- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Nasıl mı gördüm ? Porteden fotosunu çekip atmıştı onun da boynuna doğru saçlar uzanıyordu işte baya gördüm . Allah gösterdi çarptı işte gözümeFotograftaki saçı nasıl gördünüz ya
İspatlatmaya çalışmadım . Sadece sordum . Bir umut oluyor insanda belki sandığım gibi değildir belki açıklayacak bir şeyi vardır diye . İnkar edince gördüm ki yokmuş .Siz görmüşsünüz, kendinizin inanması neden yetmiyor, neden ısrarla adama ispatlamaya çalışıyorsunuz, e o zaten yediği haltı biliyor.
İnkar ediyor tabiiki de, kabul mü edecekti?
Koca olunca mı canımız yanıyor sadece ?Ya kanıtlayıp napcan, mahkemede tazminat mı talep etcen Allah Allah. Kocan değil bişey değil. Gördüysen tamamdır.
Birilerine bişey kanıtlama ihtiyacın yok, sevgili işte, bi ceketin var, alıp gidersin rahat rahat.Koca olunca mı canımız yanıyor sadece ?
Hayır değil de kocam olmasıyla ne alakası var anlayamadımBahsettiğiniz kişi kocanız mı?
Değil, ama spiral taktırmaya çalışan bi abi vardi onu onu da demiyor??Bahsettiğiniz kişi kocanız mı?
Yüksek ihtimalle o kişi bence de.Değil, ama spiral taktırmaya çalışan bi abi vardi onu onu da demiyor??
Şöyle bir alakası var, aldattığını o kabul etse ne etmese ne mahkeme de delil olarak kullanmayacaksınız ya hani. Siz görmüşsünüz gözünüzle açık açık. Onun itiraf etmesi ne değiştirecek?Hayır değil de kocam olmasıyla ne alakası var anlayamadım
Eski konularını bilmiyorum ki:)Değil, ama spiral taktırmaya çalışan bi abi vardi onu onu da demiyor??
Hayır, rahat. Neler neler etti adam, konu sahibi gitmedi. Hala bir zaman ve bir yerde birleşiyorlar, kaç kere ayrılsalar da. Bu olayın da aldatma olmadığına bir şekilde ikna edecek kendini konu sahibi, devam edecek.Yalniz varya afedersiniz de boyle alenen yakalanı da ilk defa goruyorum yol verin gitsin cunku degmez hem ahlaksiz hem aptal
Ayyy desene boşuna yoruluyoz burda . Valla bisey derdimde sen inş anladin benceHayır, rahat. Neler neler etti adam, konu sahibi gitmedi. Hala bir zaman ve bir yerde birleşiyorlar, kaç kere ayrılsalar da. Bu olayın da aldatma olmadığına bir şekilde ikna edecek kendini konu sahibi, devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?