• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

iyi akşamlaaar efenim
Allah kısmet ederse sözüm 18 ekim olrak kesinleşti:nazar:...isteme ve söz bir arada olcek.
bu cumartesi dee kayınvalidem bizim sülalenin bayanlarıylan tanışmaya gelcek çay kahve içmeyeeeekaydirigubbakcemile5
dün akşam da dedi kiii sana sözde ne takalım bilezik mi istersin kolye mi; ben de günlük hayatta da kolye manyağı olduğum içüüün kolye istedimhihoyyyt
heyecan dorukta çoook az kaldı yahuuu

hayırlısı olsun canımhihoyyyt

iyi akşamlaaar efenim
Allah kısmet ederse sözüm 18 ekim olrak kesinleşti:nazar:...isteme ve söz bir arada olcek.
bu cumartesi dee kayınvalidem bizim sülalenin bayanlarıylan tanışmaya gelcek çay kahve içmeyeeeekaydirigubbakcemile5
dün akşam da dedi kiii sana sözde ne takalım bilezik mi istersin kolye mi; ben de günlük hayatta da kolye manyağı olduğum içüüün kolye istedimhihoyyyt
heyecan dorukta çoook az kaldı yahuuu

:ecrin_bebek: gözün aydin nisanlilar kervanina sende katildin demek gelin adayi alla mutlulgunu daim etsin :1hug:

iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim arkadaşlar:1hug:
dün aşkım ve kayınvalidemle beraber günübirlik memleketlerine gittik tekirdağa. anneanne ve dedeyle 12 yıldır dargınlarmış ben de vesile oldum barıştılar kucaklaştılar bayram günü
özellikle dede çooook beğenmiş beni:teytey::nazar::nazar: gelin de gelin diyomuş başka bişey demiyomuş. inşallah 18 inde sözüme de gelecek
yarın kayınvalidem ve bizi tanıştıran arkadaşımın annesiyle bize tanışmaya çaya gelecekler
evde heyecan doruktaaaa dınınınımmmm:1ninca:

Ahh Ah, daha katetmemiz gereken çok zaman var, çoook!!

dasılvadıdo mutluluğunn daım olsun darısı basıma demeden edemıycemm

dıdındındıdınnnnnnnnnnnnn
bugün kayınvalidem görümcesi ve eltisiyle bize tanışmaya geldilerrr akşam çayınaaaa çook heyecanlandık ama sonradan çook iyi anlaşıldı yenildi içildi sohbet edildihihoyyythihoyyyt. Allah nazardan saklasın:nazar:
darısı başınıza kızlarrr...uğur böcüğü özellikle sana çook dua ettim:Saruboceq:

dıdındındıdınnnnnnnnnnnnn
bugün kayınvalidem görümcesi ve eltisiyle bize tanışmaya geldilerrr akşam çayınaaaa çook heyecanlandık ama sonradan çook iyi anlaşıldı yenildi içildi sohbet edildihihoyyythihoyyyt. Allah nazardan saklasın:nazar:
darısı başınıza kızlarrr...uğur böcüğü özellikle sana çook dua ettim:Saruboceq:
hadi canım gözün aydın.ilk tanışma güzelse geriside gelir.kaydirigubbakcemile5
Allah tamamına erdirsin inşallah:icecream:

bende geldim aranıza... benimde 3 yıldır sevgilim var eskiden benim yaşım küçük diye ben istemiyodum gerçi hala küçük ama şimdi de o annesini ikna edemiyo... yani benimde çok beklemem lazım..

3 yıldır birlikteyiz evlilik için en az 3 senem var ...

bende geldim aranıza... benimde 3 yıldır sevgilim var eskiden benim yaşım küçük diye ben istemiyodum gerçi hala küçük ama şimdi de o annesini ikna edemiyo... yani benimde çok beklemem lazım..

hoşgeldin canımm aramızaaakaydirigubbakcemile2

ama ben aşkımla evlenmek istiyorum sanki bana çok zor gibi geliyo... çünkü annesi beni hiç istemiycek... :1no2: annesi ikna olmadan olmuycak yani ben temelli geldim :delphin:
neden ikna olmayacak ki şekerim? hiç bişey imkansız değildir. benim bildiğim ne aileler vardı imkansız derken kabul ettiler sonradan.

:dance:heyyoo bende burdayım 2010 yada 2011in gelini var burdaaaaasositososito
yinedde tam bilmiom hangi yıl:delphin::dilcikar:

benimde bi sözlüm var 1.5 senedir çıkıyoruz 8 aydır sözlüyüz ama kendi aramızda bi söz..okul var askerlik var varda var yani..en az 5 sene var bizim düğüneÇok üzgünüm çoook ben 2013 geliniğim galiba:bbo:

2010-2011 die üzülenler var demek ki benim ki umutsuz vaka benim nişanım en erken 2014:lepi:-tatlicadiarzu-:icecream:şakkıdı

kızlar 25 ekimde görmeye geliyolar ayy heycanlanıyommmm

beni de aranıza alacak mısınız?? :utangac: 2010- 2011 geliniyim.. umarım :icecream:

benide alın aranıza benim 2010-2011'den fazla bile olabilir senağlama
söz için kandıramadım dedim en azından söz olsun babam bilsin nuh dedi peygamber demio:1shok:
napıcam bilmiom benim gibiler varsa konuşmaya çooooook ihtiyacım var:1hug:

Back