• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Kızlar ben de varım,beni de alın bu gruba :dance:
Biz de 5 senedir beraberiz,Nişanlım askerde veee 2 sene sonra falan evlenebilicez yani 7 sene sonra evlenmiş olucaz :hooray: :hooray:

gel bacım aramıza sende hoşgeldiinn..ne kadar süredir nişanlısın

yenı gelenler oşgelmıss benım bı manıtam bılem yok ama bu kızlara ceyız hakkında akıl vermk ıcın burdayımmm

valla biz nışanlıda değiliz biraz maddi sıkıntımız var abisi yeni evlendi.ailesi 2 yıl gibi bir süre içinde nışan olacağını söyledi.bana çok geç geldi psikolojisine girdim ama dedim 2 yıl sonra direk düğün istiyorum.nışanı geç :utangac:

slm bende kayınvalideve vebaba ma hediye alıcam onu düşünüyorum ...
hediye almak güzelde birde şu secim kısmı olmasa ...bu pazar iftardayım
caktırmadan gömlek ve bluzun ölçüsünü alırım mezurem yanımda olucak

canım mezureye ne gerek var bedenine baksanya...bu arada nişanlı ark sorunları kısmında yazılarını okudum..kusura bakma ma biraz düşüncesiz bi ailesi var sanırım nişanlının sende kırılmışsın haklı olarak bu işe..
bence sen yapacağını yapmışsın hediye alma derim ben:kahve:

arkidişleerrr,
sevgilimin böbrek taşı sorunu vardı nihayet Allah'ıma binlerce şükür ki taş düşmüş:nazar:...hihoyyyt kaç saattir çocuklar gibi hoplayıp zıplıyorum evde...
bi deee sanırım söz tarihimiz belli oldu: 26 ekim olarak düşünüyoruz kısmetse.
ama şu sağlık sorununu atlattık ya, artık daha geç bi tarih bile olsa dert etmem yani

arkadaşlar merhaba herkes nasıl bakalım ben bugün çok mutluyum nişanlımın ailesi bugün beni ziyarete geldi elleri kolları baya doluydu üstelik : )) şaka bi yana çok sevindim onları görünce hem düğün tarihi hakkındada konuşuldu ayyy çok mutluyum ben ya kendimi o aileye dahil olmuş hissettim ilk defa çok güzeldi

gecer gecer zmn dedın nedırkı yeterkı sayılı gun olsunn ya tarıh hıc bellı olmasa ozmn ıste gecmezdıı
yaww sız nerdesınız kac gundr organıkşeker esra ayse hee delı etmeyın benı hee

bende varim arkadaslarrr...:icecream:
5 yillik birlikteligim var ve daha tarih yok senağlama
belki seneye yaz söz/nisan olur diye dua ediyorum :1rolleyes:
daha cok var dügüne 2010/2011 hatta...daha okul bitirecek, askerlik var, bide is bulmasi var :a015:senağlama

Kızlar ben de varım,beni de alın bu gruba :dance:
Biz de 5 senedir beraberiz,Nişanlım askerde veee 2 sene sonra falan evlenebilicez yani 7 sene sonra evlenmiş olucaz :hooray: :hooray:

mrb canım ikimizde aynı durumdayız..benim aşkımda asker..ne hissettiğini inan benden iyi kimse bilemez..nerde asker yenimi gitti benim aşkım temmuz 6de gitti..

kızcler sızden hayır yokk bu topıc kapanırr sız bu kdar ılgısz olusanızz

günaydın kızlar....bu sıralar siteyi boşladım kendi derdimden...işi bırakıyorum 10 ekimde onun derdi var bir yandan iş arıyorum bakalım ne olcak bilmiyorum hakkımda hayırlısı..sizler neler yapıyorsun.yeni geleneler hoş geldiniz.Allah herkese sabırlar versin beklemek zor,herşeyin hayırlısı

herkese günaydınnnnkaydirigubbakcemile2
neler yapıosunuzzzz:smiley-cool:
uğurböcüğü haklısın uzun süredir boşladık topiği.neler yaptın anlat bakalım:1hug:

kızlaaarrr
Allah nasip kısmet ederse söz tarihim 19 ekim olarak kararlaştırıldıhihoyyyt
başka bi deyişle 5 hafta sonraaaaa....
çok heyecanlıyım çooooook:sm_cool:

kızlaaarrr
Allah nasip kısmet ederse söz tarihim 19 ekim olarak kararlaştırıldıhihoyyyt
başka bi deyişle 5 hafta sonraaaaa....
çok heyecanlıyım çooooook:sm_cool:

canım hayırlısı olsun inşallahhh:1hug:
Allah tamamına erdirsin:nazar:
darısı başımızaaaakaydirigubbakcemile5

slm kızlar bende sözluyum ama daha nısanım var artı 2011 gıbı dugun dusunuyoruz cunku sozlum askere gıdıyo kasım yada subatta.offf 5 yıl bekledım 2 yıl daha beklıcem

offfffff cnm benımmmmmmmmmmm :teselli::teselli::teselli::teselli: Allah yardımcın olsun zor bır durum sayılı gun cabuk gecıyor ama

Back