- 4 Eylül 2010
- 830
- 1.782
- 313
- Konu Sahibi LarkeTanner
Klasiktir ya. Sorunlu erkegin duzeldim numaralari karsidakini bile bayar. Amac da budur zaten baysin da odagi kaysin. Umarim artik bu kez geri donmezsiniz ve kendiniz uzerinde calismaya baslarsiniz.Gebellik şüphem yok . Adet düzensizliğim var maalesef şu anda . Ne bileyim son zamanlarda birden hareketleri o kadar düzelmişti ki. Çok güven vermişti . Arkadaşlarıyla dışarı çıksa bile dakka başı beni arıyodu. Artık bana fenalık gelmişti düşün. O derece üstüme düşüyordu. Hatta bu haftasonu yanıma gelmek istedi benim meşguliyetim vardı ben gelmesini engelledim. İyiydik yani anlayacağınız üzere Tamam dedim artık yeni bir sayfa çekti. Bende şans verdim. Ama bugün olan
Gercek de elbet bir sekilde ortaya cikiyor. Ben eski bir sevgilimin aldattigini ruyamda gormustum. Saf gibi gidip soyledim ertesi gun gulereko da saf gibi aglamaya baslayip itiraf etmisti o an. Tabii sonra inkara girmeye calismasi da cabasi. Hayat iste onunuze dogrulari gormeniz icin bir firsat cikariyor. Eger siz bu firsati teperseniz daha da devami gelmiyor.