• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

günaydınnnnnnnn
ailelerin tavsiyesini dinleyip söz yüzüğü yerine direkmannn alyans almaya karar verdik. masrafını kara kara düşünürkenee ablam dedi ki benim hediyem olsun, rahmetli babam almış gibi olsun dediikaydirigubbakcemile2çok duygulandımmm hemi deee çok sevindim..
artıkın iş model bakmaya kaldı

günaydınnnnnnnn
ailelerin tavsiyesini dinleyip söz yüzüğü yerine direkmannn alyans almaya karar verdik. masrafını kara kara düşünürkenee ablam dedi ki benim hediyem olsun, rahmetli babam almış gibi olsun dediikaydirigubbakcemile2çok duygulandımmm hemi deee çok sevindim..
artıkın iş model bakmaya kaldı

yanı soz yuzüğü deıde nışan yüzüğümu olcakk :uhm:
ayy ablan saolsun bak ne kadr ı bısey sorcam ama yanlıs anlama bı yüzükte bıle cok dusnuyorsun maddı acıdan cok darda mısnız hanıyaa bundan sonra asıl iş daha cko masraf gerekecekk cnm benım kafamçokkarıştı

yok yevrum ne yanlış anliyim:1hug:
masraftan ziyade söz üstü çoook açıldık ikimiz de...kart borçları fln fırladı...o bakımdan şeyettim kaydirigubbakcemile4

yok yevrum ne yanlış anliyim:1hug:
masraftan ziyade söz üstü çoook açıldık ikimiz de...kart borçları fln fırladı...o bakımdan şeyettim kaydirigubbakcemile4

anldım bende dedım laa sımdık bı yüzükte bu kadr sıkıntı olursa evlılığı hıc dusunemıyom :1shok:
valla benım manıtam bıle yok sözlumden yenı ayrıldım ama ceyız al al bıtmıyoo ıns bayramda bayramlık bıle almıycam bılezık alcam yatırım sende her ay bı ceyrek alsan kardır yerimseniben

hihoyyyt ben de zaten çeyrek alıyom her ay atıyom kenara zorr günler için.mümkün mertebe de para birikitirom ama işte bu ay sonu cortadım birazz:1ninca:

bende bu ay bayramlık almıycam ıste bılezıklerde hazr dusmusken bayramdan sonrada duser hem kışın pek düğün olmadı ıcın hemde bayram gectığı ııcn zaten koca yok ceyız beklesın az 3 tane almak ısıtyıom allah ksmet ederse 2de aılem takcakk 2 kelepçem ve bı bıleklıkım var ztan yeter eee erkek tarafıda odun deıl yaa bızden az takmaz

kahve-turkuaz-imaj.jpg

ben bundan aldım cok harıkaa cnm 180 ytl 20 ytl takstle aldım

arkidişler öncelikle Kadir geceniz mübarek olsun Allah hepimizin dualarnı kabul etsin:Saruboceq:
ben yarın itibariyle teyzemlen beraber söz için alışverişe çıkacam, kuaför felan; bütün haftasonu ööyle geçer koşturmakla
pazartesi de aşkımla yüzükleri almaya gidecezz:utangac:
heyecan had safhada

arkidişler öncelikle Kadir geceniz mübarek olsun Allah hepimizin dualarnı kabul etsin:Saruboceq:
ben yarın itibariyle teyzemlen beraber söz için alışverişe çıkacam, kuaför felan; bütün haftasonu ööyle geçer koşturmakla
pazartesi de aşkımla yüzükleri almaya gidecezz:utangac:
heyecan had safhada

3 gundr bı tık yazan yok topıcı acan sahısta ortada yok anlamıs deılım zatı bole gıderse de sılınır kesın :ecrin_bebek: hayrlısı olsun anacımm ne kadr guzel ya allah banada nasıp etsın :Saruboceq: senınde duaların kabul olsun

kıslarr ne bu topicin hali bölesenağlama
arkalara süşmüş.bi hareket lazım bu topicekaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

gunaydnnnn ben geldım sız olduğunuz surece ben varım bılesınız

böcüğüm sen buralardasınŞeniz
gece seni geyik topiğinde yakaladım:jeyyar:
hiç sölemion haaaa:çok üzgünüm:

gece mı :uhm: arada uğruyom oraya cnm sende gel geyıkte kkda dostluk böle olura beklerım cnm hep ordayım ama bak dun yazdım msj hala duruyo mıllet yok ortada gamyoncuiremsu

gece mı :uhm: arada uğruyom oraya cnm sende gel geyıkte kkda dostluk böle olura beklerım cnm hep ordayım ama bak dun yazdım msj hala duruyo mıllet yok ortada gamyoncuiremsu

canım bayram ya herkes bi telaşta.kaydirigubbakcemile3
bu akşamdan itibaren hareketlenir yine forumkaydirigubbakcemile2

canım bayram ya herkes bi telaşta.kaydirigubbakcemile3
bu akşamdan itibaren hareketlenir yine forumkaydirigubbakcemile2

he yaa evdeyım bukezde kadınlar yok ulee neyse ptesı ıs bası bıze nasılsa uff evdede cnm sıkılıyo dısarı cıkarsamm para harcarım dıye cıkmıyom bılesık alcemde :dilcikar:

iyi akşamlaaar efenim
Allah kısmet ederse sözüm 18 ekim olrak kesinleşti:nazar:...isteme ve söz bir arada olcek.
bu cumartesi dee kayınvalidem bizim sülalenin bayanlarıylan tanışmaya gelcek çay kahve içmeyeeeekaydirigubbakcemile5
dün akşam da dedi kiii sana sözde ne takalım bilezik mi istersin kolye mi; ben de günlük hayatta da kolye manyağı olduğum içüüün kolye istedimhihoyyyt
heyecan dorukta çoook az kaldı yahuuu

Back