• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ahhhh ahh o dert bende de var kızlar 3 yıldır çıkıyoruz 1 senedir nişanlıyız dahada nişanlı kalcak gibiyiz aşkım şimdi asker 5 ayı kaldı gün sayıyoruz ama askerden gelincede olmıycak 2010-2011 gibi olacak yani daha çok bekliycem ben kendimi tek sanıyodum en uzun nişanlı kalan kişi ben olurum diyodum ama benim gibi arkadaşlar varmış çeyizle vakit geçiriyoruz işte yap yap vakit bol nasılsa dimi ama...

ahhhh ahh o dert bende de var kızlar 3 yıldır çıkıyoruz 1 senedir nişanlıyız dahada nişanlı kalcak gibiyiz aşkım şimdi asker 5 ayı kaldı gün sayıyoruz ama askerden gelincede olmıycak 2010-2011 gibi olacak yani daha çok bekliycem ben kendimi tek sanıyodum en uzun nişanlı kalan kişi ben olurum diyodum ama benim gibi arkadaşlar varmış çeyizle vakit geçiriyoruz işte yap yap vakit bol nasılsa dimi ama...

cnm valla eskıden evlı kısıler derlerdı ınanmazdım ama evlılık olayı banbaska bırseymı hele o aıle ıcıne gırınce daha farklı oluyormus valla cok acele ettım ben hersey bıranda oldu ama suan pısmanım cnm keske keske dıyorum erdem ıcın deıllllll nısanlım ıcın asla deıl aılesı ıcın :delphin::delphin::delphin::delphin:

asker yolu beklemek zor Allah yardımcın olsun. ben de bekledım. 5 ay dı ama 5 sene gıbıydı. sayılı gun gecıyor tabıkı. benım kı gelelı 8 ay oldu . hazıranda dugun yapıcaz ınsallah.

durunyasakkelime bende anlatayım derdimi kızlar bizde 6 senedir çıkıyoruz şimdi askerde :1no2:ekimin sonuna gelecek geçenlerde biraz konuştuk o diyoki nişan nisan mayıs gibi olsun kışın bişey anlamyız diyo ben sıkıldım beklemekten 6 senedir yetmedi 6 7 ay daha bekle bilmiyom napsam nedesem şaşırdım döwecem bu çocuğu walla :mymeka::oklava:

selam arkadaşlar naparsınız uğur böcüğü benim nişanlım oniki gün sonra amerikaya gidiyor canım dil okuluna onunla uğraşıyorum ee tabi bide ramazan davetler falan inan bilgisayarı bile açamıyorum zaten kulübe girdim mi hemen buraya bakıyorum ne var ne yok diye neyse öptüm herkesi allah sabır versin sevdiğini özleyenlere

gunaydınnn kızlar ıhmal etmesenız szın ıcın daha ı deılmı valla benım ceyızle ılgılı fıkırlerımı bıle kacrıyosunuz sız bılırnsız sorusu olan cvp alırr

gunaydınnn kızlar ıhmal etmesenız szın ıcın daha ı deılmı valla benım ceyızle ılgılı fıkırlerımı bıle kacrıyosunuz sız bılırnsız sorusu olan cvp alırr

uğur böcüğü ben bi süre çeyize ara verdim.taksitler baya çoğaldı.ama nevresim almak istiyorum yaaa.çeyizde kaç tane olması gerekirki:uhm:

selam arkadaşlar naparsınız uğur böcüğü benim nişanlım oniki gün sonra amerikaya gidiyor canım dil okuluna onunla uğraşıyorum ee tabi bide ramazan davetler falan inan bilgisayarı bile açamıyorum zaten kulübe girdim mi hemen buraya bakıyorum ne var ne yok diye neyse öptüm herkesi allah sabır versin sevdiğini özleyenlere
Allah kavuştursun canım:Saruboceq:

uğur böcüğü ben bi süre çeyize ara verdim.taksitler baya çoğaldı.ama nevresim almak istiyorum yaaa.çeyizde kaç tane olması gerekirki:uhm:

bu kesınlıkle senın ısteğıne ve maddı gucune bağlı eğer cok fazla alamam dersen 2 tane yter evlenınce yenı bı model cıkarr bıde ondan alırsın benım gıbı gozun doymazsa 30 tanede alsan yetmezz ama oncelık verdıklerım varr sanada sarev tavsıye ederım netten bı bakk cok hoş modellerı varr bıd eben saten alcam 150 ytl bıraz pahalı brılanttın cok harka ama :asigim: tabı benım koca adayı yok rahatım yanı

