- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Kabul etmesinin bir öneminin olduğunu söylemedim ki . Kendi eliyle insan böyle bir şey yapar mı ? Bu artık neyin hangi seviyesi diye bir an beynime bıçak saplandı ve belki bir açıklaması vardı diye sordum ama tabi beklediğim gibi inkar etti . Sorma sebebim itiraf etsin değildi. İnkar etmesi de yeterli yani benim için.Şöyle bir alakası var, aldattığını o kabul etse ne etmese ne mahkeme de delil olarak kullanmayacaksınız ya hani. Siz görmüşsünüz gözünüzle açık açık. Onun itiraf etmesi ne değiştirecek?
Umursamazlığın bi seviyesiKabul etmesinin bir öneminin olduğunu söylemedim ki . Kendi eliyle insan böyle bir şey yapar mı ? Bu artık neyin hangi seviyesi diye bir an beynime bıçak saplandı ve belki bir açıklaması vardı diye sordum ama tabi beklediğim gibi inkar etti . Sorma sebebim itiraf etsin değildi. İnkar etmesi de yeterli yani benim için.
Köpeği var mı? Hani diyorum belki...Nasıl mı gördüm ? Porteden fotosunu çekip atmıştı onun da boynuna doğru saçlar uzanıyordu işte baya gördüm . Allah gösterdi çarptı işte gözüme
Yok da köpek değil cnm baya bildiiin insan saçı baya uzun uzun baktımKöpeği var mı? Hani diyorum belki...
Peki benim anlamadığım bir yer var ve sana sormak istiyorum. Erkekler sevgililerini neden aldatır ve yakalanınca da neden inkar ederek ayrılmayı reddeder.Hayır, rahat. Neler neler etti adam, konu sahibi gitmedi. Hala bir zaman ve bir yerde birleşiyorlar, kaç kere ayrılsalar da. Bu olayın da aldatma olmadığına bir şekilde ikna edecek kendini konu sahibi, devam edecek.
Bir elin nesi var iki elin sesi var çünkü.Peki benim anlamadığım bir yer var ve sana sormak istiyorum. Erkekler sevgililerini neden aldatır ve yakalanınca da neden inkar ederek ayrılmayı reddeder.
Of yaBir elin nesi var iki elin sesi var çünkü.
Pek çok erkeğe zengin olunca napacaksın diye sorunca harem kurcam diyo. Erkekler böyle çok eşli adamlara helal olsun diyor,övünç kaynağı resmen.Of yasesli güldüm.
Peki inkâr ederek ayrılmayı reddetmeleri de bu sebepten mi? . Senin yazdığın gibi değil de daha farklı gibi geliyor bana .
Cevabını okuduktan sonra ki yüz ifademPek çok erkeğe zengin olunca napacaksın diye sorunca harem kurcam diyo. Erkekler böyle çok eşli adamlara helal olsun diyor,övünç kaynağı resmen.
Bildirimden mesajı gördü ve dönmedi cunku elleri,beyni ve gözleri ile imtihanı;O göğsünde yatan kim yazdım mesaja bakmadı uzun süre. Bende aradım telefonu da açmadı . Yaklaşık 20 25 dakika sonra telefonuma döndü ve sordum
Sürekli arıyor beni açmıyorum. Bilerek yaptığını sanmıyorum. Yüksek ihtimalle görmeyeceğimi sandı. Çünkü zaten gözüme çarpmasa belki göremezdim. Resmen sanki Allah gösterdi . O da gizlediğini düşünerek çekmiş fotonun çekiliş açısından belliydi. Keşke foto olsaydı da atsaydım çekiliş açısını ne demek istediğimi anlardınızacaba bilierek atmış olabilir mi fotoğrafı onu bırakın ayrılın diye? çünkü fotoğrafta bile okadar bariz belli olan saçı kendi fark etmemesi mümkün değil
Evet bilimsel aciklamasi da genetik olarak cok fazla disi dolleyip saglikli bir nesil birakmak istemeleri. Ama bilincaltlarina bu kod nasil yerlestiyse artik cocuk istemedikleri ve zorla spiral taktirmak istedikleri sevgililerinden bile harem kuruyorlar.Pek çok erkeğe zengin olunca napacaksın diye sorunca harem kurcam diyo. Erkekler böyle çok eşli adamlara helal olsun diyor,övünç kaynağı resmen.
Benimde aklım hafısalam böyle bir şeyi almadı. O an dondum kaldım. Beynimden vurulmuşa döndüm. Gözlerimden şüphe ettim . Ama çok eminim saç gördüğüme çok. Keşke ss alsaydım . Tekrar tekrar bakar kendimi iyice ikna ederdim. İnanılır gibi değil çünkü. Hadi aldattın . Kendi elinle böyle bir foto nasıl atarsın ? İnanamadım hiç . Belki dedim bir açıklaması vardır . Ne bilim kardeşidir fln. Çok sever kendisini çünkü. O nedenle sordum. Sordum ama direk inkar edince. Nasıl uyduruyorsun böyle bir şeyi bilmem ne bi sürü inkar şeyi söyleyince iyice aldatıldığıma emin oldum zaten .Birinin birini aldatırken göğsünde başka bir kadın varken (fotoda görünmez diye bile olsa) kendini fotoğraflaması ve göndermesi bana biraz tuhaf geldi doğrusu. Ne gerek var ki o an size foto atmasına?
lİle de eminim diyorsanız afedersiniz ama adamın ihaneti yanısıra sizi aptal yerine koymak gibi de bir çabası var demektir. Hiç sorgulamadan sepetleyin gitsin. Böyle birini hayatınızda tutmayın ve arkanıza dönüp bakmayın bile!
Evet kendisi zaten konuda da yazdım ya sizi dinlemedim diye .Evet bilimsel aciklamasi da genetik olarak cok fazla disi dolleyip saglikli bir nesil birakmak istemeleri. Ama bilincaltlarina bu kod nasil yerlestiyse artik cocuk istemedikleri ve zorla spiral taktirmak istedikleri sevgililerinden bile harem kuruyorlar.
Sordugunuz spiral mevzusunu soracaktim tam ben de. O kisi sanirim sevgilisi cevap vermedigine gore. Cok yazmistim o zaman da ama...
Konu sahibesi siz bu adamla defalarca bitirmemis miydiniz zaten? Guvensiz hareketleri vardi.
Hassas bir konu oldugu icin mesaja eklemeye cekindim ama sizin gebelik supheniz ne durumda? Umarim o konuda sorun yoktur.Evet kendisi zaten konuda da yazdım ya sizi dinlemedim diye .
Gebellik şüphem yok . Adet düzensizliğim var maalesef şu anda . Ne bileyim son zamanlarda birden hareketleri o kadar düzelmişti ki. Çok güven vermişti . Arkadaşlarıyla dışarı çıksa bile dakka başı beni arıyodu. Artık bana fenalık gelmişti düşün. O derece üstüme düşüyordu. Hatta bu haftasonu yanıma gelmek istedi benim meşguliyetim vardı ben gelmesini engelledim. İyiydik yani anlayacağınız üzere Tamam dedim artık yeni bir sayfa çekti. Bende şans verdim. Ama bugün olanHassas bir konu oldugu icin mesaja eklemeye cekindim ama sizin gebelik supheniz ne durumda? Umarim o konuda sorun yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?