• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ben varıııım! :içelim: benimki bir şeyler planlıyor ama hep içinden planlıyor ben de sinirden patlıyorum.. hiç mi bir şey düşünmüyor diyorum kendi kendime... her şey zamanında güzel gibi, bir şeyleri ben isteyince yaparsak anlamı olmazmış gibi.. şimdilik susuyorum da bi patlarsaaaam... :oklava:

aynen cnm ya o isterse evlilik konusu ayrıntılı konuşuluyor biz istedik mi kızıolar senağlama
benimkide herşey zamanında olucak dio benneyaptımki
hepimiz herşeyin zamanında olmasını isteriz ama bu zamanda bizim elimizde sanki siz ne diosunuz arkadaşlar:uhm:

bizim ağırdan almamızın sebebi parasızlık aslında. şu an para biriktiriyoruz. ben zaten hemen düğün olsun falan istemiyorum sadece ne ne zaman olacak onu bilmek istiyorum, bi bunu yapamadık. artık sanki onu ben evlenmeye ikna ediyormuşum gibi hissediyorum ve çok sinir bozucu... :mymeka: benimkinin rahatlığı biraz da benim ailemden kaynaklanıyor. benimkiler onu biliyor ve onaylıyorlar. o da zaten evleneceğimiz kesin diye ağırdan alıyor. vermezler diye korksaydı görürdüm ben onun durumunu kötükedihüso

esracım bende katılıyorum sanki bi tek ben istiom evlenmeyi gibi oluo benneyaptımki
bizimde sorunumuz para ve iş senağlama
şimdide tutturdu ev alcam, araba alcam öle evlencez die bi ev kaç para arada böle evlilikten konuşunca mutluluktan ölücek gibi oluyorumkaydirigubbakcemile3
inanmazsınız bugün üniversite tercihlerimizi vermeye gittik ve düğünümüzü nerde yapacağımızı gösterdi şok şok şok oldum valla :1shok:
ben diorum o istemediği için en erken 2020CADIARZU

sizin daha üniversite var.. biz bitirdik. ben atandım öğretmenim. benimkisi tercüman hem de çok sağlam bi yerde. artık plan yapabiliriz bence ama bennnce :kahve: bekliyorum bakalım, beni aldı aldı almadı artık liste yapıp taliplerimi mülakata alıcam sengözlerimebaksanab bu devirde öğretmen kıza eş mi yok kaydirigubbakcemile2

dimi ama öğretmene iş mi yok
üniversiteyi bitirmişsiniz ama o hala beklio
bizim cuma günü belli olucak ama ben ona hemen evlenelim demiyorum sadece söz yapalımbabam aramızdakileri bilsein rahat olalım artık herşeyi gizli kaçak gibi yaşamak yoruo beni

sen de haklısın... yalan söylemek zorunda kalıyorsan hele, çok büyük vicdan azabı. bence yine de susmaya devam etmeliyiz, ben söyledim diye bir şey yaparsa ömür boyu aklımdan çıkmaz benim, sinir olurum CADIARZU

haklısın zaten bana '' söz yapalım'' cümlesini yasakladı evlilik konusunuda o açarsa konuşuyoruz mirmirmirmir
4 yıldır yalanlar sölemek zorunda kalıyorum
herkesin sonu hayırlı olsunhihoyyyt
burdan evleniyoruuuuuuuuum haberlerinizi almayı ve evleniyorum haberimi vereceğim günü bekliyorum:sm_cool:

ben de öyle valla. ben de geri sayım yapmak istiyorum. çeyizimi almak, burda paylaşmak istiyorum. ay ne çok kıskanmışım :uhm: :icecream: ah aaahh daha var.. mirmirmirmir

benim de 2 sene sonra, askerlik girerse araya 3 -tatlicadiarzu- tabi bu benim kafamda henüz, benimkisinin bişey dediği yok. daha da olmazsa zaten doğuya tayinim çıkar mecburen, ordan da bi aşiret reisi bulur evlenirim :icecream:

