• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

picture.php

burası köyumuz bıde merkezde evımız var bu evımız nevsehıre yakın dığerı niğdeye ama niğdelıyım dıom
enıste by mı o kım tanımam :roflol:

goselına gel bızm köye goturem senı baıcm valla gıdek hee

Kızlar inanılmaz moralim bozuldu, bir kaç aydır avans alıyordum ve içerde birikmişti patron hiç kesmiyordu ben kesin dedikçe de "Yok kızım, acelesi yok" diyordu... Az önce maaş verdiler hepsini kesmiş, inanamadım yaaa... Babamı yeni kaybetmişim, maddi olarak ne kadar zorluk çektiğimi biliyorlar ve yaptığına bak, elim ayağım titriyor resmen, sizce ne yapmalıyım? Hemen terkedip gitmek istiyorum burayı...

hiç üzülme tatlım o adam senn parana kalmıs aciz herifn teki s.....z ay sinir oldum

sakn ol gül
burcu ben olsam anltırım durumumu yok derlerse çıkar gıderım ama bu zmnda helede bu krız benım kör sağır dılsız olmama sebep oldu:delphin:

Ya bende çıkmayı düşünüyorum, nasıl moralim bozuldu nasılda muhtaçlığımdan faydalanmaya çalışıyorlar, nasıl bir insan bunlar ya... Ben her gece sabahlara kadar eve nasıl sahip çıkacağım diye düşünüyorum onlar 3 kuruşa göz dikmişler, çok kötü oldum kızlar parayı eksik vermeleri değil, böyle bir zamanda bunu yapmaları yıktı beni... Birde bana ölünceye kadar seni bırakmam sen benim kızımsın diyordu. :(

burcu gıt bunları yüzüne de o utansın azcık valla bende iş konusunda sabır kalmadı
az önce bende adam akıllı konusmak ıstedım bıde ıdarı kadroyum yanı patronun sağ kolu neysem işçılere sordu ssk kesım yoksa maasınızdan 2 ay 200tl dedı butun ıscıler karşı cıkıp bı kufr etmedıklerı kaldı neyse ben gırdım odaısna dedımkı ...by şubat aylığını 21 martta verceksınız benımde 20sınde herayın taksıtım var (subat aylığı 21 martta düşün)25 şubatta avans aldım 300tl tkst ödedım aylıkta tam bı ay sonra 21 martta kalan param tksıtım kadar zatı dedım martta kesmede avansta kes dınlemedı bıle elını kaldrdı tuhaf hareketler şeytan dıyorkı deıdm kapıyı çarpıp çıktım

Muhasebedeki kız arkadaşa da biz nitelikli insanlarla çalışırız demişler, sanırım bunlarda çıkarmak için bahanelere başladılar...

picture.php

burası köyumuz bıde merkezde evımız var bu evımız nevsehıre yakın dığerı niğdeye ama niğdelıyım dıom
enıste by mı o kım tanımam :roflol:

goselına gel bızm köye goturem senı baıcm valla gıdek hee

ah böcükçüüm sen de çok sağolasın, inan gitmiş kadar oldum :teytey:

vala gel kıss ne güzel olur oh denizede greriz delikafadulden

Ya bende çıkmayı düşünüyorum, nasıl moralim bozuldu nasılda muhtaçlığımdan faydalanmaya çalışıyorlar, nasıl bir insan bunlar ya... Ben her gece sabahlara kadar eve nasıl sahip çıkacağım diye düşünüyorum onlar 3 kuruşa göz dikmişler, çok kötü oldum kızlar parayı eksik vermeleri değil, böyle bir zamanda bunu yapmaları yıktı beni... Birde bana ölünceye kadar seni bırakmam sen benim kızımsın diyordu. :(

Ah burcums ya çok üzüldüm.. dediğin gibi böyle zor zamanlar da yapılan haksızlıklar, kırılan kalpler daha çok koyuyo insana..
Ve insanlar nankör, bizde çalışan arkadaşlar bu sene zam almadılar diye söylenip duruyorlar, bilselerki başka iş yerlerinde insanlar paralarını hak ettikleri normal maaşlarını zor alıyorlar veya alamıyorlar, burda yaptıklarından utanırlar bizim işçiler de. Allah ıma çok şükür patronlarım ve müdürüm çok insaflıdır ve hakkaniyetli insanlardır. Bugüne kadar 1 gün bile geç aldığımı hatırlamıyorum, aksine erken bile dağıtırlar Allah razı olsun emeğin karşılığını asla yerde bırakmazlar.
Burcums yapabileceğimiz birşey olduğunda lütfen söyle..

gel vala oh yatarız günsin altına sıcak kumlardan serin sulara :jeyyar: şimdi dicen nerde buyer özelden atarım gamyoncuiremsu

nan nolıy size özel mözel:dilcikar: burcu kalk gız bız gıdıyok zatı kk zor çalışıyo kıl oldum:roflol:

Kızlar desteğinizi görmem bile yeterli, kızgınlığım aldığım avansları kesmeleri elbette keseceklerdi adı avans ama hepsini birden ve en ihtiyacım olan zamanda yaptılar ya burası benim için bitti, iş arıyorum umarım geri dönüş olur bir yerlerden. :(

Back