- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 23
- 358
- 40
günaydınnnnnnnn
ailelerin tavsiyesini dinleyip söz yüzüğü yerine direkmannn alyans almaya karar verdik. masrafını kara kara düşünürkenee ablam dedi ki benim hediyem olsun, rahmetli babam almış gibi olsun dediikaydirigubbakcemile2çok duygulandımmm hemi deee çok sevindim..
artıkın iş model bakmaya kaldı
yok yevrum ne yanlış anliyim:1hug:
masraftan ziyade söz üstü çoook açıldık ikimiz de...kart borçları fln fırladı...o bakımdan şeyettim
ben bundan aldım cok harıkaa cnm 180 ytl 20 ytl takstle aldım
yaaa çok güzellll:asigim:bende istiyorum bundannnnhihoyyyt
arkidişler öncelikle Kadir geceniz mübarek olsun Allah hepimizin dualarnı kabul etsin:Saruboceq:
ben yarın itibariyle teyzemlen beraber söz için alışverişe çıkacam, kuaför felan; bütün haftasonu ööyle geçer koşturmakla
pazartesi de aşkımla yüzükleri almaya gidecezz
heyecan had safhada
böcüğüm sen buralardasınŞenizgunaydnnnn ben geldım sız olduğunuz surece ben varım bılesınız
böcüğüm sen buralardasınŞeniz
gece seni geyik topiğinde yakaladım:jeyyar:
hiç sölemion haaaa:çok üzgünüm:
gece mı :uhm: arada uğruyom oraya cnm sende gel geyıkte kkda dostluk böle olura beklerım cnm hep ordayım ama bak dun yazdım msj hala duruyo mıllet yok ortada gamyoncuiremsu
canım bayram ya herkes bi telaşta.kaydirigubbakcemile3
bu akşamdan itibaren hareketlenir yine forumkaydirigubbakcemile2
he yaa evdeyım bukezde kadınlar yok ulee neyse ptesı ıs bası bıze nasılsa uff evdede cnm sıkılıyo dısarı cıkarsamm para harcarım dıye cıkmıyom bılesık alcemde :dilcikar:
vay vay vayyy seni tutumlu gacıı:jeyyar:
ne yapcan bileziği kısss:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?