• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

cnm ben orda tam 5 tane model beğendımm ama ıkısını alabılcem cok olmasın evdede var ve mağazası bana cok yakın subesı yanı 100 150 arası belkı 100den aşağıda olabılır tam bılmıyom cnm eğer sana yakın bı yerde varsa gt bak derım sengözlerimebaksanab

bende en az 6-7 tane beğendim:asigim:
şubelirinin adresine buldum.bakalım ramazandan sonra bakarım inşallah.kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
çok almak istemiyorum evlendikten sonrada zevkime göre alırım:1rolleyes:

bende bekleyenlerdenim 1 senedir beraberiz tanısıklıgımız daha uzun aramızda sözlüyüz ama daha dügüne cok var 2010 da kısmetse gecermi bu yıllarrr.... cok zor yaaaa sevdigine kavusmamak beklemek zorunda kalmak ama mecburuz napalım hayırlısı

herseyde olduğu gıbı burdada ıkı fıkr ortaya cıkıyoo ama benım tek fıkrım var cnm uuzn yıllar beraber olmak mutsuzluk deıl vazgecılmez olmanı sağlar onun huyunu suyunu bılın senden asla ayrılamaz baskasıyla olsada sendedr aklı bazıları evt sıkılıyo ama sıkılan taraf genelde erkek oluyoo demekkkı gercekten sevemıyoo :sm_confused:

saol böcükcüğüm bencede haklısın erkelerde çıkıyo genelde bu sorun..bende senin gibi düşünüyorum yıllar insanı kendine iice bağlıyo

bende beklıyorum 2006 yılından berı bırlıkteyız 3. yılımızdayız
Ancak madddı acından kendımızı rahata sokmadan dugun dusunmuyoruz
cok ıstıyoruz ıkımızde ama evlenmek cok kolay arkadaslar sorasını dusunmek lazım malesef :(
paramızı bırkıtırıyoruz ınsallah en kısa zamanda biz ve tum sevenler evlenırler...

ahhhhhh ah ki ne ah 4 senedir çıkıyoruz bide askerde şimdi 5 ay kaldı bekliyoz habire napalım sevgisi bekletiyo valla inş gelince söz takcaz düğünde artık seneye olur gerçi benimki okadar durmayız benim sabrım kalmadı diyor ama bakalım hayırlısı neyse o olsun kıslaar dimi....

günaydın kızlar. Evet herşeyin hayırlısı öyle çabuk gelsin falan diyoruz ama bi laf vardır " geç olsun ama güç olmasın " ben böyle düşünüyorum benim çok olduğu için galiba ama hepimiz için hayırlısı...

aaah aaah söze yaklaşık 1 ay var..ve tanışma isteme faslını saymazsak taş çatlasın 2 tane hafta sonum varrr
yapmam gerekenlerrr
kuaföre gidileceeek, saçlarım boyanacaaak, eve güzel kahve fincanı takımı, söz tepsisi alınacaaak, isteme günü için kıyafet alınacaaak, iş yeriyle konuşup hafta sonu izinleri ayarlanacaaaak, ev dip köşe temizleneceeek...
ayh stres oldum:1ninca:

yahu kıslar sözde karşı tarafın ne takması lazım tek yüzükmüüü ????????

yahu kıslar sözde karşı tarafın ne takması lazım tek yüzükmüüü ????????

cnm bızde sözde takılmaz normalde ama benım sozumde yuzuk ve bıleklık takılmıstı sözlum almıstı onuda aılemd ıkı kelepçe takmıstı ama sart deıl dedım gıbı :1closedeyes
:

ahhhhhh ah ki ne ah 4 senedir çıkıyoruz bide askerde şimdi 5 ay kaldı bekliyoz habire napalım sevgisi bekletiyo valla inş gelince söz takcaz düğünde artık seneye olur gerçi benimki okadar durmayız benim sabrım kalmadı diyor ama bakalım hayırlısı neyse o olsun kıslaar dimi....

aynı kaderi paylaşıyoz yani canım bizde 6 senedir beraberiz şimdi askerde ama çok şükürki sadece 38 gün kaldı ama bu az kalan zaman hiç geçmiyo çok zor çokkkksenağlama

dıdın dın dıdınnn
artık söz içi geri saymaya başladık aşkımlagamyoncuiremsu
haftaya teyzemle beraber istemeye gelcekleri gün için şööööle güsel ciciler alıciiiz inşallah
ay başında daaaa aşkımla söz yüzüklerimizi alacazzz
yarın temizliğe başlanıyo evdeeee
çoooook heyecanlıyımmm Allah yardımcımız olsunnnn:nazar:

dıdın dın dıdınnn
artık söz içi geri saymaya başladık aşkımlagamyoncuiremsu
haftaya teyzemle beraber istemeye gelcekleri gün için şööööle güsel ciciler alıciiiz inşallah
ay başında daaaa aşkımla söz yüzüklerimizi alacazzz
yarın temizliğe başlanıyo evdeeee
çoooook heyecanlıyımmm Allah yardımcımız olsunnnn:nazar:

:uhm: nasıl yanı akraba mısnız teyzemle alla alla :uhm:

günaydın önceliklee...
akraba deiliz yahu Allah korusun:1ninca:
kendi teyzemle kıyafet alışverişine çıkacaz demek istemiştim

günaydın önceliklee...
akraba deiliz yahu Allah korusun:1ninca:
kendi teyzemle kıyafet alışverişine çıkacaz demek istemiştim

anladımm hadı resımlerı beklıyorum haa evde olcak demı ne almayı dusnuyonn ne tarz bısey anam bende sözluyken hıc heyecan yapmamıstım takı yuuzukler takılıncaya kadr oan allah dedım ben ne edıymmm ımdattt ama baktımkı sevdım ınsan yanımda ohh dedım sabah kalktımda yuzuukk elımdeydı :1shok: sonra alstım kaydirigubbakcemile3

canımbenim evde olcak inşalla.yüzük konusunda da bişey yok kafamda öncee bi modelleri
görelimmm zatenn söz yüzüğü yani çok teferruatlı bişi olmicakkaydirigubbakcemile4
Allahın izniyle bi atlatalım şu günü boooy boy resimlerimi basacaaamsırnaşık şey

evt söz yuzüğü cok onemlı deıl zatn onceden bana tek tas almıstı nısan olunca söz yuzuk takmaya gerk yok

Back