Kızlar size bi taktik veriyim ama geri teperse sorumluluğu üstlenmem ona göre :)

Ben de böyle evlilik planları yapıyodum ama aşkımdan hiç ses çıkmıyodu.. Benim de düşüncem şudur: Bi kız olarak asla ve de asla önce ben adım atmam. Adam evlilik lafı yapmadan da evliliğin e sini bile söylemem..Ne çıkma konusunda ne evlilik konusunda hiçbi konuda.. Ama bi yoklıyım dedim benimkini bakalım düşüncesi ne benle ciddi mi değil mi.. Aile vasıtasıyla bi kısmet çıkmış bana annem söylemişti ama annem bildiği için benim ilişkimi reddetmişti ben de istememiştim zaten.. Fakat bunu aşkıma farklı lanse ettim..Öyle laf arasında önemsiz bi konuymuş gibi söyledim..Annem görücüyü kabul etti beni istemeye geliyolar dedim fakat kendim isteksiz davrandım tabii ki.. O an nasıl bakışları değişti anlatamam.. Bir telaş aldı konuşamıyo.. Ama ben tabii ki kabul etmicem merak etme dedim ona, fakat diğer çocuğu da anlatıyorum bi yandan işte söyleymiş böyleymiş annem çok istekli, bana hep çocuğu övüyo diyorum.. O gün o konu kapandı gitti.. Fakat ondan sonra evlilik lafları yapmaya başladı biliyo musunuz!! Bu sefer de ben kaçan kızı oynadım bi süre evlilik meraklısı değilmişim gibi davrandım, fakat kaçtıkça üstüme düştü öyle hoşuma gitti ki bu hali :)) Demek kaçan kovalanırmış diye boşuna dememişler..

E anladı tabiii kız kaçıcak elden talipler çıkmaya başladı hehehe :)) Annesiyle tanıştırdı benim annemle tanıştı falan derken ciddiye bindi iş aralıkta sözüm olcak hayırlısıyla..

ben de yaptım aynısını :roflol: zaten beni oğluna isteyen birileri vardı. ama benimkisi ailemden ve benden öyle emin ki hiç umursamıyor. çok kızıyor, bu devirde böyle şey mi olur diyor ama kendinden ve bizden çok emin. bakalım beklemedeyim hala. ama ilk adım bir atılsın burdan davullu zurnalı ilan edicem :icecream:

kızlar bende şöyle anlatıyım,ocak 2003 te çıkmaya başladık üniversite 1.sınıftaydk,3.ayımızda kendi aramızda sözlendik,12 mayıs 2006 da aile arasında nişan yaptık,sonra 4 yıl okul sürdü zaten,ocak 2008 de 6 yıl btck,biz hala nişanlıyız : ) neyseki aralıkta askere gidiyor 5 ay inş,gelcek evlenicez.aslında demem o ki ne olursa olsun zaman geçiyor,allah sağlık sıhhat versin,gerisi boş.benim en sinir olduğum şey etrafımdaki insanların ne zaman evlencksnz sorusu,istemeye gelmdn öncede,ne zaman istemeye gelcekler,sonra ne zaman nişan,sonra ne zaman düğün,sürekli cvp vermkten bıktımmm.

isaura cnm benim senin verdiğin bu taktik sert olmayan hani biraz uyumlu erkeklere göre yani sert olmayanlara ben benimkine yaptım aynı şeyi bana dediği şeyŞeniz
ee hayırlı olsun ne zaman düğün:oklava:
onu bekleyeceğimi ve ondan asla vazgeçmeyeceğimi bildiği için ne dersem diyim ııııı:asigim:
ama tek şey doğru artık bende evlilik konusunu o açmadan konuşmuyoruz oda kendi bazen açıo konuyu naniknanik
napalım arkadalar sonumuz hayırlıu olsunhihoyyyt

Back