- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
Gasoline Artık kim gidecek bırakalım zor gideriz gibi duruyor, sen buluşmaya gelecek misin canım?...
:lepi: süperdi bu burcums, bırak kim önceyi zor gideriz hee? :roflol: güzeldi..
buluşmaya gelebileceğimi sanmıyorum canım ya, önümdeki birkaç ayın neredeyse haftasonu dopdolu, mütemadiyen biryerlere söz veriyorum ama yetişmiyo hiç biri zaman yetmiyo, 6 gün çalışınca, o yüzden de aslında biraz işi bırakıp dinlenmek istiyorum ama neyse bakalım hayırlısı..
Tamam canım ben sana linki yollarım, tam tarih belli değil ama sanırım biz Nisan-Mayıs 2010'da evleneceğiz...
Ben önce gelinliğimle babamın yanına gideceğim, o ebedi uykusunda Hatay'da ... Gelirler beni ordan alırlar, sonra İstanbul'da nikah yapacağız, kırda düşünüyoruz, Allah nasip ederse... Hepinizi yanımda görmek istiyorum... Tamam mı?
Allah hayırlısını versin canım, sen sağlıkla güzellikle mutlulukla gelin ol da, inş. yanında oluruz, en kötü ihtimalle dualarımız yanında olur zaten :1hug:
gülpembecim, bende henüz bir tarih yok, ben bu yılın ekim ayına istiyorum ama 2010 baharına da kalabilir. Kışın olmasını istemiyorum yani ama kısmet tabi