ah benim arkadaşım...

Canim cok üzüldüm ayni şeyleri az cok yasamis biri olarak insanin destege cok ihtiyacı oluyor,benim aklima geldi ramazan yaklasiyo fitre zekat hastaya veriliyo öyle de diyebilirsn hatta diger arkadas ve akrabalardan da toplayip ona vermelerini sağlayabilirsn Allah tez zamanda sifa versin

bu devirde akraba akrabaya yardım etmiyor, onu bırak kardeş kardeşe... düşünmeniz bile duygulandırdı beni valla

Arkadaşımın yanına gittim gitmem bile onu çok sevindirdi konuya çok zor girdim ama zorda olsa kabul ettirdimm çok duygulandı sarıldık ağladıl rahatladık

merhabalar. arkadaşınıza inanın çok üzüldüm... Bence boşanmalı, maddiyat için o koca ve o kaynana çekilmez. ama belki bebiş olunca düzelir her şey.. bebiş evin neşesi huzuru derler ya, bilemedimki.

merhabalar. arkadaşınıza inanın çok üzüldüm... Bence boşanmalı, maddiyat için o koca ve o kaynana çekilmez. ama belki bebiş olunca düzelir her şey.. bebiş evin neşesi huzuru derler ya, bilemedimki.
Bebek doğduktan sonra bir sure daha deneyecek son bir umut işte belki değişir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…