• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Selam kıslar..Nasılsınız???
İşyerinde pek giremiyorum. Aklamlarıda tavuk gibi oluyorum.Yemek yedikten sonra bir apırlık çöküyorrrkii hemen uyuyorum..Nete giremiyorum..Ama sizide çokkk özlüyorummmmmmmmmmmmsenağlama

osgeldin eylülüm nerelerdesin bizde seni cok özledik hayat nasıl görüşmeyeli

tatlım önceden dedim ya sevdigim gidecek gurbet ellere daha belli değil ama gelcek ta bidaha nisan mayısda ben de haziranda olsun istiyordum düğün sonra gelcek buraya iş bulcak ah ah heralde 2011 olur belkide dahada geç sizler evlenir dogumda edersiniz ben hala burda olurum senağlama cok kederliyim buaralar sizleride bunalım etmiyim

Oyy kıyamam ben sana canım arkadaşımm:1hug:
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah..Üzülme Allah hayırlısını versin.Geç olsun güç olmasın. .

Son düzenleme:
osgeldin eylülüm nerelerdesin bizde seni cok özledik hayat nasıl görüşmeyeli

Ossbuldum canım..Nasıl olsun devam ediyor işte herşeye ragmen..Bugün büyükbabamın MR sonuçları belli olacak. Dua edin kıslar inşallah başka yerlerine sıçramamıştır kanser:çok üzgünüm:

tatlım önceden dedim ya sevdigim gidecek gurbet ellere daha belli değil ama gelcek ta bidaha nisan mayısda ben de haziranda olsun istiyordum düğün sonra gelcek buraya iş bulcak ah ah heralde 2011 olur belkide dahada geç sizler evlenir dogumda edersiniz ben hala burda olurum senağlama cok kederliyim buaralar sizleride bunalım etmiyim

ağlama nan benıde ağlatcan:mymeka: gıtsınn gelsın iş para olmadan olmuyo hayatn gerceklerı şeker sabırlı ol belkı bende hala burda olurumkı ben cok küçüğüm daha:utangac:

Selam kıslar..Nasılsınız???
İşyerinde pek giremiyorum. Aklamlarıda tavuk gibi oluyorum.Yemek yedikten sonra bir apırlık çöküyorrrkii hemen uyuyorum..Nete giremiyorum..Ama sizide çokkk özlüyorummmmmmmmmmmmsenağlama
küstuk saa:dilcikar: hıc gelmedın merak etmedın bu böcuk kocaya mı kactı demedın yenı ceyıslerımıde kacrdın:1rolleyes: yokyok yenı bısey almadım zatı işler çok kötusenağlama

sekerlerim cok saolun evet gidip gelcegi zaman bayagı ii şeklde döncek maddi anlamda artık hayırlısı gitme diyemem bütün kariyerini etkilicek ama koca 1 sene beklicem işti benm yas oldu 24 aslında 26 olcam eger olursa ne bilem işti karmancorman oldum eylülcügüm dualarımız dedeciğinle :teselli:

eylülüm ınş bıseycık olmaz dığer organları zarar görmez tatlım
pembecım valla katlancaksın artık önce cefa snra sefa olemıydı nan sende o 1 yılda ınş eksıklerını alırsın

eylül hoşgeldin...

gülpembe öyle deme ama sabret kısmet bu hiç belli olmaz belki sen hepimizden önce gidersin. ;)

canlarım cok saolun ii varsınız :utangac: iananın cok rahatlattınız beni hayırlısıyla artık hersey olur hersey ikimiz için sonucta geldiğinde sefa sürcem artık cefayı cekem de böcügüm ALLAH tez zmanda kavustursun bizi onlara tek duam bu

gelcem tatlım inş evet bulusma ne durumda bende merak ediyorum böcügüm sey demişti gelemem ama tam bişey sölemedi bide gasoline nerde acaba burcum dua durumu nasıl

şekerlerim günaydın :)

hazırlamam gereken raporlarım vardı da o yüzden ancak bakabildim, çok yoğunum yine..

güzeller sıkmayın canınızı yaa, ayrıca bi durun ayol, daha yaşınız ne başınız ne, bakın bana :oklava:

durun daa ben burdayken siz nereye :oklava:

:p inşallah en doğru en hayırlı zamanda diledikleriniz gerçekleşir.. :Saruboceq:

kolay gelsin tatlımmmm ama ama ama neka erken oka ii değilmi hayırlısı hakkımızda ben zaten merak ediyorum bikaç kişi var kim daha önce nikah günü alacak delikafadulden

ağlama nan benıde ağlatcan:mymeka: gıtsınn gelsın iş para olmadan olmuyo hayatn gerceklerı şeker sabırlı ol belkı bende hala burda olurumkı ben cok küçüğüm daha:utangac:

küstuk saa:dilcikar: hıc gelmedın merak etmedın bu böcuk kocaya mı kactı demedın yenı ceyıslerımıde kacrdın:1rolleyes: yokyok yenı bısey almadım zatı işler çok kötusenağlama

Şekerim küsme baaaŞeniz Böcüğüm sen kocaya çeyizleri tamamlamadan kaçmazsın bilirim:jeyyar:Yeni bişi alma nisanaa kadarrrrrrr:mymeka: :enbuyukkk:

Son düzenleme:
gülpembe canım yarın sabah dua listesini açıyoruz ve perşembe gecesi her zamanki gibi duamızı edip, namaz kılacağız... Katılımını beklerim..

Nisan buluşmasına sırf değişiklik olması ve sizleri görmek için geleceğim bende... Böcüğümün gelmemesi söz konusu olamaz o başlattı çünkü. :)

:roflol: bakalım bakalım kim gidecek önce, hayırlısı :)

bucum sen bana linki gönder ben katılcam sizeee böcükten haber bekliozzz işte kısslarr kafanızdaki tarihi yazsanıza buraya evlilik tarihini

Tamam canım ben sana linki yollarım, tam tarih belli değil ama sanırım biz Nisan-Mayıs 2010'da evleneceğiz...
Ben önce gelinliğimle babamın yanına gideceğim, o ebedi uykusunda Hatay'da :(... Gelirler beni ordan alırlar, sonra İstanbul'da nikah yapacağız, kırda düşünüyoruz, Allah nasip ederse... Hepinizi yanımda görmek istiyorum... Tamam mı?

inş canım inş olur istediğin tarih :nazar: bende 2010 haziran diyorum ama artık benmki kısmet :çok üzgünüm: tabiki yanında oluruz sen yeterki davet et bende beklerim gerçi benmki nikah olcak ama

Back