• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Gasoline Artık kim gidecek bırakalım zor gideriz gibi duruyor, sen buluşmaya gelecek misin canım?...

:lepi: süperdi bu burcums, bırak kim önceyi zor gideriz hee? :roflol: güzeldi..
buluşmaya gelebileceğimi sanmıyorum canım ya, önümdeki birkaç ayın neredeyse haftasonu dopdolu, mütemadiyen biryerlere söz veriyorum ama yetişmiyo hiç biri :( zaman yetmiyo, 6 gün çalışınca, o yüzden de aslında biraz işi bırakıp dinlenmek istiyorum ama neyse bakalım hayırlısı..

Tamam canım ben sana linki yollarım, tam tarih belli değil ama sanırım biz Nisan-Mayıs 2010'da evleneceğiz...
Ben önce gelinliğimle babamın yanına gideceğim, o ebedi uykusunda Hatay'da :(... Gelirler beni ordan alırlar, sonra İstanbul'da nikah yapacağız, kırda düşünüyoruz, Allah nasip ederse... Hepinizi yanımda görmek istiyorum... Tamam mı?

Allah hayırlısını versin canım, sen sağlıkla güzellikle mutlulukla gelin ol da, inş. yanında oluruz, en kötü ihtimalle dualarımız yanında olur zaten :1hug:

gülpembecim, bende henüz bir tarih yok, ben bu yılın ekim ayına istiyorum ama 2010 baharına da kalabilir. Kışın olmasını istemiyorum yani ama kısmet tabi

uyy anca geldım
ya buluşma nısanda deılde mayısta olsa cok daha ıyı olur ama nısanda olsada gelcem mecbur sadece cnm sıkkın maaşları alamıyorz bısey alamam dıe gelmem belkı dedım zatı ben bısey almıycam nışana kadar ınş
eylul almıyom anacım zatı para yok sen rahat ol
gasolıne kolay gelsın sana cnm
bende 2009 ekım nışan 2010 nısan mayıs düğün ınş ama ben ozmn borcla evlenmek ıstemem bu tarh 2010 hazıran temmuzda olur

inş canım inş olur istediğin tarih :nazar: bende 2010 haziran diyorum ama artık benmki kısmet :çok üzgünüm: tabiki yanında oluruz sen yeterki davet et bende beklerim gerçi benmki nikah olcak ama

benim de inş. sadece nikah olacak. ben sevmem düğündü dernekti. nişan da bile merasim istemiyorum. hatta mümkünse isteme söz nişan hepsi birarada çıksın :))

anlasıldı biz gidemicez daha cok ah dicez sırnaşık şey ozman ne yapıozzz bütün kızlar toplandık diyip bi evde yasayalım ceyizler hazır nede olsa :roflol:

bende nıkah dıyorum ama nıkah yapan bı tane bıle akrabam yok bızde nıkahı anca ıkıncı eşte yada kaçan kızlara yapıyolar babam hayatta ıstemez nıkah:( oyuzden düğün olur gıbı aslında bende nıkahı sevmem pek 5 dk hopp yallah ama düğünde saatlerce kendını ızleme şansı var ama cokta pahalı salonlar bakalım nolcak:( hele bı kocayı ıkna edekte

bana kalsa direk nikah neyse bakam :lepi:

delikafadulden 4 ay bana yeter, 4 ayda hazırlığımı tamamlarım ondan sonra ister söz-nişan bir yapsınlar ertesi gün nikah kıysınlar, ister söz-nişan-nikah bir yapsınlar hiç umrumda olmaz valla :))) tek istediğim kayınvalide düğün diye tutturmasın ama öyle insanlar değiller zaten-şimdilik öyle geliyo bana, erk.ark.da sevmez merasimi o bakımdan şanslıyım- , umarım bi sürpriz yapmazlar..

hayırlısı böcügüm ama nikahtan sonra güzel bi yemek verebilirsin :jeyyar: bak camlıca olması sart yemek verirsen

hıııı çamlıca güzeldir, anadolu yakasındaysanız. :lepi: ben geçen ay orda bi nişana gittim, tabi kış olduğu için kapalı mekandı ama fena değildi.
bakalım pgülpembecim neler olacak..

çamlıca cok hoş ama bana cok uzak bacım o yuzden boş gectım
aman hele o gunlere bı gelım ben fazla hayal kurmak ıstemıyom

Böcüğüm bizim oralarda da nikah için aynı şeyi düşünüyorlar ama ben düğünleri sevmiyorum bana çok anlamsız geliyor, o zaman maddi durumumuz nasıl olur bilmiyorum ama biz kırda yemekli nikah düşünüyoruz ya da belediyenin tesislerinde olabilir mesela Florya'da..
Nişanı da Ekim-Kasım gibi yapacağız o da evde ailesi arasında olur, ben çok kalabalık istemiyorum aşkım da aynı düşünüyor benimle... Gerçi onların ailesi çok kalabalık, kendileri gelmeye kalksa 50 kişi eder.

böcükçüm sağolasın sana da kolay gelsin:teytey:

hayırlsıı kızlarrrr hakkımızzdaa en güzell günler hersey sizinle olsun

kıssslarrr benm işim geregi dısarı cıkmam gerek görüşürüz gelince öpüyorum sizleri mınasıp yerlerinizden :jeyyar:

Güle güle gülpembe,

Ay böcüğüm aile arasında yazacağıma ailesi arasında yazmışım, tabi ki bizim evimizde olacak inşeallah ;)

ha dedım bu kız ne dıyıı:roflol:
sızın kac kardesınız var kızlar bız 5 kardesız 4 denesı evlı ben bekarım hala:delphin: hepsıylede aynı mahallede oturuyok off ben barı uzağa gtsem gelın

Biz iki kızız yalnızca, diğeri bende 1 yaş küçük o da nişanlı. Bende aksine hep yakın olalı istiyorum...

Aşkımlarda 3 kardeşler 2 erkek 1 kız, aşkım en küçüğü.

Slm kızlar konuyu yeni gördüm :utangac: bizde bi aksilik çıkmazsa 2010 yaza düğün diyoruz yalnız bu yaz nişan olcak inşallah belki konusu geçmiştir bütün sayfalara bakamadım nişan yapmak için 150-200 kişilik bildiğiniz güzel yerler var mı paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler :asigim:

Back