ah benim arkadaşım...

B
BAzı insanların içinin pisliği yüzüne vurur ya o kadını da gorseniz aynı öyle.le bir hakimiyet kurmuş ki evde kocası çocukları askeri gibi kadının.
Allah islah etsin. Vicdan merhamet versin boylelerine. Yarin bir gun muhtac olur , ilahi adalet diye bir sey var. Böyle insanlar icin de "yasasin ölüm"

Allah islah etsin. Vicdan merhamet versin boylelerine. Yarin bir gun muhtac olur , ilahi adalet diye bir sey var. Böyle insanlar icin de "yasasin ölüm"

Kıza diyor ki evlenen kadın annesine öyle çok gidip gelmez ama kendi kızını evlendirip altındaki daireye yerleştirmiş.

Kıza diyor ki evlenen kadın annesine öyle çok gidip gelmez ama kendi kızını evlendirip altındaki daireye yerleştirmiş.
Arkadasinizin annesi gibi hastalanir da hastanede kalmak zorunda olur, kizini da kaynanasi ayni sekilde gondermezse o zaman anlar. Ancak boyle anlar baska turlu aklina gelmez ki ben insanlara ne cektiriyorum diye dusunmek.. Insafi yok belli.

Böyle bir konuşmayı yapmak istiyorum ama biraz duygusal bir insanım kesin ağlarım onuda ağlatırım ben
Soguk kanli olun ki daha fazla uzulmesin arkadasiniz. Kendinizi tutmaniz lazim bir sekilde. Ama eger yok yapamam diyorsanız diger arkadaslarin dedigi gibi gizlice cantasina koyup not birakabilirsiniz.

Bence çantasına ya da farklı bir şekilde koymayın parayı.
Bir zarfın içinde verebilirsiniz.
Zor günlerde yanında olamayacaksak dostluğumuzun ne önemi var gibi konuşabilirsiniz.

Zaten duygusal duygusal takılıyorum..Böyle insanların hala var olduğunu bilmek mutlu etti beni..Yüreğinizden öpüyorum...

Soguk kanli olun ki daha fazla uzulmesin arkadasiniz. Kendinizi tutmaniz lazim bir sekilde. Ama eger yok yapamam diyorsanız diger arkadaslarin dedigi gibi gizlice cantasina koyup not birakabilirsiniz.
Haklısın ben en iyisi duruma göre hareket edeyim. Kendimi ağlıcak gibi hissedersem bir şekilde bir yerine sıkıştırırım sonra bir sms atarım.

Çok teşekkür ederim. Başka türlüsünü düşünemiyorum zaten. Duyarsız kalamam ki hem arkadaşım hem hamile

canım ben arkadaşının annesini düşündüm de yazık kadın son zamanları belki de kızı yeni evli ve mutsuz kadın kanser olmuş kızı gördükçe içi parçalanıyordur
ayrıca boşandımı yüklü tazminat ve çocuğa nafaka ve mihir parası alır gider bir darp raporu çıkartır artık kadın öyle dımdızlak kalmıyor merak etmeyin ayrıca eşi sigortalıysa eşinin işyeri sigortasız çalışmayan ve yeni doğum yapmış arkadaşa süt parası doğum parası veriyor bnu mahkeme de biliyor yani
bence bir darp raporu çıkartsın ve hemen boşansın arkadaşın doğacak çocugunun ve hasta kanserli annesinin herkezin sağlığı için iyi olur
Rabbim şifasını versin çok zor bir durum .O kocayada Allah akıl fikir versin hiç kafa yokmuş son olarak parayı cüzdanına falan koyun gurur incinir elden sakın vermeyin derim
En aydınlık gündüz şafak sökmeden önceki andır .
Rabbim aydınlığa eriştirsin kaplerini ferahlatsın

Darp raporunu yarın soylicem bir dahaki olası şiddette gidip alsın. Belki aklına gelmiyor olabilir böyle şeyler kafası allak bullak çünkü şu aralar.

Rabbim şifasını versin çok zor bir durum .O kocayada Allah akıl fikir versin hiç kafa yokmuş son olarak parayı cüzdanına falan koyun gurur incinir elden sakın vermeyin derim
En aydınlık gündüz şafak sökmeden önceki andır .
Rabbim aydınlığa eriştirsin kaplerini ferahlatsın

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım.

çok üzüldüm arkadaşına..keşke bebek yapmasaymış..o adamla birileri biraz konuşsa...ya sanki eve hizmetçi almışlar..8 aylık hamile ne temizliği ya..para konusunda aslında öyle süslü kelimelere gerek yok..eğer biz gerçekten arkadaşsak bu parayı almanı istiyorum tutuştur eline...ısrar et biraz...

Sorunlu Baba profiliyle evlenen bir kadın daha.Arkadaşınız yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş anlaşılan.Keşke hamile kalmasaydı. Boşanacaksa eğer dayak için darp raporu alsın adamı da nafakaya bağlasın.

Madem boyle yapacakti 5 ayda kizi cok seviyor gibi niye hemen evlenmis s.refsiz.

Maşallah subhanallah, siz ne kadar iyi bir çift olmuşsunuz, Allah nazarlardan korusun
Kek fikri iyi arkadaşım, minik de bir mektup yaz. 'Amacım senin yanında olabilmek, sana destek olabilmek. Lütfen bana darılma, ben aynı durumda olsam sen de hiç düşünmeden aynı şeyi yapardın. Ve ben şimdiden güzel yüreğin ve desteğin için teşekkür ediyorum :) ' yazıp koyabilirsin.
Bırak üzülmeyi, böyle güzel yürekli bir arkadaşı olduğu için gurur bile duyacaktır.

Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor bi durum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…