Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım önceden dedim ya sevdigim gidecek gurbet ellere daha belli değil ama gelcek ta bidaha nisan mayısda ben de haziranda olsun istiyordum düğün sonra gelcek buraya iş bulcak ah ah heralde 2011 olur belkide dahada geç sizler evlenir dogumda edersiniz ben hala burda olurum senağlama cok kederliyim buaralar sizleride bunalım etmiyim
osgeldin eylülüm nerelerdesin bizde seni cok özledik hayat nasıl görüşmeyeli
tatlım önceden dedim ya sevdigim gidecek gurbet ellere daha belli değil ama gelcek ta bidaha nisan mayısda ben de haziranda olsun istiyordum düğün sonra gelcek buraya iş bulcak ah ah heralde 2011 olur belkide dahada geç sizler evlenir dogumda edersiniz ben hala burda olurum senağlama cok kederliyim buaralar sizleride bunalım etmiyim
küstuk saa:dilcikar: hıc gelmedın merak etmedın bu böcuk kocaya mı kactı demedın yenı ceyıslerımıde kacrdın:1rolleyes: yokyok yenı bısey almadım zatı işler çok kötusenağlamaSelam kıslar..Nasılsınız???
İşyerinde pek giremiyorum. Aklamlarıda tavuk gibi oluyorum.Yemek yedikten sonra bir apırlık çöküyorrrkii hemen uyuyorum..Nete giremiyorum..Ama sizide çokkk özlüyorummmmmmmmmmmmsenağlama
ağlama nan benıde ağlatcan:mymeka: gıtsınn gelsın iş para olmadan olmuyo hayatn gerceklerı şeker sabırlı ol belkı bende hala burda olurumkı ben cok küçüğüm daha
küstuk saa:dilcikar: hıc gelmedın merak etmedın bu böcuk kocaya mı kactı demedın yenı ceyıslerımıde kacrdın:1rolleyes: yokyok yenı bısey almadım zatı işler çok kötusenağlama