• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

mujdeci hoşgeldin, hakkında hayırlısı olsun inşeallah... Zeytinburnu'nda kır mekanı var 150-200 kişiyi çok rahat alır Sur Restaurant oraya bak bence, ben hep orayı hayal ediyorum...
Birde belediyenin sosyal tesisleri de var oraları da inceleyebilirsin...

azmışsnız burcum

h geldın mujdecı hayrlısı olsun ınş avrupa mı anadolu mu yakasındasın benım evme cok yakın bı cafe var orayı tutarım cok beğenıyom

çok sağolun kızlar sizin hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah :nazar:
burcumscum tesisleri bende düşündüm kır olayı da güzel olur fiyatlardan haberin varmı peki yemekli ya da kokteyl falan fisfisfis uğur böcüğü avrupa yakasında oturuyorum ya benim düğünüm de burada olmayacağı için bari nişanım güzel olsun da tüm arkadaşlarımı cevremi çağırabileyim istiyorum yemekli de olur kokteyl tarzı da olur ama şöle manzaralı güzel bi yer olsun istiyorum. Cafe nasıl bişi uğur böceği resmi fln varmnı fiyatlar nsl ve rezervasyonu ne zaman yapmak gerekyo? Ay çok mu soru sordum ne :delphin:

kıslllarrr ben geldim ne yaptınız bakam bensiz böcügüm bişey sorcam siizn fabrika nerede müjdecim osgeldin aramızaaa

ha dedım bu kız ne dıyıı:roflol:
sızın kac kardesınız var kızlar bız 5 kardesız 4 denesı evlı ben bekarım hala:delphin: hepsıylede aynı mahallede oturuyok off ben barı uzağa gtsem gelın

tatlım biz 4kardeşiz 3 kız 1 erkek en büyükleri benm en ufagımızda erkek sevdiğimin ise 5 kardeşler bizimki 4 numara olur 3 kız 2 erkekler 5 numara kız oda bekar 2 ablası ve 1 abiside evli

müjde canım geçtiğimiz yaz için Sur restaurant kişi başı yemekli 30 YTL istedi... Orası yemeksiz yapmıyor, ama onun tam karşısında Çağteks var orası yemeksiz kokteyl tarzına 6 milyar civarı istiyor...

biz de 3 kardeşiz, en küçüğüm ben, ablam evli abim bekar.

erk.ark. da 4 kardeşler, tek erkek o ve en küçük, nazlı yani :)))

tek erkek evlarları olduğu için, düğün diye ısrar edebilirler diye endişeleniyorum ben de..

hayatım nisanda yada mayısda ceyiz alısverişi yapıcazzz suan için gün belli değil kaydirigubbakcemile4 gel kıs sende benm gibi ceyiz fakiriysen kaydirigubbakcemile2

cnm maalesef cafe öle buyuk manzaralı bısey deıl bana yeter valla öle luks deıl resmıde yok
ayy kk cok yavas ne anlatcamı unuttum ıyı mı-tatlicadiarzu-
fabrıka çorluda var aksaray(niğde) mısırda var yanı en yakını çorluda bıde avcılarda var

müjde canım geçtiğimiz yaz için Sur restaurant kişi başı yemekli 30 YTL istedi... Orası yemeksiz yapmıyor, ama onun tam karşısında Çağteks var orası yemeksiz kokteyl tarzına 6 milyar civarı istiyor...

sağol cnm sur rest. internet sitesine baktım sadece kokteylde yapıolarmış yani en azından öyle yazıyo. Bu arada piyasadan çok haberim yok ama sadece kokteyl için 6000 çok diilmi sizce onun yerine yemekli yaparım daha iyi.

böcügüm ozman sizin avcılardaki fabrikanın önnden geçtim bgun :jeyyar:

nere gıttın ordan nan

mujdecı cok pahalı tabıkı valla gulcksınız belkı ama ben 750 tl tutmustum nışan için kamere kaset dahıl pasta kuru pasta ıcecek dahıl muzık eğlence dahıl ustelık ıstersen kamera evıne kadr gelıp cekıyo

böcüük, sizin fabrika ne ya? nerde nasıl? noluyo? biri bana anlatsın
çalıştığın yer mi? ne üzerine? kafamçokkarıştı

nere gıttın ordan nan

mujdecı cok pahalı tabıkı valla gulcksınız belkı ama ben 750 tl tutmustum nışan için kamere kaset dahıl pasta kuru pasta ıcecek dahıl muzık eğlence dahıl ustelık ıstersen kamera evıne kadr gelıp cekıyo

iş geregi geziyoz oralarda istanbulda zaten gitmediğim yer kalmmadı naniknanik

Böcüğüm 750 fiyat gerçekten çok iyi, bizimki büyük bir ihtimalle sosyal tesislerin birinde olur, kızlar belki güleceksiniz ama aşkımla biz düğünümüzde mehter takımından konser vermek istiyoruz hep...

Back