eltimle aramızdaki sorunları oturup konuşup halletttiikkkkk.bayramdan sonra nişanlımın ailesi istemeye gidecek bakalım neler olcak..seneye düğünleri var.
ya nedense ben yine bi kaç gündür yine bu bekleme bunalımıma girdim offf:delphin:geçmiyoo bu zaman geçmiyoooo....ya bide arkadaşlar bişi sormak istiyorum..bu 5 yıl oldu 6 senedir beraberim diyenlere...diyorlarkii sıkılıyorsun bide nişanlıyken bekleyince cılkı çıkıyor diye...gerçektwn ölemi oluyor..ben nişanlımla 1.5 senedir beraberim 2 aydır nişanlıyız ve sanırım düğünümüz kısmet olursa 2010 sonuna doğru veya 2011 baharı ay ölmek istiyorum ya senağlama:delphin::a015:

slm kızlar ben bugün kendime çeyiz aldım üç tane nevresim takımı ile yatak örtüsü biraz borca girdim ama napalım artık almak gerekiyordu bu arada uğur böcüğü adresini verdiğin çeyiz sitesi çok güzelmiş ordaki yatak örtülerinden almak istiyorum ama pek kullanişlı değil gibi görünüyor ne diyorsun

slm kızlar ben bugün kendime çeyiz aldım üç tane nevresim takımı ile yatak örtüsü biraz borca girdim ama napalım artık almak gerekiyordu bu arada uğur böcüğü adresini verdiğin çeyiz sitesi çok güzelmiş ordaki yatak örtülerinden almak istiyorum ama pek kullanişlı değil gibi görünüyor ne diyorsun

nevresimlerinin markası ne canım.uğur böcüğü sarev dedi.
dijital kataloğunu indirdim.tek kelimeyle süper.ama fiyat yazmıo.fiyatlar ne kadar acaba:uhm:

canım özdilek, ecobella, daysincolorsmarkalar özdilekin fiyatı 100, ecobella nın yanında bide yatak örtüsü var hediyesi 150, daysincolorsa 150 verdim ama çok değişik beyaz üzerine nakışlı baya şık bişi bu arada daysincolors ve özdilek i evde de kullanıyoruz çok kaliteli hiç bozulma yapmıyor

slm arkadaşlar bende geldim bu gruba çünkü aynı şeyleri yaşıyorum ah ah daha çoook var benimde aranızda nişanlı veya sözlü olanlar var benim daha onların bir harfi bile yok 4-5 sene var daha önümüzde ah ah değilde aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh demem gerekiyo benim galiba:çok üzgünüm:

hayr cnm ben cok beğendımm kullanıslı olması o sıte bayadr var herhalde bı sıkayet olurduu ben ordan ıkı taneyı cok beğendım ve pahalı deıldı zaten yatak ortusune cok paar vermek ıstemıyomm ben bıdene beğendım brılanttan 1000ytl dedı saten nevresım hedıyelı hatta katoloğunda bakk krem rengı enbasta bende onun nevresımı alcam cnm 150 ytl saten cok harıka:asigim: eğr nışanlı falan olsaydım yatak ortusu alırdım ama en sona bırakcam onu :1closedeyes:

nevresimlerinin markası ne canım.uğur böcüğü sarev dedi.
dijital kataloğunu indirdim.tek kelimeyle süper.ama fiyat yazmıo.fiyatlar ne kadar acaba:uhm:

cnm ben orda tam 5 tane model beğendımm ama ıkısını alabılcem cok olmasın evdede var ve mağazası bana cok yakın subesı yanı 100 150 arası belkı 100den aşağıda olabılır tam bılmıyom cnm eğer sana yakın bı yerde varsa gt bak derım sengözlerimebaksanab

eltimle aramızdaki sorunları oturup konuşup halletttiikkkkk.bayramdan sonra nişanlımın ailesi istemeye gidecek bakalım neler olcak..seneye düğünleri var.
ya nedense ben yine bi kaç gündür yine bu bekleme bunalımıma girdim offf:delphin:geçmiyoo bu zaman geçmiyoooo....ya bide arkadaşlar bişi sormak istiyorum..bu 5 yıl oldu 6 senedir beraberim diyenlere...diyorlarkii sıkılıyorsun bide nişanlıyken bekleyince cılkı çıkıyor diye...gerçektwn ölemi oluyor..ben nişanlımla 1.5 senedir beraberim 2 aydır nişanlıyız ve sanırım düğünümüz kısmet olursa 2010 sonuna doğru veya 2011 baharı ay ölmek istiyorum ya senağlama:delphin::a015:

herseyde olduğu gıbı burdada ıkı fıkr ortaya cıkıyoo ama benım tek fıkrım var cnm uuzn yıllar beraber olmak mutsuzluk deıl vazgecılmez olmanı sağlar onun huyunu suyunu bılın senden asla ayrılamaz baskasıyla olsada sendedr aklı bazıları evt sıkılıyo ama sıkılan taraf genelde erkek oluyoo demekkkı gercekten sevemıyoo :sm_confused:

Back