• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

bende bekliyorum..ama bu yaz istiyor iki ailede düğünü,ben hazır değilimm nebileyimm hala evin çocugu gibi hissediyorum,açıkcası korkuyorumm evlilikten..ondan seneye istiyorum düğünü..hayırlısı artık:)

aaahhhhh aaahhhhhhhhhhhhh daha çoook var:(senağlama beklemek zor oluyo elbette insan sevdiğiyle her anını geçirmek istiyo.ama buna da şükür geç olsun güç olmasın.ONU ÇOK SEVİYORUMMŞeniz

valla kıslar sizi bilmem ama sanki 2018 yazı gelini gibiyimmm 4 yıldır beraberiz zaten 10 yıl beklemek nasıl olcak bilmiorum beklerim çünkü çok seviyorum ama o günler yıllar nasıl geçer bilemiyorum

4 yıl 3 aydır beraberiz, ben henüz okuyorum, erkek arkadaşımın da yapacağı işler var planlarımız var hala sonuç olarak en erken 2010 sonu - 2011 başı gibi evlenebiliriz herhalde... Mevsimi çok da önemli değil, her mevsimin ayrı bir güzelliği var benim için...

Son düzenleme:
ahh ahh daha var hemde en az 2 sene bu 3 4 5de cıkabılır
amaan anamızın yanında bıraz daha bekarlık gunlerımızn tadını cıkarırz napalım
nasılsa elbet bır gun evlenıcez

şımdık ne desemkı daha var desem yarn bakarsın evlenırım en ıyısı ahh ahh daha var hemıde cokvar acelesıde yk aslında aman bekarlık sultanlık cocuk derdı yok camasr bulasık yok yemek derdı yoksositososito

ahhh ahhh hemde daha cok varrrrrrrrrrrr :dilcikar:
aman napayım yaa kısmet işte a.s
hem bekarlık sultanlık degilmi:roflol: (buda herkesin kendini kandırma şekli yalnız)
dertsiz basım kaygısız aşım karısan yok görüşen yok sositososito
Allah nasip kısmet ederse 2 sene sona olacak yerimseniben
Şimdi bekarlıgın keyfini cıkaralım :kahve:

ben kücük oldugum için en cok benım heralde 2012lerde nasipse:D:D
Daha gensiz evlenipte napcaz ya zamanı gelince olur önemli olan sürectir bence bu güzel günlerin kıymetini bilmek lazım evlenınce hiçbiri kalmıcak biliyorum

arkadaşlar bazılarınız nişanlı olarak gün sayıyorsunuz en azınızdan babanız biliyordur diyim ama benim gibi gizli gizli görüşen bazı nedenlerle ailesine yalan söylen pek yoktur ve bu insana kendisini çok kötü hissettiriyor ve ben nişan yok sadece beni seven birinin kim bilir kaç yıl sonra evlenme teklifi edeceği aşkımı bekliyorum çok zor olucak ama aşığım bekliycem

Kızlar sizin gene var da bekliyorsunuz benim gibi yanlız beklemiyorsunuz hayatınızın aşkını offfff offffff ne zaman benimde sizlere heyecanla anlatıcam nişanım kınam düğünüm olucak :sm_confused:

kızlaaaar 2011 de okul bitiyor inşallah. bir sene atanma derdi bunun içinde birde askerlik..
2012-2013 ancak kurtarır :) sabrın sonu selamet,sabır hayra alamet demişler.bekarlık sultanlık diyip kendimizi avutmaktan başka bi yol yok galiba :))

inş canım bende senin gibiyim.:1no2:
daha benim nişanlımda okuyor
bu son senesi
askerlik varkafamçokkarıştı
anca 2010 olur herhalde:jeyyar:
askerlik bitsin senin gibi düşünüyorum
hiç farketmez hangi mevsim olursa olsun yeterki tez ve hayırlı zamanda olsun:Saruboceq:
senin bir sorunun vardı o ne oldu canım halledildimia.s.

benim sorunum aileler tanisana kadar surecek canim, o da herhalde evlenmemizden bikac ay once olur... =) sagol ilgilendigin icin...

ahki ne ah kızlar 4 ıldır beraberiz bunun 2 yılı nişanlılıkla geçti bu yıl nişanlımın son senesi inşallah biticek okulu hayırlısıyla artık sonbahara doğru bizde düğünümüzü yaparız inşallah yoksa bklemekten çıldırıcam artık valla Allah hepinize sabır versin çok yoruyo bu bekleme olayı öpüyorum hepinizi canlarım.

cnm 4 yıllık beraberliğin 2 yılı nişanlılık dönemiymiş cnm ebn 4 yıldır beraberim sadece sevgili olarak sana bu şekilde zor geliosa ben napayım bilmioru cnm ama inanki benim gibi beklemek gerçekten çok ama çok zor helede evlilik tarihi 2020 olarak düşünüldüğünü öğreniyorsan ne hissedersin

kizlar benimde daha coookkk var ya :çok üzgünüm:
zaten daha cok yeni.. 2 ay falan oldu ama benim stajim onun ünisi var sonra askerlik (ama sükür kisa dönem)
anca 2 sene sonra yüzük falan takabilcez :çok üzgünüm:

Bizimde daha çok var.
ocaktan sonra asalet tasdik onaylanıcak artık kaç ay sonra onaylanır bilmem ondan sonra askere gidicek kısmetse geri dönücek ve biz sonra evlenicez allahın izniyle.
Yani 2 yıla yakın bi zaman...
Çabuk geçermi sizce:)

Düş* gecmez :1no2:
ben simdiden sabirsizlanmaya basladim nasi bekliceksem 2 sene üf :çok üzgünüm:

Back