- Konu Sahibi LarkeTanner
Ne zaman evlendiniz kasımda evli değilim demişsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evli değilim ya nerden çıkardınızNe zaman evlendiniz kasımda evli değilim demişsiniz
ne günlere kaldık , gerçekten mi ?Bu herif sana spiral taktırmaya çalışan mı?
Evet gerçekten . Meğersem başkalarını koynuna alıyormuşne günlere kaldık , gerçekten mi ?
Bırakın gitsin , dönüp yüzüne bile bakmayın..Evet gerçekten . Meğersem başkalarını koynuna alıyormuş
Beyinsizim çünkü ben . Kuş kadar aklım yok . Senelerimi verdim bu adama bir de . Hep bekledim mal gibi bişiler oturcak benim de suçum var bilmem ne diye düşünürdüm . O meğerse başkalarıyla gününü gün ediyomuşBırakın gitsin , dönüp yüzüne bile bakmayın..
Çok özür dilerim de size spiral taktırmaya çalıştığında niye tekmeyi vurmadınız? Adamın niyeti belliymiş zaten.
Spirali kendi şeyinin keyfi için istiyordu herif. Prezervatif kullanmayacak, kadının içine cartt diye boşalacak, daha zevkli oluyormuş.Bırakın gitsin , dönüp yüzüne bile bakmayın..
Çok özür dilerim de size spiral taktırmaya çalıştığında niye tekmeyi vurmadınız? Adamın niyeti belliymiş zaten.
Hiçbir şey söylemeden önce fotoğrafı tekrar atar mısın diye rica etseydin ve direk ekran görüntüsünü alıp gözüne soksaydınSizlerin söylediğini dinlemedim ben göremedim sonunda bugün aldatıldığımı öğrendim … çok çok üzgünüm. Hemde bizzat kendi kendisini ele verdi . Bana fotoğraf atmış instadan hani şu kaybolan fotolar var ya mesajlaşmada . Zaten atardık birbirimize sık sık o fotolardan. Bugün bana evinden koltuğun köşesinde otururken bir foto atmış . İlk açtığımda normal bir foto gibi dururken sonradan farkettim ki göğsünde uzun uzun kahverengi saçlar var hatta arasında ince bir kaç tel sarı balyaj gibi var yani baya saç eminim ve bi kadın saçı uzun saç . O yüksek ihtimalle ya atarken göründüğünü farketmedi çünkü çok yukardan tutarak çekmiş fotoyı. Ya da benim orayı dikkat keseceğimi farketmedi. Ah salak kafam foto da kayboldu gitti ve ekran görüntüsü almayı unuttum o şaşkınlıktan Çünkü resmen şoka uğramıştım. O göğsünde yatan kim yazdım mesaja bakmadı uzun süre. Bende aradım telefonu da açmadı . Yaklaşık 20 25 dakika sonra telefonuma döndü ve sordum. Ne diyosun sen yok öyle bir şey rüya mı görüyorsun at bana öyle bir şey gördüysen fln filan inkar etti durdu. Yok ben dün arkadaşlarımla gece dışardaydım zaten uykusuzum biliyosun evde erkek arkadaşlarım var bilmem ne istiyosan evin görüntüsüni çekim fln filan . Ya dedim doğruyu söyle artık gözüm gördü . Çocuğunun üstüne yemin etti fln . Dedim yani söyleseydin gerçeği keşke. Ne bilim kardeşim deseydin bişe deseydin belki inanırdım ama gözümün gördüğünü inkar ediyosun . Tshirtünün üzerindeki modeli ayrıntısına kadar söyledim e bunu gören insan saçları yanlış görmüş olabilir mi yoğundu da yani Neticeten böyle diyorsan hala inkar ediyorsan söylemeye gerek olan bir şey de yok kendine iyi bak dedim ve kapadım telefonu. Bir daha da aramasına da mesajına da dönmedim. Ama canım çok yandı …
Ben de böyle düşünüyorum. Ya da konu sahibini paranoyak yapma derdinde.acaba bilierek atmış olabilir mi fotoğrafı onu bırakın ayrılın diye? çünkü fotoğrafta bile okadar bariz belli olan saçı kendi fark etmemesi mümkün değil
Meelesef şu instada anlık çekip gönderilen fotolar var ya ondandı yani ona da kaydolmuyor o fotolar üstünde kaydete basmazsan maalesef bir daha görme şansım yok fakat ben çok eminim saç olduğuna çünkü ilk gördüğüm an dikkatlice baktım iyicene baktım bi an görüp gözden kaçırdığım bişi diildi.Hiçbir şey söylemeden önce fotoğrafı tekrar atar mısın diye rica etseydin ve direk ekran görüntüsünü alıp gözüne soksaydın
Yani bir an bende düşündüm ama öyle olduğunu sanmıyorum çünkü baya inkar etti. Defalarca farklı yerden ulaşmaya çalıştı bana ve öyle bir şey yoktu ben bişe yapmadım tek söylediği bu oldu.Ben de böyle düşünüyorum. Ya da konu sahibini paranoyak yapma derdinde.
