Kızlar iyi geceler... Bu saate kadar düşünmekten uyuyamadım işin içinden çıkamadım ve size danışmaya karar verdim. Eşimin bir arkadaşı bir bayanla tanıştı 3 ay içerisinde evlilik kararı verdiler ve tanışmalarının 5. Ayında evlendiler. Biz de bu arada kızla samimi arkadaş olduk. Kız çok iyi niyetli saf biri. Bunlar balayından döndükten sonra ne olduysa çocuk 180 derece döndü. Eve geç gelmeler karısı ile ilgilenmemeler başladı. Aynı zamanda kayınvalidesiyle altlı üstlü oturuyor arkadaşım kaynanasının kıza yapmadığı zulüm kalmadı ve kocası karısının hiç arkasında durup onu koruyamadı. Evleneli 1 sene oldu arkadaşım 8 aylık hamile annesi kanser hastası 10 gün önce ameliyat oldu kız 10 gündür annesinin yanında ama bir yandan kocası arıyor ne zaman eve gelcen bir yandan kaynanası arıyor temizlik yapıcaz gelmeye niyetin yok galiba diye. Kız boşanmayı kafaya koydu gözünü kararttı ama bebek doğduktan sonra bebeğe annesi bakamaz kadın hasta e kendisi çalışıp bebeğe bakıcı tutsa kazandığını bakıcıya verecek. Babası ayyaşın teki annesiyle ayrılar erkek kardeşi nişanlı evlenecek ne kadar destek olabilecek. Offf bu kız napıcak yaa. Kocası ve kaynanası da bu durumun farkında sanırım nasıl olsa bize mecbur dönüp dolaşıp gelecek diye yükleniyorlar kıza. Ne zaman geliceksin diye aramanın dışında kızı hastaneye görmeye gitmiyor bir ihtiyacı var mı diye sormuyor. Velhasıl kelam dun telefonda konuşurken laf arasında parasının bittiğini söyledi arkadaşım. Bende telefonu kapattıktan sonra biraz param vardı birde ablamla konuştum bende veririm biraz dedi.yarın hastaneye gidip parayı vericem arkadaşıma ama kabul etmeyecek biliyorum. Nasıl kabul ettirebilirim ona bu parayı ne soylemeliyim incitmek istemiyorum hiç onu çünkü. O lanet kocasının parasına muhtaç kalsın istemiyorum. Eşimle de konuştum boşandıktan sonra arkadaşım bakmazsa biz bakarız onlara elimizden geldiği kadar ( Allahım sana şükürler olsun böyle merhametli bir eş nasip ettiğin için bana) dedi. Hadi bana bi akıl verin nolur nasıl bir konuşma yapabilirim.
Karmaşık anlatmış olabilirim kusura bakmayın kafam çok dağınık şuan.