani affetmeyi, kandırılmayi beklediniz ama bunu size vermedi mi? önceki konularınız bilmiyorum, ama bu konu başında yazdığınız gibi siz yine dinlemeyeceksiniz burada söylenenleri.

geceyi arkadaşlarla geçirdik demiş. gece o yüzden arayıp sormadiysa, arayıp soracak vakit bulur bulmaz, kadın gidince yani, alelacele dikkatsizce atmış olabilir.
Hayır ya anlık çekilip atılmış fotoydu . Kadın daha göğsünde yatarken çekmiş yani düşündükçe kötü oluyorum

Kadın gidince değil, kadın göğsündeyken çekmiş iddiaya göre. Tuhaf olan bu zaten

Direkt cöpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…