Ben 2. Seçenek olduğunu düşünüyorum. Dalga geçiyor benle öyle bir şey yok yalnış görmüşsün dedi. O yüksek iht dikkat etmeden yolladı . Akşamdan kalmaydı o fotoyu attığında. He bi de ne dedi biliyomusunuz . Peygamber efendimiz demiş ki gördüğümüzden emin olmak için 9 kez bakmalıymışız . Tövbe yaIlk okudugumda 1 hanimin saclari dokulmus, ustunde kalmis, siz de o yolunan saclari gordunuz sandim. Uzerinde baska 1 hanim varken hangi insan evladi, sevgilisine resim atar? Herhalde bu sahsin, akil sagliginin yerinde olmadigini veya sizinle besbelli dalga gectigini goruyorsunuz?
Resmi yeniden gondermesini isteseydinizSizlerin söylediğini dinlemedim ben göremedim sonunda bugün aldatıldığımı öğrendim … çok çok üzgünüm. Hemde bizzat kendi kendisini ele verdi . Bana fotoğraf atmış instadan hani şu kaybolan fotolar var ya mesajlaşmada . Zaten atardık birbirimize sık sık o fotolardan. Bugün bana evinden koltuğun köşesinde otururken bir foto atmış . İlk açtığımda normal bir foto gibi dururken sonradan farkettim ki göğsünde uzun uzun kahverengi saçlar var hatta arasında ince bir kaç tel sarı balyaj gibi var yani baya saç eminim ve bi kadın saçı uzun saç . O yüksek ihtimalle ya atarken göründüğünü farketmedi çünkü çok yukardan tutarak çekmiş fotoyı. Ya da benim orayı dikkat keseceğimi farketmedi. Ah salak kafam foto da kayboldu gitti ve ekran görüntüsü almayı unuttum o şaşkınlıktan Çünkü resmen şoka uğramıştım. O göğsünde yatan kim yazdım mesaja bakmadı uzun süre. Bende aradım telefonu da açmadı . Yaklaşık 20 25 dakika sonra telefonuma döndü ve sordum. Ne diyosun sen yok öyle bir şey rüya mı görüyorsun at bana öyle bir şey gördüysen fln filan inkar etti durdu. Yok ben dün arkadaşlarımla gece dışardaydım zaten uykusuzum biliyosun evde erkek arkadaşlarım var bilmem ne istiyosan evin görüntüsüni çekim fln filan . Ya dedim doğruyu söyle artık gözüm gördü . Çocuğunun üstüne yemin etti fln . Dedim yani söyleseydin gerçeği keşke. Ne bilim kardeşim deseydin bişe deseydin belki inanırdım ama gözümün gördüğünü inkar ediyosun . Tshirtünün üzerindeki modeli ayrıntısına kadar söyledim e bunu gören insan saçları yanlış görmüş olabilir mi yoğundu da yani Neticeten böyle diyorsan hala inkar ediyorsan söylemeye gerek olan bir şey de yok kendine iyi bak dedim ve kapadım telefonu. Bir daha da aramasına da mesajına da dönmedim. Ama canım çok yandı …
Ben yine şehir dışına dönmüştüm. İstanbuldaydım geçtiğimiz ay . Bu ay değilim. Her ne ise zaten gördüm bişi demiyorum ki buna arkadaşların yazdığına cevap verdimGördüysen daha ne? Ayrıca neden yanında değil de baska yerde, spral taktır demedi de cabası...boşversene engelle gitsin..şeyi altından mı ?
Bu kadar ben de vazgeçilemesem ben de dalga geçerim. Senden yana içi rahat, nasılsa bir gün yine eline düşeceksin.Ben 2. Seçenek olduğunu düşünüyorum. Dalga geçiyor benle öyle bir şey yok yalnış görmüşsün dedi. O yüksek iht dikkat etmeden yolladı . Akşamdan kalmaydı o fotoyu attığında. He bi de ne dedi biliyomusunuz . Peygamber efendimiz demiş ki gördüğümüzden emin olmak için 9 kez bakmalıymışız . Tövbe ya