Ah benim kafaaam aahh ahh

Bırakın gitsin , dönüp yüzüne bile bakmayın..
Çok özür dilerim de size spiral taktırmaya çalıştığında niye tekmeyi vurmadınız? Adamın niyeti belliymiş zaten.
Beyinsizim çünkü ben . Kuş kadar aklım yok . Senelerimi verdim bu adama bir de . Hep bekledim mal gibi bişiler oturcak benim de suçum var bilmem ne diye düşünürdüm . O meğerse başkalarıyla gününü gün ediyomuş

Bırakın gitsin , dönüp yüzüne bile bakmayın..
Çok özür dilerim de size spiral taktırmaya çalıştığında niye tekmeyi vurmadınız? Adamın niyeti belliymiş zaten.
Spirali kendi şeyinin keyfi için istiyordu herif. Prezervatif kullanmayacak, kadının içine cartt diye boşalacak, daha zevkli oluyormuş.

Kadın kucagındayken sevgiliye foto atmak nası bi fantezi ya
Hayır bide böyle bisey icin cocugnun üstüne yemin etmis.Yazık günah o cocuga da.

Hiçbir şey söylemeden önce fotoğrafı tekrar atar mısın diye rica etseydin ve direk ekran görüntüsünü alıp gözüne soksaydın

Hiçbir şey söylemeden önce fotoğrafı tekrar atar mısın diye rica etseydin ve direk ekran görüntüsünü alıp gözüne soksaydın
Meelesef şu instada anlık çekip gönderilen fotolar var ya ondandı yani ona da kaydolmuyor o fotolar üstünde kaydete basmazsan maalesef bir daha görme şansım yok fakat ben çok eminim saç olduğuna çünkü ilk gördüğüm an dikkatlice baktım iyicene baktım bi an görüp gözden kaçırdığım bişi diildi.

Ben de böyle düşünüyorum. Ya da konu sahibini paranoyak yapma derdinde.
Yani bir an bende düşündüm ama öyle olduğunu sanmıyorum çünkü baya inkar etti. Defalarca farklı yerden ulaşmaya çalıştı bana ve öyle bir şey yoktu ben bişe yapmadım tek söylediği bu oldu.

Ilk okudugumda 1 hanimin saclari dokulmus, ustunde kalmis, siz de o yolunan saclari gordunuz sandim. Uzerinde baska 1 hanim varken hangi insan evladi, sevgilisine resim atar? Herhalde bu sahsin, akil sagliginin yerinde olmadigini veya sizinle besbelli dalga gectigini goruyorsunuz?

Ben 2. Seçenek olduğunu düşünüyorum. Dalga geçiyor benle öyle bir şey yok yalnış görmüşsün dedi. O yüksek iht dikkat etmeden yolladı . Akşamdan kalmaydı o fotoyu attığında. He bi de ne dedi biliyomusunuz . Peygamber efendimiz demiş ki gördüğümüzden emin olmak için 9 kez bakmalıymışız . Tövbe ya

Resmi yeniden gondermesini isteseydiniz

Gördüysen daha ne? Ayrıca neden yanında değil de baska yerde, spral taktır demedi de cabası...boşversene engelle gitsin..şeyi altından mı ?

Gördüysen daha ne? Ayrıca neden yanında değil de baska yerde, spral taktır demedi de cabası...boşversene engelle gitsin..şeyi altından mı ?
Ben yine şehir dışına dönmüştüm. İstanbuldaydım geçtiğimiz ay . Bu ay değilim. Her ne ise zaten gördüm bişi demiyorum ki buna arkadaşların yazdığına cevap verdim

Bu kadar ben de vazgeçilemesem ben de dalga geçerim. Senden yana içi rahat, nasılsa bir gün yine eline düşeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…