Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben orda tam 5 tane model beğendımm ama ıkısını alabılcem cok olmasın evdede var ve mağazası bana cok yakın subesı yanı 100 150 arası belkı 100den aşağıda olabılır tam bılmıyom cnm eğer sana yakın bı yerde varsa gt bak derım sengözlerimebaksanab
herseyde olduğu gıbı burdada ıkı fıkr ortaya cıkıyoo ama benım tek fıkrım var cnm uuzn yıllar beraber olmak mutsuzluk deıl vazgecılmez olmanı sağlar onun huyunu suyunu bılın senden asla ayrılamaz baskasıyla olsada sendedr aklı bazıları evt sıkılıyo ama sıkılan taraf genelde erkek oluyoo demekkkı gercekten sevemıyoo :sm_confused:
yahu kıslar sözde karşı tarafın ne takması lazım tek yüzükmüüü ????????
cnm bızde sözde takılmaz normalde ama benım sozumde yuzuk ve bıleklık takılmıstı sözlum almıstı onuda aılemd ıkı kelepçe takmıstı ama sart deıl dedım gıbı :1closedeyes:
ahhhhhh ah ki ne ah 4 senedir çıkıyoruz bide askerde şimdi 5 ay kaldı bekliyoz habire napalım sevgisi bekletiyo valla inş gelince söz takcaz düğünde artık seneye olur gerçi benimki okadar durmayız benim sabrım kalmadı diyor ama bakalım hayırlısı neyse o olsun kıslaar dimi....
dıdın dın dıdınnn
artık söz içi geri saymaya başladık aşkımlagamyoncuiremsu
haftaya teyzemle beraber istemeye gelcekleri gün için şööööle güsel ciciler alıciiiz inşallah
ay başında daaaa aşkımla söz yüzüklerimizi alacazzz
yarın temizliğe başlanıyo evdeeee
çoooook heyecanlıyımmm Allah yardımcımız olsunnnn
günaydın önceliklee...
akraba deiliz yahu Allah korusun:1ninca:
kendi teyzemle kıyafet alışverişine çıkacaz demek istemiştim