• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ooyy dur dur böcükçüm :))
canımcım kısmet ya, ben 1 hafta izin kullanıyorum gerçi bu sene 15 günümü koparcam, para falan istemiyorum. Ama o 15 günde de napcam bilmiyorum, marmariste bir arkadaşım var, tutturdu buraya geliceksiniz diye bakalım kısmet kaydirigubbakcemile4

tatlım ne iş arıyon belkim yardım edebilirim ne üzerine düşünüyon

neysem affettım
aldım msjı cnm ama sayfaları acamadım pek
bızm köyün adıda kayırlı kasabası yazınca cıkıyor dırek
burcu ne iş arıyon cnm ahh ahh sırf net var dıe burdayım ha net olan bı iş olsa:roflol:

Kızlar ben Grafik-Tasarım alanında çalışıyorum, İngilizcem de var, aklınızda olsun işle ilgili bir şey çıkarsa karşınıza, bu arada ne kadar sıkıcı bir gündü ya. :(

ayy evt neysekı bıttı bgun daha
ı aksamlar kızlar kıb öptum ınş yarın görusuruz
burcum aklımdasın tatlım

tatlıslarım günaydın güzel bir gün diliyorum sizlere Şeniz

gunaydın canlarım
dün bı resım ıcın okadr cok uğrastımkı sızede fıkır olsun dıe koydum daha doğrusu bı ark ıstedı ceyıs resımlerıne koydum nevresım takımı dantelden
beyaz dantel renklı kumaşa sardrıldı

evet böcügüm gördüm cok sıklarmıs güle güle kullan bigün size gelmek gerk ceyzlerini ser bize delikafadulden

düğüne 20 gun kala 1 hafta serılı kalcak sonra yuvama:) ama tabı cokk var zatı eksıkte cok:delphin:

Günaydın canlarım,

İlk defa bugün deliksiz uyudum, ilaç kullandım... Ne zamandır 3-4 saatlik uykularla yetiniyordum... Dün aşkımla konuştuk 1-1,5 seneye kadar evleneceğiz inşallah kızlar, bu yaşadıklarımıza o da çok üzülüyor ve artık benim yıpranmamı istemiyor, annemi de yanımıza alacağız, ben annemi bırakamam çünkü...

Böcüğüm senin çeyizlerini bende görmek isterim inşallah...

ohh burcum cok sevındırık oldum cnm darısı basıma ınş
tabı cnm önce koca bulam sonra nışan sonra ceyıs gelıyo
dun yenı resım yukledımde gulpembe onu dıyor
bende gecelerı cok uyanırım yahu
mirmirmirmir

düğüne 20 gun kala 1 hafta serılı kalcak sonra yuvama:) ama tabı cokk var zatı eksıkte cok:delphin:

tamam tatlım sen cagır ben gelirim benm ne serecek bi ceyizim nede düğünüm olcak senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Günaydın canlarım,

İlk defa bugün deliksiz uyudum, ilaç kullandım... Ne zamandır 3-4 saatlik uykularla yetiniyordum... Dün aşkımla konuştuk 1-1,5 seneye kadar evleneceğiz inşallah kızlar, bu yaşadıklarımıza o da çok üzülüyor ve artık benim yıpranmamı istemiyor, annemi de yanımıza alacağız, ben annemi bırakamam çünkü...

Böcüğüm senin çeyizlerini bende görmek isterim inşallah...

cok güzel tatlım inş daha ilac almazsın cok sevindim sizin adınıza umarım tez zmanda kavusursun sevdiceğine :nazar:

ohh burcum cok sevındırık oldum cnm darısı basıma ınş
tabı cnm önce koca bulam sonra nışan sonra ceyıs gelıyo
dun yenı resım yukledımde gulpembe onu dıyor
bende gecelerı cok uyanırım yahu
mirmirmirmir

böcük bi karar ver varmı yokmu gocan :oklava:

hayatımda cıddıye aldım bırı yok suan ama benı seven evlenmek ısteyen cok düşünmem lazım dıom sımdılık bısey yok ama yakında olursa derım merak etmen

tatlım önceden dedim ya sevdigim gidecek gurbet ellere daha belli değil ama gelcek ta bidaha nisan mayısda ben de haziranda olsun istiyordum düğün sonra gelcek buraya iş bulcak ah ah heralde 2011 olur belkide dahada geç sizler evlenir dogumda edersiniz ben hala burda olurum senağlama cok kederliyim buaralar sizleride bunalım etmiyim

Back